Revolution UO

Hapis Cezası Aldım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
Hapis Cezası Aldım
« : 24 Temmuz 2010, 21:10:44 »
Evde iki bilgisayar var ve 2 bilgisyarlada stok için recall scrool yapıyordum sadece 1 tek juom (jormans uo loob) kullanarak. Ama aniden yesil çimenlik bir alana sonra hapse gönderildim 4319 dk(hata somurme cezası aldım) acaba nedendir ?

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Hapis Cezası Aldım
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2010, 21:12:42 »
Multi Client'ten. 2 Bilgisayarla tek kişinin oyuna bağlanması yasaktır.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2010, 21:14:35 »
Multi Client'ten. 2 Bilgisayarla tek kişinin oyuna bağlanması yasaktır.

Multiclient tek bigisayrla çift + client açmak olmuyormuydu ne zaman değişti

Ayrıca kurallar kısmındada hapis cezası almama neden olacak bir kural goremiyorum ?

http://www.revolutionuo.net/genel_kurallar

Ayrıca bir bilgisayara abim bir bilgisayara ben bakıyordum isterseniz IP adreslerime bakabilirsiniz...Hayır ev içinde para kasmak ne zaman suç olduki ?
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 21:22:22 Gönderen: GhostSpy »

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2010, 21:23:20 »
1 pc 1 client 1 pc yani 300 tane pc de olsa evinde biri ile girebilrisin öle bi kural war :D  benim evde 2 tane ip war ama çakmıyorlar :D
Çevrimdışı.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2010, 21:24:11 »
1 pc 1 client 1 pc yani 300 tane pc de olsa evinde biri ile girebilrisin öle bi kural war :D  benim evde 2 tane ip war ama çakmıyorlar :D

Nee yani bir internet cafede sadece bir kişimi oynayabilecek ? Ben böyle saçma bir kural görmedim
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 21:25:57 Gönderen: GhostSpy »

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2010, 21:25:18 »
zaten ip adreslerine bakarak seni buluyorlar iki bilgisayar tek modemden böyle macroya bırakamazsın.multi kontrolune alırlar onu geçemezsen jail yersin.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2010, 21:25:33 »
Dostum kural şu:

Ne kadar karakter, o kadar kullanıcı.

Sen 5 tane pc ile 5 tane karakter açtıysan 5 tane adamın o 5 karakterin başına oturması gerek.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2010, 21:26:30 »
Dostum kural şu:

Ne kadar karakter, o kadar kullanıcı.

Sen 5 tane pc ile 5 tane karakter açtıysan 5 tane adamın o 5 karakterin başına oturması gerek.

Dostum yalanmı solicem 2 bilgisayar var birine ben birine abim bakıyorduk ?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2010, 21:27:18 »
İyide oyuna bakman lazım staff gelıp ordamısınız dediğinde cevap veremezsenız o yesıl alana cekılırsınız işte. 2 dakıka boyunca beklıyor staff gelmenizi.

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2010, 21:28:07 »
İyide oyuna bakman lazım staff gelıp ordamısınız dediğinde cevap veremezsenız o yesıl alana cekılırsınız işte. 2 dakıka boyunca beklıyor staff gelmenizi.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2010, 21:33:00 »
Şimdi tek sucumuz hileyle ilgili bir şey kullanmadığımız halde afk olmakmı ?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 24 Temmuz 2010, 21:37:25 »
Ya şöyle diyim.

Staff senın evınde 2 pc olmasına ragmen 1ınde sen 1ınde abinin oldugunu bılmıyor yani.Sen 2 pc acıp 2siylede scroll yazdıgını dusunmustur yani 2pcyıde kullanan bırı olup olmadıgını test etmek ıcın yanına gelıyor ve baya bır sure beklıyor 5 dakıka gıbı bır sure.Cevap verdıgınde sızden aynı anda yazı yazmanızı,senın yukarı abının asagı kosmasını ne bıleyım o tür şeyler istiyorlar 2 kısının bılgısayarı kullandıgından emın olmak ıcın.

Tavsiyem film veya o tür bir şey izlerken solda journalı gorebılcek kadar daraltmanız fılm ekranını ya da sıte ekranını.O anda bakabilirsiniz.

Ben abım markete gıttıgınde yakalanmıstım ama ınandıramamıstım mesela zamanında :)

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2010, 21:41:10 »
Ya şöyle diyim.

Staff senın evınde 2 pc olmasına ragmen 1ınde sen 1ınde abinin oldugunu bılmıyor yani.Sen 2 pc acıp 2siylede scroll yazdıgını dusunmustur yani 2pcyıde kullanan bırı olup olmadıgını test etmek ıcın yanına gelıyor ve baya bır sure beklıyor 5 dakıka gıbı bır sure.Cevap verdıgınde sızden aynı anda yazı yazmanızı,senın yukarı abının asagı kosmasını ne bıleyım o tür şeyler istiyorlar 2 kısının bılgısayarı kullandıgından emın olmak ıcın.

Tavsiyem film veya o tür bir şey izlerken solda journalı gorebılcek kadar daraltmanız fılm ekranını ya da sıte ekranını.O anda bakabilirsiniz.

Ben abım markete gıttıgınde yakalanmıstım ama ınandıramamıstım mesela zamanında :)

tamam kardesim haklısınız.. Birşey daha sorabilirmiyim bu dediğiniz kural Genel Kurallar'ın neresinde yazıyor acaba ?
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 21:43:49 Gönderen: GhostSpy »

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2010, 21:45:50 »
Halen yazmıyor malesef.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2010, 21:47:42 »
Halen yazmıyor malesef.

O zaman benim sucum oldugu kadar genel kurallara yazmamakla stafflarında bir suçu var değilmi ?