Revolution UO

Llama ve Horse Spawn noktası !

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
Llama ve Horse Spawn noktası !
« : 20 Temmuz 2010, 18:27:10 »
Arkadaşlar bana biri horse ve llama spawnarının yerini söyleyebilirmi acaba ? Lüütfen çok lazım ya at buluyorum %99.9 horse baskasına ait diyor :D
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2010, 18:56:46 Gönderen: GhostSpy »

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
Ynt: Llama ve Horse Spawn noktası !
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2010, 21:51:53 »
Llamaları sayıyorum sana..

Toplam bildiğim 3 tane llama var daha da yoktur heralde..

1. si minoc köprüden sağa doğru gidince bir köprü daha var ya o köprüden geçme dağ arasına doğru yukarı git. Dağ arasına gelince hemen sağ tarafında ufak bir ada var. Llama spawnının biri orası.

2. si Wildermere woods denen yer yani vesper bankadan sağa doğru köprü tarafından gidiyorsun.. Çok hafif yukarı genelde de sağa doğru gideceksin 3-4 tane küçük klubenin olduğu yer. O spawn biraz karışık içini marklayıp içine gate açıp halletmek en mantıklı olanı.

3. sü Cove'dan sola doğru giderken bir dağ arasından geçiyorsun orası Orc camp. Orc camp ın orta noktasında. Koşarak girip an lor olmak mümkün çünkü içerde fazla yaratık yok. Tamelemesi en kolay yer.

Serverda çooook at spawn'ı var. Çok ata denk geldim ama hatırladıklarımı söyliyim..

Nothern de Yew den sağ aşağı ilk köprüyü geçtikten sonra sağ yukarı. 2 tane at spawnı dip dibe.
Destard'dan aşağı biraz gidiceksin bayaa da denilebilir. :) 1 at spawnı da orda var bu at spawnında direwolf da var koruma olarak.
Occloda gz nin sağ üstünden denizi birazzcık takip edersen yine kara at spawnı var orada.
Bildiğim 2 at spawnı daha var. Bi tanesinde 2 at. Diğerinde tek çıkıyor ama yerlerini unuttum açıkçası.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2010, 00:13:44 »
saolasın kardes

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2010, 01:00:00 »
Önemli değil kardeş.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2010, 01:02:37 »
Ek olarak serpent koyunlar ıle cıftlık arasında kalan kısımda 2 tane at spawnı mevcut :)