Bunları konuşuyor olmak bile çok saçma 2016 senesindeyiz 6X clientler dronnectorler, bunu engelleyecek bir sürü yol var.
Mesela Türkiye'de büyük bir server var isim vermiyorum reklam olmasın diye orada easyuo açamıyorsun, illegal başka programları da açamıyorsun. O server engellemişse bir yolu var demektir. Eğer burada engellenemiyorsa yetenekte yada tecrübede eksiklik var demektir. Ama şöyle bir durum var, bana diyebilirsiniz ki "madem orası güzel git orada oyna" mantıklıda söylemiş olursunuz. İllegal programların açılmasından dolayı mıdır?, sistemlerin iyi olmasından dolayı mıdır?, lagsız olmasından dolayı mıdır? bilmiyorum bu seçenekleri çoğaltabilirsiniz iyi anlamda yada kötü anlamda. Server kalabalık action sürekli var. Ben bu sebepten burada oynuyorum. İşte bu noktada şikayet etmek hakkımı kaybediyorum. (Server sahiplerine göre) "bizde böyle istersen oyna istemezsen oynama" diyorlar. Yani ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin olayına geliyoruz. Şimdilik zaman geçiriyorum, düzeltebileceklerini de sanmıyorum ama inşallah düzeltirler.