şöyle bir guildlere baktım, hepsi haklı olarak insan seçiyor, en iyisini yapıyorlar...
Ben ultima online'ya 98 senesinin sonlarında başladım. Ultima Online'nin resmi serveri olan OSİ de. Bir sene orada oynadıktan sonra SNN'e geçtik. snn'de - bir soruşturabilirsiniz- (!) guildini kurduk. 2 snede 9X olduktan sonra kill sayım 10 bini geçmişti. SNN' kapandıktan sonra Nebulanın ilk seneleriydi, nebulaya geçtik. Nebula'da (şimdi ki nebula ile alakası bile yok) bir savaşta Lord Britishi öldürdüğümüz için guildimiz silindi ve bırakmak kararı aldık. Sonrasında özel hayatımdaki gelişmeler nedeniyle Ultima Online' dünyasına ara vermek zorunda kaldım. 2007 senesinde, Manas isimli server'da başladım, manastan sonra 1 haftalık bir Andoria serüveni geçirdim. Fakat anladıgım kadarıyla değişmekte olan Ultima Online dünyasına bi hayli geride kalmışım. Büyülerin Damageleri değişmiş, (o senelerde her serverda aynıydı. örneğin, corp por büyüsü an mani ile aynı damageyi veriyordu.) Bir sürü özel robeler çıkmış, mageleri öldürebilmek zorlaşmış. Ben SNN'de 4 kişinin arasına kolayca girebilirken, bugün 1 kişiyie bile zor zabt edebiliyorum. Para mevzusu tamamen değişmiş zaten, o senelerde 20 K paramız varken kendimizi zengin görüyorduk.
Velhasıl, Revolotion dünyasında yeni başlayacağım. Oyunda, beni kabul edebilecek RP'ye önem veren, gelişen dünyada daha çabuk ayak uydurabilmemi sağlayacak bir guild arıyorum.
İlgilenenlere veya ilgilenmeyenlere teşekkürler....
Firesoul