Revolution UO

Hapis Cezası Aldım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Hapis Cezası Aldım
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2010, 21:49:40 »
Anasayfadakı kurallar dahil sistemlerde cok eskıde kaldı.Yani silah birleştirme taa hala 15 e kadar yazıyor.Ne bileyim oraya bi el atmaları lazım artık haklısında işte yaşayarak öğreniyorsun bunlarıda.

Bir dahakine dikkatli olursun umarım  :)

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2010, 21:56:18 »
Tamam yardımlarınız için sağolun..Uyarınız için teşekkürler ama bu yazıyı sizin yerine bir staff ın yazmasını tercih ederim ben hatamı kabul ediyorum.Ama her saatte 100 den asağıya inmeyen playeri olan bir server da genel kurallara vs. güncellenmemesi çok kötü birşey bu konuda stafflar ve yetkili kimse kınıyorum.. Ayrıca bizi hapse attıran spinoza ya da bu yazıyı okuması istiyorum...

Saygılar
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 22:02:04 Gönderen: GhostSpy »

Çevrimdışı Spinoza

• Üye
  • **
  • 255
« Yanıtla #17 : 24 Temmuz 2010, 22:14:34 »
Attığınız özel mesajıda bu konuyuda yeni gördüm takdir edersiniz ki her an oyun ve forumda online olamıyoruz. Benim yerime arkadaşlar cevap vermişler şöyle söyleyeyim multi testine alındığınız sırada afk idiniz belirttiğim süre kadar bekledim (5 dakika) bu süre içerisinde bir ses kıpırtı göremediğim için kasmakta olduğunuz res scrollarınızı silerek sizi jaile gönderdim. Ek olarak genel kurallar bölümünde multi ile ilgili daha geniş bir bilgi verilmesini rica edicem zannediyorum sizde bundan yakınıyorsunuz.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 24 Temmuz 2010, 22:22:59 »
Anlayışınız için teşekkür ederim... Evet tek yakındıgım multi hakkında bilgi verilmemesidir..Yoksa kural kuraldır ama bu kuralın oyunculara bidirilmemesi bizim jail almamızın sebebinin nedensiz olduğunu gösterir..

Napalım olan olmuş  :( Bende o süre zarfında tamer çarımı kasayım bari   :-\
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 22:29:17 Gönderen: GhostSpy »

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #19 : 27 Temmuz 2010, 09:42:54 »
Genel Kurallarda 3. parti programlarının kullanılması olarak geçiyor.
Alıntı
- Speed, 3. parti, vb. illegal programlar kullanmak.

Detaylı olarakta Güncellemeler başlığında geçiyor.
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,15324.0.html

Kural Güncellemeleri:
1. Multi client - Makro: Evinizde, iş yerinizde veya kafenizde birden fazla bilgisayar olsa dahi oyuna oyunla ilgilenebilecek kişi sayısından fazla istemciyle bağlanmanız yasaklanmıştır. Multi client kontrollerinde birden fazla islemcinin aynı anda çeşitli aktiviteler yapması istenir; eğer sonuç başarısız olursa, ilk tespitte bütün karekterler hapis cezasına çarptırılır (hata sömürme - bug abouse). İkinci yakalanma ise hesapların silinmesiyle sonuçlanır.Kontrol sırasında oyundan çıkan, sorulara yanıt vermeyen, "arkadaş şimdi gitti" şeklinde cevap veren oyuncular kontrolden başarısız sonuç alırlar. Kontroller sırasında aynı IP'yi paylaşan istemcilerden macroda halinde karakter yakalandığında eğer söz konusu olan ilk tespit ise oyuncunun bütün eşyalarına el koyulur.

güncellemeler bölümlerinide okumanız gerekiyor. ancak siteyede multi ile ilgili detaylandırmayı yapalım.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2010, 09:48:46 Gönderen: cßlack »

Çevrimdışı Steinbach | Vampires

• Üye
  • **
  • 88
  • Mean Without Life..
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2010, 10:50:49 »
Eğer Bir Bilgisayara Diğer Ağdan Baglanılıyorsa (2 Bilgisayar) Aynı İnternet Aynı i.p oluyormu ?
Lord Steinbach . Ya Kendin İçin Savaş yada Uğruna Ölenler İçin Öl! !

