Revolution UO

easy neden yasak ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
easy neden yasak ?
« : 20 Temmuz 2010, 14:14:00 »
arkadaşlar yazının tamamını okumadan hemen cevap vermeyin.

easy uo neden yasak. örneğin balık pişirmeyi g.mouse ve ekran klavyesi ile yapabiliyoruz. aynı işlem easy ilede yapılabiliyormuş. neden easy uo yasakda g.mouse yasak değil.

veya çift mouse imleci oluşmasını sağlayan programlar cure heal içmede çok kolaylık sağlıyor bi tuşla heal veya cure içebiliyoruz. aynı işlem easy ilede yapılabiliyorsa neden easy yasak ?

veya makroman ile ağaçları kesebiliyoruz aynı işlem easy uo ilede yapılabiliyorsa neden makroman yasak değil.

yani asıl sormak istediğim neye göre programlar yasak olarak adlandırılıyor ?. staff benim eaasy kullanıp kullanmadığımı nasıl anlayacak. acti sırasında easy kullanmadan her türlü cure heal içebilirim bunu staff nasıl anlayacak?

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
Ynt: easy neden yasak ?
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2010, 14:15:50 »
makromanle ağaçmı kesiyorsun? yada başka bir program ile madenmi kazıyorsun YADA başka bir program ile cesedi 0,001 saniyedemi kesiyorsun.

easy daha farklı şeylerde yapıyor. o nedenle yasak.

hayır sen sorasın diye değil yani.

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2010, 14:21:36 »
üstün zekalı konuştu.

üstün zekalı olmayan birisi bana bu konuda başka fikir sunabilir mi ?

balık pişirmede neden g.mouse yasak değil. >>>> çift mouse imleci sağlayan programlar neden yasak değil >>>>>

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2010, 14:32:08 »
easy neden yasak çünkü scp konusunda yeterli bilgin varsa herşeyi yapabilirsin.Öyle bir scp hazırlarsınki kazarak ore çıkarır vurduğunda birşey çıkaramadınız derse gelir oraya yine vurur sonra ağırlığın 300-400 oldumu gider eritir bankana atar sonra gene geri gelir kazmaya başlar.3 robeyi çat çat değiştirebilirsin hemde imgeci hareket ettirmeden.Kovalarken eline uzun silahı çekip birden işler ters gidip kaçman gerekirse hiç duraksamadan kalkanını çekebilirsin.Macroya bırakıp ekrana hiç bakmadan bütün keglerden doldurtabilirsin.

Eh bunlar yasak olmıcaksa ne anlamı var oyun oynamanın azcık zorluk olucak.Tabi age of empires oynarken oyuna başlar başlamaz bütün şifreleri yazıp full ordu çıkarıp saldıraya geçip eğlenme tarzı bir oyun anlayışın varsa haklısın yok eğer zor olsun oyun oynarken eğleneyim dersen haksızsın , kendine göre.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 14:33:05 Gönderen: Barlow. »

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2010, 14:36:45 »
dediğin haklı acti sırasında kullanılması her şeyi tersine çevirebilir.  peki g.mouse ile balık pişirirken easy olmadığı nasıl anlaşılacak veya çift imlec kullanmadığın.

aslında konunun sonunda varmak istediğim şey; ben easyuo nun yapabildiği işlemleri başka programlarla yaparsam bana easy yaptırımı uygulanır mı. ben kendimi nasıl savunabilirim.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2010, 14:43:30 »
Kendini Easy Uo ya cevirmekte yasak :Pp

Aslında bence yaptıgın seye gore yasaklıgı. Easy genel olarak ımkan tanıyan bırsey oldugu ıcın yasak. Bırkac Ilerı Level'ıda Teot zaten
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2010, 14:46:55 »
:
Kendini Easy Uo ya cevirmekte yasak :Pp

:DD

o zaman işi şansa bırakmaya gerek yok yeni bir char alıp itemleri o charla kasmak gerek. sonra ben easy değildim deyip derdimizi anlatmak için staff aramamıza gerek kalmaz.

ama en önemli nokta acti sırasında ne olacak. heal-cure içerken bi staff gelip 'pis easy ci ' deyip beni banlarsa bu çok kötü olur :) .

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2010, 14:49:18 »
Bu ıhtımal her daim var. Speed açmadan açtın diye yargılanmak vs. bu biraz şans birazda zaman geçtikce verdiğin güvenle alakalı.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2010, 14:52:12 »
ben 6-7 ay önce oynarken tahminen 3-4 milyon balık pişirmişimdir ghost mouse ile. hiç bir staff easy olduğunu düşünüp gelip birşey yapmadı. Gerçi easy ile pişirenlere de emin olmadıkları için birşey yapabileceklerini sanmıyorum. yani o konuda için rahat olsun.. :)

çift imleç olayını anlamadığım için o konuda birşey diyemiyorum
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 20 Temmuz 2010, 14:58:09 »
Olay easy'ınde fln değil. Olay kullanım amacında. Ne kullanıyorsan kullan... Ben yazılımcıyım mesela java tabanlı bı exposive yapsam gene ban sebebi. Easy nınde yasaklanma nedenı scrıptıng olayları zaten :)

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2010, 15:01:19 »
laptop ile oynuyorum bir usb mouse bi de touch pad var. bir programla iki mouse içinde birer imleç oluşturabiliyorum. bu imlecim bir tanesi sürekli heal pot üzerinde diğeri ile de sürekli hareketi sağlıyorum.

touch pad üzerindeki sol tuşuna basınca heal pot içmiş oluyorum. nasıl koşarsam koşayım her türlü pot içebiliyorum. işte bu durumda staff bana easy derse derdimi nasıl anlatacağım ?

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2010, 15:04:26 »
Olay easy'ınde fln değil. Olay kullanım amacında. Ne kullanıyorsan kullan... Ben yazılımcıyım mesela java tabanlı bı exposive yapsam gene ban sebebi. Easy nınde yasaklanma nedenı scrıptıng olayları zaten :)

o zaman benim kullandığım program da illegal oluyor. ben bu easy değil desem bile ceza alırım yani ?

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2010, 15:15:13 »
Yaptığın işleme bağlı... Sana dediğim asıl olan programdan çok ne yaptığındır.

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • 379
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2010, 16:06:32 »
cunku burdakı herkez easy kullanmadan pot içmeyi maden kazmayı vs öğrenmiş senın easy kullanarak kolayca yapman haksızlık olur.

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2010, 16:16:59 »
Evet, scriptden dolayı. Kullanılan scriptler buzdağının görünen kısmı. Daha neler neler yazabilirsin, eğer anlıyorsan.

Şimdi diyeceksin Makroman'de scriptle çalışıyor. Makroman çok dar bir kütüphaneye sahip. Fazla bir şey yapman mümkün değil. Ki Vanguard'ın en son halinde, Makroman veya EasyUO açarsan, client kapanır. Aslında Makroman de yasaklanmıştır, yani :) Ama inisiyatif kullanıp, Makroman'e izin verilebilir.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 16:17:34 Gönderen: Delimaniacc »
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.