Revolution UO

Çok Acil Bakın Lutfen !!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
Çok Acil Bakın Lutfen !!
« : 16 Temmuz 2010, 23:29:28 »
Arkadaslar inscription kasıodum 255-blank + nightshade aldım 1 baktım reglerin oldugun çanta ve blankın oldugu çanta gitmiş nese dedim sonra aynı olay diğer çarımdada oldu...Hırsız olsa guards makrosuna ayarlı , biri kesio dicem sonra res atı jail noktasındayım yardım lutfenn ya =(

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
Ynt: Çok Acil Bakın Lutfen !!
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2010, 23:33:27 »
Arkadaslar inscription kasıodum 255-blank + nightshade aldım 1 baktım reglerin oldugun çanta ve blankın oldugu çanta gitmiş nese dedim sonra aynı olay diğer çarımdada oldu...Hırsız olsa guards makrosuna ayarlı , biri kesio dicem sonra res atı jail noktasındayım yardım lutfenn ya =(

Jailine şu yorum yapılabilir, belki kastığın yer alan ihlalini gerektiren bir yerdir, oyunda böyle bir iki nokta var çünkü. Düşük bir ihtimal ama, sen birde jail sebebini yazarmısın buraya, jaile girdiğinde birde sebep sunulur sana çünkü her oyuna gir çık yaptığında yada üstüne tıklandığında.

Malzemelerin kaybolması ise hırsız işine benziyor, gm thief- gm pickpocket olduğu zaman crim olmadan çalma olasılığı yüksek oluyor, yani bir evde kasmanı öneririm. İstersen benim evime gelebilirsin.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2010, 23:42:16 »
Jhelom un girişinde kasıodum ama neyse magincia da kasıom şimdi inşallah sorun olmaz yardımın ve teklifin için teşşekkürler

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2010, 23:43:37 »
Kesin hirsizdir crim olmadan calinabiliyor.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2010, 09:49:30 »
Kesin hirsizdir crim olmadan calinabiliyor.
Dying Wish