Revolution UO

easy neden yasak ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
Ynt: easy neden yasak ?
« Yanıtla #30 : 20 Temmuz 2010, 21:08:46 »
Sağlama atmışsın page'i  ::)
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı attila

• Yeni Üye
  • *
  • 41
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 21 Temmuz 2010, 11:40:04 »
Burada yazılanları okuyorum.Oyunu bıraktıgımdan berı neler olup bıtmıs dıye acıklarımı kapatıyım dıyorum fakat bu easy uo ıle ılgılı seylerı okuyunca anladım kı ben baya eskı,antika,app kalmısım.Anlasılan o ki ne kadar kasarsam kasayım ve ugrasayım yine kendi çapımda takılmış olucam :)
True Black Metal

Çevrimdışı Shadow_Tr

• Üye
  • **
  • 110
  • Craft
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 21 Temmuz 2010, 12:11:33 »
Burada yazılanları okuyorum.Oyunu bıraktıgımdan berı neler olup bıtmıs dıye acıklarımı kapatıyım dıyorum fakat bu easy uo ıle ılgılı seylerı okuyunca anladım kı ben baya eskı,antika,app kalmısım.Anlasılan o ki ne kadar kasarsam kasayım ve ugrasayım yine kendi çapımda takılmış olucam :)
+1

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 21 Temmuz 2010, 13:09:59 »
Acı ama malesef gerçek.Çok haklısın.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 21 Temmuz 2010, 13:18:44 »
İyi oynuyorsan, Easy UO'ya gerek duymazsın. Açıklarını kısa zamanda kapatırsın, merak etme.  :)

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 21 Temmuz 2010, 13:22:52 »
İyi oynuyorsan, Easy UO'ya gerek duymazsın. Açıklarını kısa zamanda kapatırsın, merak etme.  :)

Peki ya tecrübeli ve iyi oynayanlar easyuo ya gerek duyuyorsa ?

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : 21 Temmuz 2010, 13:24:49 »
Easy UO'ya gerek duyan, tecrübeli veya iyi oyuncu olamaz. Öyleyim diyende, ancak kendisini kandırır.

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 21 Temmuz 2010, 13:28:49 »
Easy UO'ya gerek duyan, tecrübeli veya iyi oyuncu olamaz. Öyleyim diyende, ancak kendisini kandırır.

Öyle diyosunda ne hikmetse ummadığın taş baş yarar hesabı tecrübeli,eski,sağlam playerlar easyden gidiveriyor.Evet haklısın kendini kandırmaktan başka birşey değil.Ve çok sıkıldık bu durumdan.

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #38 : 21 Temmuz 2010, 14:11:41 »
Kullanıp tecrübeli ve iyi oyuncu niye olmasın ki ? Hiç kolaya kaçmak nedir bilmez misin ? Adam tecrübelidir, iyi de playerdır ama yorulmuştur kolaya kaçıyordur. Hiç kullanmamıştır bugüne kadar ama artık kullanıyodur. Şimdi kullandı diye tüm tecrübesi mi gitti, yoksa iyi oluşu mu ? :)

Doğru demiş arkadaş, açığını kapatabilirsin. Tabi bu süre zarfında Easycilerden nefret edip oyundan soğumazsan :)
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : 21 Temmuz 2010, 20:17:34 »
Senin dediğin kolaya kaçmak daha çok becerememek oluyor. Yoruldum, bahane bu mu? Yorulmuşsa oynamasın. Dinlensin. Dinlendikten sonra tekrar denesin. Beceremiyorsa oyunu bıraksın, hileye başvurmasın.

