Revolution UO

Hazine Haritası Sorunsalı!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bymad

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
Hazine Haritası Sorunsalı!!!
« : 02 Temmuz 2010, 00:56:06 »
Arkadaşlar bilmemek diil öğrenmemek ayıp hazine haritası nasıl bulunuyor. Ben o haritadaki şekilleri bilmiyorum dağlar tepeler görünüyo ama bulamadım. Sİz hazineyi nasıl buluyosunuz. Bi koordinat olsa bulcam şak diye ama koordinatta yazmıyo sanırsam. Lütfen Bi yardım eli uzatın pls.
Ayrıca hazineyi açtığımızda poi yiyormusun yada yaratıklar hemen çıkıp sizi yatırıyolarmı?

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
Ynt: Hazine Haritası Sorunsalı!!!
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2010, 01:00:31 »
Npcleri kestikten sonra kasayı acınca poison yiyorsun bir ihtimal
Npclerde kasayı kazıp cıkardıktan sonra acınca cıkıyorlar hemen seri olman şart

Çevrimdışı bymad

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2010, 01:04:35 »
Peki o haritayı nasıl okuyobiliyosun kargacık burgacık biişiler çıkıyo dağlar tepeler ama ben bulamıyorum o yeri.
Koordinat yazıyomu bi yerlerde?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2010, 01:21:20 »
sol altta cıkıyor yazı.O gıtcegın yerı soyluyor.Once moongatelerı gezmenı tavsıye ederım koyu kırmızıdan bıraz daha pembeleşirse rengı yakınsın demektır ve o yonde kosman gerekir.

« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2010, 13:08:47 »
hiçbir map bilgin yoksa bunu önerebilirim.
http://personalpages.manchester.ac.uk/staff/m.dodge/cybergeography/atlas/ultima_large.jpg
bu siteye giriyorsun mesela yewdesin map'e 2 kere tıkladıgında South East diyosa Britain ya da Trinsic civarlarında bi yerde. Sonra gidersin britain'e bi daha yaparsın yine South East derse bil ki trinsicdedir. Genelde böyle şehir türü yerlerde çıkar. Zaten trinsiğe gittikten sonra da South East derse serpent's hold veya Hythloth'dadır belli yani. Sadece örnek vermek için söyledim bunları map'i bulmak için böyle yöntemleri kullanabilirsin.