Revolution UO

Hırsız kasıorz biz ama ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
Hırsız kasıorz biz ama ?
« : 28 Temmuz 2010, 20:30:14 »
kasarken eşyayı çalmakta çok zorlanıyoruz deedde denedik runeda denedik, niye eşyayı çalamıyoruz acaba 50 ikimizin de stealing dex 25 ikimizin de ??

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
Ynt: Hırsız kasıorz biz ama ?
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2010, 20:57:16 »
hırsızlar birbirinden zor eşya çalar. skill lerin yakın olmasına dikkat edin, yavaş yavaş kasarsınız.

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Katie

• Üye
  • **
  • 280
  • The Burn'Out
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2010, 02:05:16 »
ben hırsız char kastım dostum şahsi fikrimi sorarsan tavsiye etmiyorum her gece pc yi açık bıraksanız uyanana kadar aldığınız skill gain 3.00 bilemedin 3.50 olucak yaklaşık 1 ay her gece açık bırakırsanız 100 lersiniz,benim taktiğim 1 tane rune'yi target alıp charların çalmasını beklemek değildi 2 charda çantasına alchemy vendorundan 100 lerce pot alsın ve targeti karsındaki char olarak seç böylelikle hiç beklemeden sürekli çalmış olursunuz dediğim gibi şahsi fikrim kasmamanızdan yana çünkü insanın ömründen 1 kaç yıl alıyo =) kolay gelsin.
Dionysos Ex'Burn

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2010, 02:53:25 »
Stryi 100le, attan in ve aç kalma. 1,5 haftada 24 saat makroyla senle eş değer skill'e sahip birini bulursan kasarsın. Değer mi ? Değmez.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2010, 12:02:35 »
Ben yakın zamanda kastım arkadasla iki skilide 1 haftada 100ledik nerdeyse pcyi hiç kapatmadan ve iki charda hırsızdı cok fazla calamıodu ikinizde dexleri azaltsanız daha kolay calar tahminimce.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2010, 12:28:31 »
aslında çaldığın adamın dexi 25 olsa 1 günü geçmeyeceğine eminim çünkü stealing gaini hidingden falan hızlı geliyor ancak dexi 25 olan ve sürekli çantasını doldurcak adam bulmak zor, cartography kasan biriyle kasmak en güzeli aslında thiefi

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2010, 13:47:22 »
Komik şey :) Bul bir hırsız daha. Çantaya potionları doldurun. Birbirinizden çalın işte en etkili yöntem budur.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.