Revolution UO

Stealing kasma.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
Stealing kasma.
« : 05 Temmuz 2010, 21:45:38 »
Arkadaşımla doldurduk runeları çantamıza kasıcaz o macrosunu yaptı bire yere gitti fakat ben olayı çözemedim tam olarak.şimdi cantasını açtım bi tane rune çaldım sonra  useskill stealing -> last target macrosu yapınca no need to steal this  diye bir yazı geliyor bi halt çalmıyor.Bir tane rune çaldıktan sonra targeti direk adamın kendine mi alıp macroya bırakıcam ?

Birde iki thief karşılıklı kasmamız normal thief skili olmayan bir playerla kasmamız arasında fark varmı ? thieften birşey çalmak daha mı zorlaşıyor ?
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2010, 22:03:07 Gönderen: Barlow. »

Çevrimdışı ciddiadam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 73
    • E-Posta
Ynt: Stealing kasma.
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2010, 21:50:59 »
rune a değil adama target al, rastgele çalsın. çantada sadece rune bulunmasına dikkat edebilrsen daha iyi olur. birde thiefleri guardlama pls abi.
ben gardolap.
sörvır hakkındaki düşüncelerimi belirtmek için son kullanıcımı almış bulunuyorum. artık komik değilim. sörvır hakkındaki düşüncelerimi söyler, belki birkaçtanede facebook videosu paylaşırım. belkide paylaşmam.
teşekkürler.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2010, 21:56:47 »
Tamam sağol :) Yok gardlamayanı gardlamam  ;D

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2010, 22:03:37 »
Arkadaşımla doldurduk runeları çantamıza kasıcaz o macrosunu yaptı bire yere gitti fakat ben olayı çözemedim tam olarak.şimdi cantasını açtım bi tane rune çaldım sonra  useskill stealing -> last target macrosu yapınca no need to steal this  diye bir yazı geliyor bi halt çalmıyor.Bir tane rune çaldıktan sonra targeti direk adamın kendine mi alıp macroya bırakıcam ?

Birde iki thief karşılıklı kasmamız normal thief skili olmayan bir playerla kasmamız arasında fark varmı ? thieften birşey çalmak daha mı zorlaşıyor ?

Çevrimdışı ciddiadam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 73
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2010, 22:12:06 »
thieften çalmaya kalkarsan çok daha uzun sürer. arada skill farkı varsa hele çok çok çok uzun sürer. ama geceler boyu bırakıp kasması kolay. eğer sürekli çantasını item dolduracak bir kenk in varsa daha çabuk kasabilirsin.
ben gardolap.
sörvır hakkındaki düşüncelerimi belirtmek için son kullanıcımı almış bulunuyorum. artık komik değilim. sörvır hakkındaki düşüncelerimi söyler, belki birkaçtanede facebook videosu paylaşırım. belkide paylaşmam.
teşekkürler.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2010, 22:14:41 »
tamam çok sağol.

Çevrimdışı ciddiadam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 73
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 22:16:53 »
yardımcı olduysam ne mutlu sana. sonuçta senin işine yarıcak yani.
ben gardolap.
teşekkürler.

Çevrimdışı Capple

• Yeni Üye
  • *
  • 49
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2010, 16:49:25 »
bu stealing skilli tamingden zor be yahu