Revolution UO

Adminlerimiz Bir Baksa ...

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Redd

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
Adminlerimiz Bir Baksa ...
« : 06 Temmuz 2010, 22:24:08 »
Öncelikle İyi Akşamlar.Bugün evimde durup para kasmak için res scroll hazırlıyordum.Oyun makrodayken ise internette geziniyordum.Sonra bir baktım 'Hata Sömürme' adı altında Jail yemişim.Sonra oradan bir arkadaş sanırım aynı Ip denmişiz Ondan almışlar şimdi düzelticekler dedi.Sonra Admin bey arkadaşı götürdü konuştu arkadaşı bıraktı.Neden ben kaldım orada anlamadım.Hani bi suçum olsa bir şey demiyecegim ama orada boş yere durmak anlamsız.Boş yere ceza yemiş oldum.İnsanın da çok sinirine gidiyor bu olay

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Ynt: Adminlerimiz Bir Baksa ...
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2010, 22:39:57 »
Peki bu sorununun forumla alakası nedir?
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Redd

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2010, 22:42:24 »
Yazıcak başka bir yer göremedim ondan buraya yazma mecburiyetinde kaldım

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2010, 22:42:43 »
Multi kontrolünden gecemediginiz için hapistesiniz . bahsi gecen kisi yanlışlıkla hapise atıldığından geri çıkarıldı . Multi kontrollerinde away kalırsanız ceza alırsınız.
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2010, 22:43:34 »
In game sorunlar bölümüne, en olmadı geneli ilgilendirdiğini düşünüyorsan, genel bölümüne açabilirdin.

Görmemen garip olmuş.
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı Redd

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2010, 22:47:24 »
Ama admin yanımıza geldi aldı o sırada online idim.Bizi Aynı Ip olduğu için aldılar.Bu saçma değilmi.Hata Sömürme altında 5 dk afk kalmak.Bunu Birçok insan yaparken Şans bana geldi

Çevrimdışı Redd

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2010, 22:49:13 »
Bir daha açıklama gereği duyayım bende yanlışlıkla hapise atılmış olmuyormuyum şu anda.Ben şu anda babalar gibi para kasıyor olabilirdim :(

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2010, 22:52:10 »
Şans sana geldi kelimesi çok saçma.

Çünkü gm ve üstü adamların servera girdiklerinde ilk işi ip kontrolü yapıp aynı ipden giren insanları kontrol etmek oluyor.
Aynı ipden giren herkes, bu protokole tabi tutuluyor.

eğer birisiyle aynı ipden giriyorsan, afk kalmayacaksın. kural budur.
çünkü multiyi başka türlü kontrol etmenin yolu yok.

kesinlikle yanlışlıkla hapise atılmış olmuyorsun.
geçmiş olsun.

(ola ki dersin, sen kimsin bilader diye, şimdiden söyliyim. eski bir staff üyesiyim.)
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı Redd

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2010, 22:58:18 »
Ben cevabımı aldım.Yardım eden herkeze teşekkür ederim.Bu da bana ders olsun bir daha afk olmuyacagım.

Bu serwerda bayağı uzun geçmişim oldu ondan dolayı burdaki insanların ney vs. kim olduklarını biliyorum ondan dolayı sana sen kimsin diye sormam.Sadece foruma daha yeni kayıt oldum

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2010, 13:50:30 »
O kişi bendim yaaa =)

25 dakikalık jail macerasından sonra tekrar dışardayım  >:D
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
  • 493
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2010, 19:09:50 »
Ben cevabımı aldım.Yardım eden herkeze teşekkür ederim.Bu da bana ders olsun bir daha afk olmuyacagım.

Afk olabilirsiniz tabi aynı ipten tek kişi bağlanıyorsanız aksi halde mutlaka bilgisayarın başında bulunmalısınız.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2010, 23:04:39 »
Yok böyle bir geyik. Bu bahsi geçen karakter benim karakterim, Eskişehir'de okuyorum yazları Antalya'ya geliyorum kardeşimle burdayken karakterleri ortak kullanıyoruz. Benim anlamadığım kardeşimin dediğine göre ayni ip adresinde olan kişi Ayvalık'tanmış, biz Antalya'danız. E nasıl oluyorda aynı ip olabiliyor onu anlamıyorum? Şuan işten geldim dedim birkaç saat karakterimle gireyim birde baktım dört duvar arasındayım. Kardeşim nereden bilebilir başka bir insan ile aynı ip'ye sahip olduğunu? Kaldıki diğer arkadaş hapisten çıkarılmış, demekki ayni ip'den de olsa multi gibi bir durum söz konusu değil, yani multi diye birşey yok ortada, adam kanıtlamışki çıkmış. İki karakterden biri kanıtlıyorsa multi olmadığını öyleyse diğeri de multi değildir, hangi hakla benim karakterim haala hapiste anlamış değilim? Multi aynı ip'den bir ve birden fazla karakterle tek kişinin girmesi değil midir? 2 karakter var ortada biri kendi karakteri ile tek başına girdiğini kanıtlıyor ve diğer karakterle alakası olmadığını ispatlayıp hapisten çıkıyorsa diğer karakterin afk olmaktan başka suçu ne? Demekki diğer adamla bağlantısı olmayan başka bir adam başka bir karakterle oynuyor, multi değil. Bir kişi ispatlanmışsa otomatik olarak diğeri de masum oluyor. E öyleyse adalet mi bu? Herşeyi geçtim Olympus zamanından beri bu sunucu da oynarım tek bir kez hapis yüzü görmüşlüğü yok karakterlerimin, sicili bozuldu ona yanarım.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2010, 23:07:22 »
Ve bunun hata sömürme ile ne alakası var?

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 08 Temmuz 2010, 09:12:00 »
yaptığınız saçma gibi değil mi?
2 kişi jaile giriyor, aynı ip den olduğu söyleniyorlar, fakat birisi çıkıyor, diğeri kalmaya devam ediyor, mantıklı mı? saçmalamışsınız sanki birazcık, neyse.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2010, 09:21:12 »
Saçmalamak? Olayı özetliyim, ahmet ve mehmet isiminde 2 karakter aynı ip de görünüyor,
ikiside jail alıyor. Fakat yetkili arkadaşımızı yanıltan kısım mehmet adında oyunda online 2 karakter olması. Atacağı mehmet yerine alakasız mehmeti jaile atıyor, hata anlaşılınca yanlış jail cezası alan oyuncu çıkarılıyor diğer afk duran ahmet karakteri jailde kalıyor. Bu işlem olduğu anda diğer mehmet oyundan çıktığı için alınamadı sadece. Lütfen detayları bilmeden serzenişte bulunmayalım. Kilitlendi.

Not: İsimler tamamen hayal ürünüdür, örnekleme için verilmiştir.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2010, 09:21:40 Gönderen: Eths »
Her şey her zaman tarihe karışır..