Evet not verce***onuyla alakalı konuşayım öylemi ? Adamlar size resmen operasyon düzenlemiş ve gayette cücük gibi incileriniz dökülmüş.Senin arkadaşın her türlü pisliği yapan birisi sende bunu biliyorsun? Ve kalkıpta onu savunup easy kullandıgını saklıyosan zaten suçlusun.Bide başkalarına aracı oluyosun ben bilmem beyim bilir hesabı.Niye oluyon zurna ?Ha millet sizden zeki mi? Kat kat.Buda yapılanlar sonucu belli oluyor.Ayrıca ben senin tanıdıgın birisi oldugu için sanada script vs verdigini önerdigini ve seninde kullandıgını düşünüyorum açıkçası.Zaten castellide kanıtlarda varmış.Kafasına göre kimse banlanmıyo.
ben ? staffa yardımcı olup easuo satan kısıyle tanıstırıyorum ve easuo satan kısıyı savunuyorum öylemi nasıl bır düşünce yapın var merak ettim dogrusu kanıt konusamalır cımbızla ceker burda yayınlar sızde tatmın olursunz tına gelsın ben casstelli tina ve drmatıc arsında gectı tum bunlar ama senın dusunce yapın herseyı ogrenmekse sana solıyım
benlık bir şey yok eğer olsaydı bu kadar uzatmaz sesızce cekılırdım haksız bırı sı olsam bu kadar uzatırmıydım ? o kadar tanıdıgım var guıldım var cevrem var am senın düşünce tarzın bunu anlıyamacak kadar sınırlı
senden rıcam bırdaha dusuncelerını bı yere yaz sonra ooku sorna karar ver duzelt ole yaz sımdı yorum ıcın tessekurler genede.