Merhaba, öncelikle normalde kitlenmiş konuların tekrar açılıp irdelenmesini densizlik olarak gören birisi olmama rağmen şuan yapmamın gereklı oldugunu hıssettıgımden aynı konuyu tekrar ırdelıyecegım.
Konunun default linki :
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,77127.15.htmlSayın Eths.
Forumdaki yetkiniz bize belirli noktada kabulumuzdur. Ancak bahsetmiş olduğunuz gemi silinme kurallarıyla ılgılı attıgınız linklere baktıgımda yardımda bırılerının feryadına cevap olarak sadece belirttiğinizi gördüm.
Moderatorun gorevlerinden biri serverdaki kuralları Duyurular, Kurallar gibi bölümlerden kullanıcıya aktarmaktır. Doğru şekilde aktarmadığınız kuraldan bizi mesul tutamazsınız. Dun staff arkadasınızada belırttım sıtede yazıyor dedı baktım goremedım. Rıca edıyorum lınkını verın densızlıgıme yanıyım dedım. Ama veremedi çünkü yok.
Biz çoluk cocukların yapacagı bırseyın konusunu yapmıyoruz. İlk defa serverda staff da gormuyoruz. Ultıma surecınde sadece playerlıkta yapmadım bu nedenle yaptırım nedır kural nedır staff nedır gıbı kavramları ıyı bılırım.
Lütfen saygısızlık yaptıgımı dusunmeyın fakat. Bir problem dıle getırıldıgınde :
"Geminiz silinince hemen başlık açmak yerine gemi aldığınızda önce bir forumda aratma yapsaydınız bu sıkıntı ile karşılaşmazdınız. Gemiler 20 ile 22 saat arasında silinirler. Yenilemek için kaldırıp tekrar kurmanız gereklidir. Daha önceki açıklama yapılan başlıklarıda arkadaşımız belirtmiş zaten."
Şeklinde cevap verip konuyu kitlemek kusura bakmayında. "bok yeme lan seni kim takar" demekle aynı seydır.
Acaba hangı player ki at aldıgında dur bakıyım forumda at dıye aratıyım atlara noluomus. Yada aa bandaj forumda ne dıyolar acaba bu serverda bandaj ne ıse yarıyomus derkı.... Bız sıstemlerınızı kurallarınızı okuduk serverınıza basladık. Dedıgınız kurallar cercevesınde emek vererek karakter gelıstırmeye calısıyoruz. Taktir edersinizki bu noktadada sizden beklentimiz sorunlarımıza yardımcı olmanız ve oyunu daha rahat oynayabılmemız ıcın ımkan saglamanızdır.
Biz geri atılan dakıkarda gıden skıllerımızı veya daımı con lost problemlerımızı veya attıgımız page'e 5 saat cevap verılmemesıne laf etmedık. Dedıkkı staff sayısı az olabılır zamanla cogalır. Saldırı vardır bısey olmustur server ondan gerı atmıstır. Gemi olayın da da mantıgımız almadı nası olabılır ki... dedik de sizlere danıştık. Sizde gerçekten mevkinizin ve yaşınızın hakkını vererek bizi karşıladınız cozum getırdınız gercekten iyiki varsınız demekten başka birşey diyemiyorum...
Lutfen ben gemısınden balıgından gectım . Tek rıcam var bizi insan yerıne koyun ve bir duyurunuz varsa duyuru bolumu açın ordan bildirin. Hepimiz bilebilelim ona gore şekil alabilelim. Birde eğer bır yorum yaptıgınızda bizede saygı duyup cevap verebilme imkanı verirde hemen kitlemezseniz konuyu bizi çok mutlu edersiniz.
Saygılarımla