Revolution UO

Ağ Atma Makrosu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ehuuu

• Üye
  • **
  • 259
  • paranoyak..
    • E-Posta
Ağ Atma Makrosu
« : 03 Temmuz 2010, 05:08:51 »
Bilgisayar başında olamadığım zamanlarda olta ile makroman a bırakıp kasıyorum yanlız ağ ları nasıl atıcam bunu bilmiyorum basit bir olay olabilir aciz görmeyin =) fishing ile ilk defa para kasıyorum insten daha iyi oldugunu anladım, bu arada ghostmause sapıtıyor olmuyor ghost ile sağolun şimdiden.

KAAN!

ffrht

• Ziyaretçi
Ynt: Ağ Atma Makrosu
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2010, 07:10:45 »
bununla ilgili bi sürü başlık vardı bi aratsaydın bulurdun
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,68526.0.html
bi bak umarım işine yarar

Çevrimdışı ehuuu

• Üye
  • **
  • 259
  • paranoyak..
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2010, 12:11:06 »
burda olta ile atılan makroman scriptleri mevcut
KAAN!

Çevrimdışı AlvBlt

• Üye
  • **
  • 94
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2010, 13:26:34 »
Ukala işte, aratsaydın bulurdun diyor. Kendisi bile bakmamış daha. Benm kendi yaptığım bir makro var. Scripti düşündüm naısl olabilir idye. Mantıklı geldi. Yazıyorum aşağıya.

Öncelikle 180'er adet olacak şekilde ağları bir belt pauncha ya da bag'e dolduruyorsun. Hepsinin üst üste gelecek şekilde olmasına dikkat et. Sonra Makroman ile maouse koordinatini belirliyorsun

click(xxx,xxx,sol,cift)
bekle(18000)
tusabas(f7)
bekle(8000)
tusabas(f8)
end

Scriptte xxx yazan yerlere o koordinatları giriyorsun. O kendisi kasıyor ediyor. 180 adet ağ bittikten sonra yeni bir bag alarak aynı işlemi tekrarlıyorsun.Bekleme süresinin o kadar uzun olması, ilk ağı attığın yerden uzaklaşman için gerekli. Keza en yüksek randımanı o şekilde alırsın. Sanırım :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu arada F7'de "Right" F8'de "Stop" komutları girili. Tabii senin komutların hangi tuşta ise onları yazabilirsin :)

« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2010, 13:28:07 Gönderen: AlvBlt »
AlvBlt

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2010, 07:38:47 »
ne alaka ukalalıkla  yardımcı olmaya çalıştım. o sayfada iki tane vardı ben vardır diye zannetim.