Revolution UO

Gemi silinmesi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
Gemi silinmesi
« : 08 Temmuz 2010, 23:48:49 »
yaklaşık yarım saat önce içinde olduğum occlo açıklarındaki gemim içinde 100k pişmiş balıkla silindi page attım ama ilgilenen olmadı burdan gereğinin yapılmasını rica ediyorum...
          Son Gördüğüm Şafak Siz Doğmadan Çok Önceydi...                   NightFaller Xhelenga

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
Ynt: Gemi silinmesi
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2010, 23:58:04 »
Evet bu konularda ciddi sıkıntımız var. Yaklaşık 4 gündür server da kasmaya çalışıyoruz tohaf con lost lar. Server gitmeleri muhattap staff bulunamaması gibi daimi sorunlarımız var.

Revo uzun soluklu bır server ve baya cıddı ıslerın otomatıge alınması buyuk avantaj ama genede bence en az 1 onlıne staff zorunlulugu olması gerekir.

Cunku emek verılıyor sonucta ve 5 saat staff bekledıkten sonra bırının gırıp bekleyen pagelerı sılıp sonra topuk yapıorum dıye yell gecmesi gercekten uzucu.

Lütfen en azından bu sorunumuza yardımcı olunda kendimizi bu kadar yanlız hissetmeyelim...
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı Akzenci

• Yeni Üye
  • *
  • 29
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2010, 00:04:36 »
Gemi Silindikten Sonraki İlk Save 23.32'de Alındı Yani Yaklaşık İki Dakika Sonra Falandı. Bu Konuda Yetkili Kişilerden Acil Olarak İlgilenilmesini İstiyoruz.

Ayrıca Staff Konusunda da Cidden Sorun Var Gibi. Online Staff Olduğunda Bile Doğru Düzgün Yardım Yada Cevap Alamıyoruz.
Time Is Xhelenga Time !

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2010, 00:07:46 »
gemini 24 saat içerisinde kaldırıp tekrar kurmassan siliniyor.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2010, 00:13:39 »
iyi hoşdiyorsunda güzel kardeşim ben 10 yıl olmuştur sanırım uo oynuyorum cidden bu yüzden silinmişse ilginç derim yani. geminin dünemcisinde herhangi bi uyarı yok, silinmeden 10 dakka önce gemiyi hareket ettirdim döndürdüm ettim. bunlara rağmen 24 saatte siliniyorsa cidden komik.
          Son Gördüğüm Şafak Siz Doğmadan Çok Önceydi...                   NightFaller Xhelenga

Çevrimdışı Akzenci

• Yeni Üye
  • *
  • 29
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2010, 00:19:02 »
Cidden Çok Saçma Bir Sistem Bu. İlk Defa Burada Gördüğüm Birşey ve Hiçbir Uyarı Vs. Yok. Alkışlıyorum Cidden ....
Time Is Xhelenga Time !

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2010, 00:21:27 »
cok sacma bir sistem degil bir nevi servere giren para dengeleniyor bu sekılde ve her tarafın gemi olması engelleniyor yoksa ben alırım 5 gemi koyarım yan yana kımse limandan denize gemi indiremez bu bir misaldir. para girişide ben şahsen bırakırım karakterimi 48 saat olta macrosuna m lerce para olarak doner bu bana. gemini hareket ettirmen bir işe yaramıyor .gemikaldir yapıp elemana tıklayıp gemını kaldırıp tekrar kurucaksın.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2010, 00:36:13 »
peki bunun uyarısı yada durumu açıklayacak şey nerde...

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2010, 00:37:56 »
madem böyle bi sistem var o zman geminin dümencisine bi sayaçkoyarsın ne kadar süresi kaldığını gösterir geminin.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2010, 00:49:14 »
arkadaşım bak düşünmediğin şu böyle bi uyarının ana sayfada yapılması lazım ben bi servera başladım diye bilgiyi forumu hatim ederek öğrenemem. hatta ana sayfayı bilegeçtim oyun içi olarak bulunması lazım bu uyarının bu kadar insanın canı yanmışsa bişeyler yapılması gerekir. zamana yazık bişey değil.