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 22 Temmuz 2010, 00:45:00 »
Parmak basmak istediğim noktayı anlamamışsın ama neyse önemli değil. Easy kullanan acizdir, kısa ve net.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Sion

• Yeni Üye
  • *
  • 5
« Yanıtla #41 : 11 Mart 2016, 13:44:46 »
Bunları konuşuyor olmak bile çok saçma 2016 senesindeyiz 6X clientler dronnectorler, bunu engelleyecek bir sürü yol var.
Mesela Türkiye'de büyük bir server var isim vermiyorum reklam olmasın diye orada easyuo açamıyorsun, illegal başka programları da açamıyorsun. O server engellemişse bir yolu var demektir. Eğer burada engellenemiyorsa yetenekte yada tecrübede eksiklik var demektir. Ama şöyle bir durum var, bana diyebilirsiniz ki "madem orası güzel git orada oyna" mantıklıda söylemiş olursunuz. İllegal programların açılmasından dolayı mıdır?, sistemlerin iyi olmasından dolayı mıdır?, lagsız olmasından dolayı mıdır? bilmiyorum bu seçenekleri çoğaltabilirsiniz iyi anlamda yada kötü anlamda. Server kalabalık action sürekli var. Ben bu sebepten burada oynuyorum. İşte bu noktada şikayet etmek hakkımı kaybediyorum. (Server sahiplerine göre) "bizde böyle istersen oyna istemezsen oynama" diyorlar. Yani ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin olayına geliyoruz. Şimdilik zaman geçiriyorum, düzeltebileceklerini de sanmıyorum ama inşallah düzeltirler.

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #42 : 11 Mart 2016, 13:51:20 »
Bunları konuşuyor olmak bile çok saçma 2016 senesindeyiz 6X clientler dronnectorler, bunu engelleyecek bir sürü yol var.
Mesela Türkiye'de büyük bir server var isim vermiyorum reklam olmasın diye orada easyuo açamıyorsun, illegal başka programları da açamıyorsun. O server engellemişse bir yolu var demektir. Eğer burada engellenemiyorsa yetenekte yada tecrübede eksiklik var demektir. Ama şöyle bir durum var, bana diyebilirsiniz ki "madem orası güzel git orada oyna" mantıklıda söylemiş olursunuz. İllegal programların açılmasından dolayı mıdır?, sistemlerin iyi olmasından dolayı mıdır?, lagsız olmasından dolayı mıdır? bilmiyorum bu seçenekleri çoğaltabilirsiniz iyi anlamda yada kötü anlamda. Server kalabalık action sürekli var. Ben bu sebepten burada oynuyorum. İşte bu noktada şikayet etmek hakkımı kaybediyorum. (Server sahiplerine göre) "bizde böyle istersen oyna istemezsen oynama" diyorlar. Yani ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin olayına geliyoruz. Şimdilik zaman geçiriyorum, düzeltebileceklerini de sanmıyorum ama inşallah düzeltirler.
ilk postun neden bu konuda ve arayıp neden böyle bir başlıgı hortlattın anlam veremedim.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı Sion

• Yeni Üye
  • *
  • 5
« Yanıtla #43 : 11 Mart 2016, 13:57:45 »
Easy UO nun açıldığını öğrendim, googleda revolation uo easyuo yazdım bu konu çıktı. Mesajların tamamını okudum, ve cevap yazdım. Konun tarihine bakmadım. Ne zaman yazıldığının bir önemi yok ayrıca, hala açılıyorsa sorun hala devam ediyor demektir. Yani başka server reklamı yapmaya gelmişim imasını seziyorum ama yanlış düşünüyorsun.

Çevrimdışı emsuda1453

• Üye
  • **
  • 364
« Yanıtla #44 : 11 Mart 2016, 14:13:56 »
Easy UO nun açıldığını öğrendim, googleda revolation uo easyuo yazdım bu konu çıktı. Mesajların tamamını okudum, ve cevap yazdım. Konun tarihine bakmadım. Ne zaman yazıldığının bir önemi yok ayrıca, hala açılıyorsa sorun hala devam ediyor demektir. Yani başka server reklamı yapmaya gelmişim imasını seziyorum ama yanlış düşünüyorsun.

2010 yılında yazılan mesajlara bakarak mı easy uo açıldığını anladın ?
server daha yeni açıldı. bana kalırsa olmadık bir şeyi hortlatıyorsun...
eğer açabiliyorsan easy yi, gm ler fixlesin bence...
hızlı yaşa genç öl ki cesedin yakışıklı olsun