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #21 : 27 Temmuz 2010, 11:17:16 »
Eğer Bir Bilgisayara Diğer Ağdan Baglanılıyorsa (2 Bilgisayar) Aynı İnternet Aynı i.p oluyormu ?

internet aynı olduğu sürece ipde aynı demektir.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
  • 55
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 27 Temmuz 2010, 11:30:43 »
internet aynı olduğu sürece ipde aynı demektir.

O zaman internet kafede oynayan herkes jail alacak demektir ?

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 27 Temmuz 2010, 11:39:32 »

Sanırım 2dk basında bekleyıp konusturmaya calısma olayını bu sorun olmasın dıye yapıolar :)
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 27 Temmuz 2010, 12:39:38 »

önemli olan oyuncuların aynı ip den bağlanması değil. önemli olan ip üzerinden bağlanan her bilgisayarda bir kullanıcının bulunması. yani internet kafede oynayan herkesin bilgisayar başında olması gerekli. 

eğer evinde 2 bilgisayarda 2 oyuncu varsa ip numaralarını değiştiren programlar var onları kullan derim.

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 27 Temmuz 2010, 15:24:23 »
Kaç pc varsa o kadar oyuncu başında olmalı. Mesela ben sürekli çift pc takılıyorum ama abimde oluyor. Ceza falan almıyorum. Günde 1 yada 2 günde bir çekiliyorum multi kontrolune. Şu var. Bir internetten 1 kişide girse 10 kişide girse aynıdır ip. Değişmez. İp değiştiren programlarda işe yaramaz. Çünkü yine aynı ipden girmiş oluyor 2 oyuncu. Önerim, biriniz away iken birisi pc başında olsun
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 27 Temmuz 2010, 15:29:57 »
ip değiştiren programlar işe yarıyor   ::) . kuzenim bizde kaldığı zamanlar gece makroya bırakyoruz ve şu ana kadar hiç multi kontrolüne falan girmedik. :)

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2010, 15:38:22 »
Makro'nun serbest olduğu bir yerde , multi'den makroya bırakmanın yanlış olması bence yanlış daha öncede belirtmiştim.

Bende 2 bilgisayar var ama tek kişiyim. İstesem bende gm geldiğinde abime vs. al abi şunları yap diye yaptırabilirim bi anlamı yok yani. Çok nadir kişi evde yalnızdır. 1'den fazla bilgisayarı olupta. Ama gel görünki gece makroya bırakamıyorlar. İp değiştiren programlar bence bir işe yarıyor. Çünkü arkadaşlara gitmiştik. 2 gün boyunca 3 clientta makrodaydı ve programlar aktifti ve çekilmedik hiç.
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı -RewerbLe-

• Yeni Üye
  • *
  • 39
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 27 Temmuz 2010, 21:31:00 »
Attığınız özel mesajıda bu konuyuda yeni gördüm takdir edersiniz ki her an oyun ve forumda online olamıyoruz. Benim yerime arkadaşlar cevap vermişler şöyle söyleyeyim multi testine alındığınız sırada afk idiniz belirttiğim süre kadar bekledim (5 dakika) bu süre içerisinde bir ses kıpırtı göremediğim için kasmakta olduğunuz res scrollarınızı silerek sizi jaile gönderdim. Ek olarak genel kurallar bölümünde multi ile ilgili daha geniş bir bilgi verilmesini rica edicem zannediyorum sizde bundan yakınıyorsunuz.
senm bundan 3-4 ay öncede benide atmıştın bi pcde ben diğerinde kardeşim varkende ozamandan beri eklenmediyse bu arkadaşın hiçbir suçu yok ben başladığımdada yoktu bilmediğimiz bir kuralın cezasını çekiyor çok zekice
Şu anda ne kadar temiz bir kadroyla oynadığımızı bir Allah birde biz biliyoruz.

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #29 : 27 Temmuz 2010, 22:12:05 »
Ip changerlar işe yarar, çünkü staff atıyorum bir komutla bakııyor ipye sonra o ipyi diğer kullanıcılarda arıyor, bu ipde sürekli değiştiği için o diğer ipye bakayım derken senin ip değişmiş oluyor.
Prostartic
Frumpshkin