Revolution UO

oncelikle merhabalar. clientle ilgili bi sorunum var.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wepawetmose

• Ziyaretçi
ben bu server olympusken oynardım burda ve uo ya donme kararı aldım ve acc min durduunu gorunce burda baslamaya karar verdim ama bi turlu clienti çalıstıramıorum . 503a programını indiriorum . uo nun icine atıorum. extract yapmıo yannız bi ton hata verio. sol tusa tıklıyarak atıorum içine . revu.exe ye çift tıkladıımda windows belirtilen aygıta erişemedi fln bişiler dio .  dosyaları silmeye çalışıorum silmio bi kere uo nun içine attıım clientle ilgili dosyaları bi daha ne tasıyabiliorum nede silebiliorum. guvenlik duwarından izin vermeyi denedim ondada hata verdi. server fln mı kapandı yoksa bende mi sorun var yardımcı olabiliecek biri varsa sevinirim işmdiden tesekkurler.
dipnot : uo the second age yuklu hiç bi patch yapmadım .

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2006, 00:33:39 »
Pach le Alakalı Değil.

İşletim Sistemi Ne ?
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

sae_jox

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2006, 01:33:19 »
saçma bir çözüm olcak ama söleyim
önce sıkıştırılmış dosyayı başka bi klasore çıkart sonra ordan ultima klasorune taşı
yoksa hep dosyaa erişilemiyor der

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2006, 09:34:39 »
Alıntı yapılan: "sae_jox"
saçma bir çözüm olcak ama söleyim
önce sıkıştırılmış dosyayı başka bi klasore çıkart sonra ordan ultima klasorune taşı
yoksa hep dosyaa erişilemiyor der

evet mantığını bende çözemedim ama. önce sıkıstırılmıs dosyayı başka bir yere cikar sonra o dosyaları Kopyalarak uo nun içine at keserek yaparsan bazen sorun olabiliyor yine.

Çevrimdışı Pegasus Germantilas

• Üye
  • **
  • 197
  • CvL's education...
    • http://www.florya.us
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2006, 09:13:29 »
ama dostum bliki bazı şeyler değil herşey değişti olympus tan sonra.dengeler değişti düzenler bozuldu.
CvL's Power

Cavalleirs Haciyatmaz

wepawetmose

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2006, 19:36:22 »
tesekkurler arkadaslar clienti calıstırdım . bu seferde oyuna girer girmez pin istio yeni aldıım pini yazıorum hata mesajı çıkıyor . eski pinimi yazıorum yine hata msg ı çıkıor kapanıor uo. bu sanırım clientten. yoksa yannıs pin olduu icin mi. bu konudada yardım ederseniz sevinirim

Çevrimdışı Rocarvaio

• Üye
  • **
  • 326
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2006, 19:50:21 »
pinsiz dene ( Bos )
xperience is The Best Teacher.