Revolution UO

ghost mouse 64 bit sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nayroo

• Ziyaretçi
ghost mouse 64 bit sorunu
« : 16 Temmuz 2010, 22:31:10 »
ghost mouse yukledm fakat pc m 64 bıt ve yukleme yapılamıyo ve bu ghost mouse ın 64 bıtlık olanını nerden bulabılırım bıkac yere bakayım dedım ama her sıte bır baskasına yonlendırıyo fln sinir bozucu bı durum

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
Ynt: ghost mouse 64 bit sorunu
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2010, 22:46:26 »
Öyle birşey yok sırf ghost mouse için.

Hard disk i 2 yerine 4 e böldüm. 1 ine XP kurdum.. Ghost mouse açıcağım zaman XP ye geçiyorum..

İşlemcin destekliyorsa Win 7 nin XP mode gibi bir özelliği var.. Benim işlemcim desteklemiyor.. XP mode ile Win 7 kapanmadan içinde XP açabiliyorsun.

nayroo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2010, 22:49:56 »
boyle içine xp kur dışına vısta yama bana pek hoş gelmıyo açıkçası başka bı cozumu vardır heralde bukadar player ıcınde 64 bıt olup calstran vardır heralde

Çevrimdışı SlvdR

• Üye
  • **
  • 284
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2010, 23:06:13 »
kurulum onun cok tuhaftı yanlıs hatılamıyorsam once exe çift tikla kurmenusu cıkmayacaktır gorev yoneticinden bakarsın exe aktif mi diye daha sonrada oturumu kapatıp ac kendı kendıne kuracaktır oyle alengirli sacma sapan bir kurulumu var...

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2010, 23:07:59 »
Ghost mouse un kurulumu yok..

Exe çift tıkla çalışsın kullan..

Hayır hiç birşekilde 64 bitte açılmaz.
Yanına XP kurabilirsin.. Bir işletim sistemini farklı bir sürücüye kurarsan bir çakışma yapmaz..
C ye 2 tane işletim sistemi kurarsan sorun yapar ama..

Çevrimdışı SlvdR

• Üye
  • **
  • 284
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2010, 23:20:03 »
Ghost mouse un kurulumu yok..

Exe çift tıkla çalışsın kullan..

Hayır hiç birşekilde 64 bitte açılmaz.
Yanına XP kurabilirsin.. Bir işletim sistemini farklı bir sürücüye kurarsan bir çakışma yapmaz..
C ye 2 tane işletim sistemi kurarsan sorun yapar ama..

o yuzden tum playarler ghost mouseyı ıcın xp kuruyor tobe tobe... exe cift tıkla kullan demıyoruz..elin titireye tireye nefesin kesile kesile yazı yazma..iyi oku once.

var arkadasim konuyu acan arkadas kurulumu var... sadece biraz tuhaf kurulumu sen yukarda yazdıgımı dene olmazsa googleden bir arastir ben oyle kurmustum uzun zaman once...

nayroo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2010, 23:23:05 »
bu dediğin şeklin ing açıklamasını okudum ama biraz karmaşk ve saçma gelmişti yok oturumu kapat kapanmıcak fln  ;D

nayroo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2010, 23:26:01 »
ayrıca ben bunu kuramassam bunun benzeri bir program kullanabılırmıyım yani bu sorunu çıkarmayan ve revo kurallarına aykırı olmayan

Çevrimdışı SlvdR

• Üye
  • **
  • 284
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2010, 23:27:55 »
bu dediğin şeklin ing açıklamasını okudum ama biraz karmaşk ve saçma gelmişti yok oturumu kapat kapanmıcak fln  ;D

dogrudur zaten sacma sapan kurulumu var diye bosa demiyorum ;) sen o inglizce aciklamayi uygula sorun hal olur..(bir kac kere denemede kesin olur) aslinda kurulum işlemine gecemiyor program o yuzden oyle saçma bir durum oluşuyor o yuzden oturumu kapa gibi birseyle ryapıyorsun..

son olarakta yıne kurulmazsa (ghost mouse 2.0) kuruyorsundur sanıırm daha iyi programlar var arastırısan bulabilirsin.. kolay gelsin.

nayroo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2010, 23:34:22 »
sonuçta hemen hemen benzer programlar ama bı sorun teskıl edermı acaba bı stafflara mesaj atym bakalım ne dıcekler

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2010, 00:44:19 »
kurulum onun cok tuhaftı yanlıs hatılamıyorsam once exe çift tikla kurmenusu cıkmayacaktır gorev yoneticinden bakarsın exe aktif mi diye daha sonrada oturumu kapatıp ac kendı kendıne kuracaktır oyle alengirli sacma sapan bir kurulumu var...

Pardon anlamamışım hala da tam anladığım söylenemez :) Biraz değişik bişeyler yapıp kuruluyor sanırım dediğine göre.. Bendeki sorun kurmakta değil ama çalıştırmaktaydı.. Nette de araştırdıydım 64 bit için olanı yoktu.

Valla nayro ilk bende dedim başka bişeyler bulurum diye..
Bulduğum programlar biraz dandikti gene hata veriyordu..
Sonra rastgele gezerken buldum bi tane macroman ve ghost mouse un birleşmişi gibi birşey.. Hatta macroman scriptleriyle ghost mouse u durdurup başlatabiliyorsun da..

Foruma link ini atmıştım ama şuan bulamadım.. Bulursam yazıcam.