Revolution UO

inci

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
inci
« : 20 Temmuz 2010, 18:41:14 »
Farketmişsinizdir, forumda inci yazarı ve/veya özentisi tipler türemiş son zamanlarda. Başlangıçta sadece konu dışında sapıtıyorlardı ama bu aralar her konuda kendilerini görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum. Yıllardır bu sunucu açık ve forumda staff ve moderatörler hep katı kurallar çizerlerdi ve bu kurallar hep uygulanırdı. Son zamanlarda forumun çok boşlanmış olduğunu görüyorum.
Örnek verip eski konuları açmak istemiyorum ama yetkililer 1-2 yıl önce en kücük bir durumda bile yaptırım uygulamaktan çekinmezken şimdi forum ne hale gelmiş kimsenin birşey yaptığı yok. Biz "kücük dağları ben yarattım" modunda olduğumuz için ban yemiş insanlarız. Şimdi durum nereden nereye gelmiş. Bu halleri görünce insan üzülüyor. Ya tüm forum bölümlerini silin sadece in game/pazar alanı/guild bölümleri kalsın. Ya da yetkililer adam gibi forum ile ilgilensin veya ilgilenecek yeni moderatörler alınsın.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 18:41:46 Gönderen: Darkcloud Twi »
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 216
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
Ynt: inci
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2010, 18:45:07 »
Sörvır'ın staffları da galiba İnci üyesiydi. Ve farkettin mi bilmiyorum ama birisi laf etmediği sürece laf etmiyorum ben.

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2010, 18:46:22 »
kurallara uyuldugu sürece bi sıkıntı oldugunu sanmıyorum en ufak bi küfür hakarette aşagıdaki

'Moderatöre Bildir' seçenegini kullanabilirsin

sevgilerimle .
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 18:46:52 Gönderen: livorno »

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2010, 18:47:24 »
inci üyesi olan gelmesin demiyorum.

burayı inciye çevirmeyin diyorum. buranın belli bir düzeni var ve bu şekilde kalmalı. küfür-laf sokma-"trolleme" ve benzeri davranışlarınızı burada değil orada yapın diyorum.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 216
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2010, 18:49:42 »
Bak kendim adıma konuşuyorum. :P Karşıda çok büyük bir ekmek görmedikçe saldırmıyorum. :)

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2010, 18:50:38 »

burayı inciye çevirmeyin diyorum. buranın belli bir düzeni var ve bu şekilde kalmalı. küfür-laf sokma-"trolleme" ve benzeri davranışlarınızı burada değil orada yapın diyorum.

dedıgım gıbı  bi sıkıntılı durumda

''Moderatöre Bildir''

yeterince acıklayıcıdır

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2010, 18:53:16 »
işte bildirecek moderatör yok adam gibi ilgilenen. mümkünse başka yazı yazma bu konuya. hadi selametle.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2010, 18:53:29 »

Afedersin hocam...(İtiraf ediyorum ben yaptım :P)

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2010, 18:54:05 »
işte bildirecek moderatör yok adam gibi ilgilenen. mümkünse başka yazı yazma bu konuya. hadi selametle.

e ozaman moderator eksikligi diye konu acıcaksın bebegim sen baştan kaybetmişsin.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 18:54:46 Gönderen: livorno »

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #9 : 20 Temmuz 2010, 19:03:53 »
ok.
Farketmişsinizdir, forumda inci yazarı ve/veya özentisi tipler türemiş son zamanlarda. Başlangıçta sadece konu dışında sapıtıyorlardı ama bu aralar her konuda kendilerini görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum. Yıllardır bu sunucu açık ve forumda staff ve moderatörler hep katı kurallar çizerlerdi ve bu kurallar hep uygulanırdı. Son zamanlarda forumun çok boşlanmış olduğunu görüyorum.
Örnek verip eski konuları açmak istemiyorum ama yetkililer 1-2 yıl önce en kücük bir durumda bile yaptırım uygulamaktan çekinmezken şimdi forum ne hale gelmiş kimsenin birşey yaptığı yok. Biz "kücük dağları ben yarattım" modunda olduğumuz için ban yemiş insanlarız. Şimdi durum nereden nereye gelmiş. Bu halleri görünce insan üzülüyor. Ya tüm forum bölümlerini silin sadece in game/pazar alanı/guild bölümleri kalsın. Ya da yetkililer adam gibi forum ile ilgilensin veya ilgilenecek yeni moderatörler alınsın.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2010, 19:45:43 »

katıLıyorum aynen..artık çok baydı..inci özentiLiği yapıcaksanız yada cidden inci üyesiyseniz inci de yapın yapıcağınızı bi sinir stres atın gelin burda normal konuşun.hee yazar olamıyosanızda birsürü inci özentisi sayfalar war oralarda atıp gelin. burası inci yada o tarz bi site diilki bayıyo bunaltıyo adamı.

dedıgım gıbı  bi sıkıntılı durumda

''Moderatöre Bildir''

yeterince acıklayıcıdır

sıkıntının kendisi olarak en iyi örnek sensin zaten profil baştan aşağı özenti

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2010, 19:49:37 »
katıLıyorum aynen..artık çok baydı..inci özentiLiği yapıcaksanız yada cidden inci üyesiyseniz inci de yapın yapıcağınızı bi sinir stres atın gelin burda normal konuşun.hee yazar olamıyosanızda birsürü inci özentisi sayfalar war oralarda atıp gelin. burası inci yada o tarz bi site diilki bayıyo bunaltıyo adamı.

sıkıntının kendisi olarak en iyi örnek sensin zaten profil baştan aşağı özenti

ben memnunum profilimden .  bence sende sıkıntıLısın ^^LLLLLL^^ bi ara ringo vardı onun yolunda emin admlarla gidiyosun

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2010, 19:54:59 »

ben memnunum profilimden .  bence sende sıkıntıLısın ^^LLLLLL^^ bi ara ringo vardı onun yolunda emin admlarla gidiyosun

zaten anLaman gereken ama anLayamadığın şey şu sen memnunsun ama biz diiLiz baydı artık.. anLadın?
bnm L Lerim kimseyi bunaLtmıyo ki bunaLtıcak bişeyde diiL oysa senin tavrın özentiLiğin bence çoğu kişiyi bayıyo..
anLama ihtimaLin oLmadığı haLde yazıyorum bunLarı ama yetkiLiLerin bu tarz şeyLere bi engeL oLması gerek yani.cidden çok saçma.

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • 379
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2010, 19:56:22 »
ben bu L yi her görüşümde camdan kendimi atasım gelıyo ama :(

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2010, 19:57:48 »

Pek yakında ilgileneceğiz.