Revolution UO

Ölmeden chest açmak

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Behemoth

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
Ölmeden chest açmak
« : 12 Temmuz 2010, 15:07:33 »
Yeni bir lp karakter kasıyorum.Az kaldı gm olcak da hiç tecrübem yok bu konuda.Chesti açtığımızda direk rot kraken falan çıkıyo bildiğim kadarıyla.Yatmamak için nasıl bi yöntem uygulamak gerekiyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

Çevrimdışı hasotaso

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 237
    • E-Posta
Ynt: Ölmeden chest açmak
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2010, 15:20:28 »
kasayı bul cıkarmaya başla etrafını tek kare kalacak şekilde gravla kapa kasa yüzeye cıktıkdan sonra 3 ncü vuruşta içindekiler ortaya cıkıyor 2nci vuruşta an lor olup in flam grav at lich ile roting ölür kraken 30 40 hp ile kalır ona bi poi por cor pis le kes cok seri bi şekilde acarsın anlmadıyın bi nokrtar varsa oyunda göstere bilirim

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2010, 15:21:44 »
chest lerden bahsetmiş harita değil   sen profiliden smn ekle yardımcı olurum ben sana
Çevrimdışı.

« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2010, 16:11:11 »
Sana 2 yol önerebilirim.
1.yol chest ortaya çıktıktan sonra dışarıyı markla chestin etrafını sanet gravla kapat anlor ol kaz yaratıklar çıksın.Sonra dışarı kal ort ol ve kenardan flam gravla yak etrafı kapalı olduğu için canavarlar kaçamıyacaktır. sonra was an ort at git chestini aç.
2.yol chestin arkasına sanet grav çek 2 tane flam grav atchestin oraya arkasına bi duvar at anlor ol kaz yaratıklar çıkınca flamdan rot ölecektir lich in canı az bişi kalıyor zaten daha sonra krakeni kes ve lootu çek.
Bu iki yol en garanti yoldur eski moda in ex grav muhabbeti artık olmaz onu hiç söylemiyorum.
Bu arada çalamadığımı da yakarım yine alırım rahat ol.

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2010, 16:30:28 »
Chestin ciktigi yere in sanet grav at sora ayni yere an grav at gir o bosluga bi kare arkani bir kare onunu in sanetle bu arada bosluga girmeden once atindan in ve disariyi markla etrafin tamamen kapaninca an lor ol ve kaz yaratiklar cikinca markladigin yere uc sora ortaya in flam grav at olsunler vas an ort chest senin  :D
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2010, 16:30:55 Gönderen: Curtis »
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı Behemoth

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2010, 17:33:17 »
arkadaşlar markla diyosunuz da dungeon chestlerde dungeon marklanmıyo.
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2010, 17:35:20 »
la üstte yazdığım gibi adam chest diyor siz mapa kayıyonuz :DD
Çevrimdışı.

Çevrimdışı hasotaso

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 237
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2010, 17:47:31 »
arkadaşlar markla diyosunuz da dungeon chestlerde dungeon marklanmıyo.
sen dungoen dsene napacan bak in sanet  fgrav cakacan sonra acacan o alanda dolanacan dier tarafa ordan acacan ok direk acabiliyon bu arada kesmek istersen +9 cıkma umdu ile sana kamlış kesmedende hazineyi direk avabilirsin b u arada neye kaydıyımızın fazla önemi yok kayyıyoz sonuçda demi :D