Revolution UO

Guild sorunsalı.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Firesoul

• Yeni Üye
  • *
  • 8
    • E-Posta
Guild sorunsalı.
« : 23 Temmuz 2010, 12:41:22 »
şöyle bir guildlere baktım, hepsi haklı olarak insan seçiyor, en iyisini yapıyorlar...

Ben ultima online'ya 98 senesinin sonlarında başladım. Ultima Online'nin resmi serveri olan OSİ de. Bir sene orada oynadıktan sonra SNN'e geçtik.  snn'de - bir soruşturabilirsiniz- (!) guildini kurduk. 2 snede 9X olduktan sonra kill sayım 10 bini geçmişti. SNN' kapandıktan sonra Nebulanın ilk seneleriydi, nebulaya geçtik. Nebula'da (şimdi ki nebula ile alakası bile yok) bir savaşta Lord Britishi öldürdüğümüz için guildimiz silindi ve bırakmak kararı aldık. Sonrasında özel hayatımdaki gelişmeler nedeniyle Ultima Online' dünyasına ara vermek zorunda kaldım. 2007 senesinde, Manas isimli server'da başladım, manastan sonra 1 haftalık bir Andoria serüveni geçirdim. Fakat anladıgım kadarıyla değişmekte olan Ultima Online dünyasına bi hayli geride kalmışım. Büyülerin Damageleri değişmiş, (o senelerde her serverda aynıydı. örneğin, corp por büyüsü an mani ile aynı damageyi veriyordu.) Bir sürü özel robeler çıkmış, mageleri öldürebilmek zorlaşmış. Ben SNN'de 4 kişinin arasına kolayca girebilirken, bugün 1 kişiyie bile zor zabt edebiliyorum. Para mevzusu tamamen değişmiş zaten, o senelerde 20 K paramız varken kendimizi zengin görüyorduk.

Velhasıl, Revolotion dünyasında yeni başlayacağım.  Oyunda, beni kabul edebilecek RP'ye önem veren, gelişen dünyada daha çabuk ayak uydurabilmemi sağlayacak bir guild arıyorum.

İlgilenenlere veya ilgilenmeyenlere teşekkürler....

Firesoul
Fire (!)

Together we stand, Divided we fall. We are the Winners (!) And winner takes all

(!) - (SS)

Çevrimdışı Sevenlergeceolur

• Yeni Üye
  • *
  • 18
    • E-Posta
Ynt: Guild sorunsalı.
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2010, 13:20:16 »
Forumun loncalar kısmında guildlerin kendilerine ait başvuru kısımları var.Oradan başvurularını yapman daha mantıklı.
ölümcül hastalık verem olsaydında , veren olmasaydın be güzelim..

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2010, 13:24:11 »
Aslında bugun cuma sen  sorunsalı yazmıssın soruncuma olsa daha mantıklı :)

Şaka bi yana  hoş geldın gel sana 1m para bağışlıyayım skıll kasmadıysan.

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2010, 14:11:15 »
ohaa, 80 yaşındaymışçasına bir espri yaptın.

Aslında bugun cuma sen  sorunsalı yazmıssın soruncuma olsa daha mantıklı :)

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2010, 22:17:20 »
Espri demeye ne hacet ?!?
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2010, 22:43:54 »
Teknık olarak kendıne topıc acman ve guıldlerı davet etmen kım benı ıster durumları bıraz guıld olgusuna saygısızlık gıbı. Kı senın kadar tecrubelı bır oyuncudan beklenmeyecek bır haraket  :(
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı Firesoul

• Yeni Üye
  • *
  • 8
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2010, 22:54:18 »
onların işini kolaylaştırmak istedim. benimle ilgili herşeyi görmelerini istedim. Hem bana ihtiyacı olan bir guild, hem benim ihtiyacım olan bir guildin pişti olması için böyle bir topic açtım.

sizlerle oynayacağım için mutluyum...

iyi oyunlar arkadaşlar.
Fire (!)

Together we stand, Divided we fall. We are the Winners (!) And winner takes all

(!) - (SS)

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2010, 02:39:03 »
Revoda davetle guilde alım olmaz. Oldugu durumlar da cok eskı oyun arklardır. Yınede forum uzerıdne zor gibi. Oyunda kendıne arakdas edinerek bunu yapabılırsın hem tanıyarark ve tanışarak daha saglık lı olur. Ve kendıne ref. buldugun takdırde sorun kalmaz.