pm oynarken karşına warrior çıkarsa bless at ilk önce sonra uus jux veya des mani gibi büyüleri at, ama bless atınca eğer karşındaki pkysa veya crimse sen de crim olursun, bless at dememin sebebi warriorlar agi pot içiolar, direk uusjux etki etmiyor ama bless atarsan ve uus atarsan büyü etkisi olduğu için düşürüyor dexini diye duymuştum ben, öyle yapıyorum gnelde ama çok bi farkını göremedim yine de..
warlocklarda veya warriorda yani elinde silah varken war/peace yap diyolardı saldırırken sürekli, ben ama hiç aşırı farklar görmedim tabi yine
e doğrudur, pure mage pure mage kapışması sıkıcı olur ve kazanan olmaz genelde eğer 1e 1se kimse de çıkıp ben alırım diyemez, pm vs pm de ben çok rahat iddia ederim ki 30luk verin çıplak oliym energy robe lu adam gelsin yine de kesilmezsin, çünkü sürekli impor atarsın öyle de saçma bi durum.
pot varsa her zaman pota öncelik ver, çünkü bandaj için durduğunda warrior gelir bi tane çakar 70 canın 30a iner bandajın da yırtılır, durduğunuz için büyücüsü de poi atar o da allah bilir deadly gelir, ilk seferini potla bile cure edemezsin, yani pot bence.
pot iç, pot sağlığa zararlı değil bol bol al bol bol iç..
tavsiyem oynayabiliyorsan warlock oyna bir de teleport, poison, uusjux, impor, fireball, harm, heal makrolarını birbirine yakın kur, medi makrosunu da tab e koy yani bu demek oluyor ki q, w, e ,a flnı bu makrolar için kullan bi de araya always run koy ki pot içerken durman gerekmesin, haydi kolay gelsin..