Revolution UO

fire robe

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
fire robe
« : 18 Temmuz 2010, 10:43:58 »
ii oyunlar. Arkadaslar PvM yapmayı cok seven bi playerim ancak bi sorum var acaba Fire Robe Drogon Ve Kucuk drogonun attıgı vas ort lardan etkilenirmi yani teleport olayını saymassak beni dragon uzerimde fire robe varken  oldurebilirmi...?

Bir dier soruda kesmek En Mantıklı +15 monster hangisi..(Dragon - Slayer - İnfernal - abbys)vb

simdiden tesekkurler

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
Ynt: fire robe
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2010, 10:51:22 »
hemen cevaplıyorum. Çok nadiren etkiliyor ama ölmezsin onunla. Teleport olanları tek başına kesmen zor. Ama drakeleri kesebilirsin.
kesmesi en kolay olan +15 çıkanlar büyük dragonlar. İnfernal fln kesmesi biraz zorluyor. Ki bu büyük dragon ve infernalleri 2-3 kişi kesmelisin. Ama ufak drakeleri tek başına kesebilirsin. Daha 2 dakika önce 4 tane kestim :)
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2010, 12:47:07 »
ii oyunlar. Arkadaslar PvM yapmayı cok seven bi playerim ancak bi sorum var acaba Fire Robe Drogon Ve Kucuk drogonun attıgı vas ort lardan etkilenirmi yani teleport olayını saymassak beni dragon uzerimde fire robe varken  oldurebilirmi...?

Bir dier soruda kesmek En Mantıklı +15 monster hangisi..(Dragon - Slayer - İnfernal - abbys)vb

simdiden tesekkurler

İlk üfledikleri kesinlikle işliyor ama öldürmüyor, devamında nadiren işlediği oluyor ama kesinlikle öldürmüyor. İn-game ben sürekli slayer,abyss vb. kesiyorum, birlikte kesebiliriz. Spinned ve horned derilerinide ben satınalabilirim.  (:

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2010, 13:45:28 »
ilk üfleme ile alakası yok.İki tip büyüsü var yaratığın biri ağazından alev çıkartıp üstünde vas ort flam yazanı var bi de ağazından alev çıkartıp vasort flam yazmayanı var. vas ort flam yazmayanını robe resist edemiyor ve çoğnlukla ilk saldırısı da dragonun was ort flam yazmayanıdır. ama arada da was ort flam yazmayanınıda gördüm.
konuya geri dönecek olursak ufakları tek başına rahatlıkla alırsın büyükler için en az bi kişi daha lazım rahatça kesmek istiyorsan.

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2010, 19:14:36 »

simdiden tesekkurler

Küçükler tamamen zararsız.Fakat ben büyüklerde öldüm.

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2010, 21:32:13 »
yakından incelersen ne kadar  zararlı ne kadar zararsız görürsün  :D

Çevrimdışı SlvdR

• Üye
  • **
  • 284
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2010, 21:55:07 »
iki türlü büyüsü yok, sadece yazı gormezsen ama "sana dogru bir kafa hareketi" yaparsa topukla ekrandan cikana kadar...(nokta atişi yapar ve yuzde 90 gri ekran) :)

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2010, 22:08:28 »
iki türlü büyüsü yok, sadece yazı gormezsen ama "sana dogru bir kafa hareketi" yaparsa topukla ekrandan cikana kadar...(nokta atişi yapar ve yuzde 90 gri ekran) :)
Aynen öyle.Küçüklerde 50-80 arası hp alabiliyor ama büyüklerde direk gri ekran :)

Çevrimdışı Behemoth

• Üye
  • **
  • 118
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2010, 12:49:31 »
Özerimde fire robe ile üst üste 2 defa vas ort flam yiyip yattım.Sonra bıraktım kesmeyi.
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2010, 15:17:54 »
eğer damageliyse fire roben %2 %4 filan vas ort flam işleyebilir ama %0 sa boyle bır ıhtımal olmaz.

Ek olarak yazısız uflerse Buyuk kırmızı dragon ve Buyuk grı dragon oldurmez,ancak ice dragon ve şeffaf dragon öldürür.