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2010, 01:00:24 »
cok sacma bir sistem degil bir nevi servere giren para dengeleniyor bu sekılde ve her tarafın gemi olması engelleniyor yoksa ben alırım 5 gemi koyarım yan yana kımse limandan denize gemi indiremez bu bir misaldir. para girişide ben şahsen bırakırım karakterimi 48 saat olta macrosuna m lerce para olarak doner bu bana. gemini hareket ettirmen bir işe yaramıyor .gemikaldir yapıp elemana tıklayıp gemını kaldırıp tekrar kurucaksın.

+1
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı Rock n Roll

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 219
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2010, 01:02:34 »
arkadaşım bak düşünmediğin şu böyle bi uyarının ana sayfada yapılması lazım ben bi servera başladım diye bilgiyi forumu hatim ederek öğrenemem. hatta ana sayfayı bilegeçtim oyun içi olarak bulunması lazım bu uyarının bu kadar insanın canı yanmışsa bişeyler yapılması gerekir. zamana yazık bişey değil.

Forumu azıcık kurcalamak playerlarında işi.Sistemler burada oyuncuya sorulmadan degiştirilir.Alışırsın yavas yavas servera hoşgeldin.Kafana takılan varsa baslıktan konu acta uzulme

Çevrimdışı Akzenci

• Yeni Üye
  • *
  • 29
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2010, 01:13:15 »
Forumu azıcık kurcalamak playerlarında işi.Sistemler burada oyuncuya sorulmadan degiştirilir.Alışırsın yavas yavas servera hoşgeldin.Kafana takılan varsa baslıktan konu acta uzulme

Tamam Bak Dediğin Doğru Yer Kaplamaması Açısından Mantıklı Eyvallah. Ama Biz Bu Serverda Yeni Başlamışız Böyle Bir Şeyin Bilmemiz İçin Senin Yaptığın Gibi Forumu Hatimmi İndirmemiz Gerekiyor. Senin Gösterdiğin Konuların Hepsi Önceden Bazı Arkadaşların Başına Gelmiş Ve Tekrar Tekrar Yaşanmışlığın Göstergesi Ama Hala Bir Önlem Yok. Demekki Bir Çok Kişi bu Konuda Mağdur Kalıyor. Ama Hala Sitede Ne Sistemler Bölümünde Nede Kurallar Bölümünde Bununla İlgili Birşey Yazmıyor.

Bizim Sitemimizin Neden Olduğu Apaçık Ortada. Sistem Güzel Fakat Bilen İçin Güzel. Biz Yeni Başlamışız ve Arkadaşım 4 Gün Oltayla Tutuyor, Shell Çıkarıyor, O Shellerden Ağ Yapıyor. Ağları Oltayla Balık Tutarak Kazandığı Paradan Aldığı Gemide Ağla balık Tutuyor ve Yaklaşık 100k Balık. Bunları Pişiriyor ve Bittiği Anda 24 Saatlik Hakkı Bittiği İçin Gemi Siliniyor ve Hiçkimse Bundan Bil Haber Değil. Sen Olsan Ne Yapardın Hakkını Aramazmıydın ?
Time Is Xhelenga Time !

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
  • 77
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2010, 01:16:25 »
valla kafama takılan bi şu var sadece; kendi kendime diyorum ki...
" lan 26 yaşında adamsın hadi bi eski günleri analım diye ne diye girdin deli gibi kasıyorsun işin mi yok 4 gününü başka bişey yaparak geçirsene."
minoc madende skill kasan adamı keserler, bandaj yapmak için koyun kesen adamı pk olcam diye keserler. serverin yaş ortalaması yüksek dediler geldik takılalım dedik. sanırım bizim generasyondan player kalmadı piyasada counter mantığıyla oyun oynanıyor. hatta sırf player değil serverda kalmadı doru düzgün. nebulanın ilk zmanlarını özlüyorum. neyse herkese kolay gele. ben bi densizlik ettim yaşıma başıma işime gücüme bakmadan geldim kendi kendime dert yarattım.