Revolution UO

Yeni Clientteki Makro Sistemi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dongoch

• Ziyaretçi
Ynt: Yeni Clientteki Makro Sistemi
« Yanıtla #15 : 09 Haziran 2008, 10:20:26 »
İşte iyi okusaydın anlardın "babacan" yazdığımı ama belliki sabredememişin laf koyucan ya hemen :D bir daha üztünden geçim istersen?  "BandageSelf gelsinmi?"  diye anket açılsaydı ve bizim cevaplarımız sonucu bu BandageSelf oyuna gelicek olsaydı hayır derdik ki farkımız olsun. Eli hızlı olan yada yıllardır pvp yapan adamlar Hayır derdi tabiki neden yeni char açmış biriyle aynı kefeye konalım ki? Ama şu anda bu macro var. Oyunda mevcut... He ben kullanmam dersen bişi diyemem isteyen istediği gibi oynar. Ama ben kullanıyorum çıktıysa böyle bi kolaylık kullanırım. Neden sağ elimle sol kulağımı kaşıyayım ki sol elim boşta dururken?

Çevrimdışı Xenop

• Üye
  • **
  • 191
« Yanıtla #16 : 09 Haziran 2008, 17:16:06 »
Ultima Client Versiyonlarına sonradan eklenen bir opsiyon bandageself. Yeni versiyon diye belirtilen client aslında eski surum client'ın userinde ufak oynamalar yapılmıs hali ve bu nedenle bu makro yeni sistemde yok malesef. Bende kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Kaldıki bazıları bu makro için kolay diebilir buda icin kabul edilebilir bir gorustur ama ben acıkcası kendi tarafımda bunun kullanılması yanındayım.

Herkez kullansın ne farkederki. IOzaman herkez esit demektir. Eğer biri bandaj atmaya calısırsa impor atarsınız bandajları yırtılır. Herseyin bi yontemi var.

Frappe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 10 Haziran 2008, 10:31:16 »
Ne anlamı var Shepre da oynuyoruz o zaman giderim pvp serverında oynarımmmmmmmm

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #18 : 10 Haziran 2008, 18:51:14 »
Ne anlamı var Shepre da oynuyoruz o zaman giderim pvp serverında oynarımmmmmmmm

git oyna ozaman seni zorla tutan yok altı üstü bir bandaj işini niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum ozaman sizde bandajself yapılan clienti indirin sizde kullanın ben 5.0.3.a ile oynuyorum bandajself filan yok hiçte sorunumda yok kendim tıklayıp basıyorum bandajı..

Çevrimdışı Sion

• Yeni Üye
  • *
  • 5
« Yanıtla #19 : 18 Mart 2016, 22:09:29 »
Eklenmeli...
İstemeyen last object, target self kullanır, hani eski köye yeni adet diyenler var ya onlar...
Ultimayı Sanane serverında ilk oynamaya başladığımızda para darbe, yara verme yoktu, onlar geldiğinde eski köye yeni adet getirmeyin denilmedi...
Madem eski köye yeni adet getirilmeyecek, kaldırın bakalım oyunun aslında olmayan tüm itemleri...
Mesela TP nasıl olur?  8)