0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu flam sanct ı biraz anlatsanıza ya, ne işe yarıyor, süresi nedir vurunca geçiyor mu ?
tuşların amacı koşmak değil, pot içmek vs..yani sağa doğru koşuyosun diyelim, sağ oka basılı tutucaksın bir süre, yani hem mouse hemde ok a basıcaksın, sonra mouse u bırakıcaksın, karakterin aynı yöne koşmaya devam edicek, sende çantandaki potları içiceksin, bandajları kullanıcaksın.
örneğin bir silahın 1 saniyelik vurma hızı var: adama yaklaşıp 0,5 saniye durursan silah havaya kalkar, daha sonra adam senden uzaklaşsa bile tekrar yaklaştığında tam olarak olmasada teorik olarak 0,5 saniye beklersen silahla vurabilirsin. silahın havada olma durumuna deniliyo sarj. şarj poison büyüsü yersen bozulur.
yani sadece tek yöne koşabiliyoruz mesela saga gidiyorum hiç durmadan yukarı dogru yön tuşlarıyla kaçamam demi?Onu görüyorsun demi yani adama bakınca anlaşılıyor yani?
süresi, etkisi vs.. detay, scriptlere göre değişir fakat temelde alacağın fiziksel hasarı azaltıp bir kısmınıda sana saldıran kişiye vermeni sağlıyor. flam sanct sız çıkmamak lazım.
bi kere vurulduktan sonra büyünün etkisi gidiyor mu ?
Acıkcası buraya yazanların hiçbirisi uo yu tamamen bılmıyor uo yu tamamen bılen hıc kımse olamaz.sadece oynamalısın her gun yenı bırseyler ogrenmelısın daha sonra bunları uygulamaya gecırceksın zaten.Ben mesela 8 yıldır oynuyorsam hala bılmedıım cok sey vardır rahat. o yuzden oyunun farklılıgı. lvl 564564 gelıpte bıtmıyor oyun.
pvp bilmedıklerın olabılır senın ama ben buna katılmam.Pvp dısındakı kımse ultımayı yuzde 100 olarak bılemez.
flam sanct olmasa mage ın bı anlamı olmazdı.oyle dusun. bu arada bence pvm yapıp ınnox ve corporun delaylarını cok ıyı ogrenmelısın daha sonra pk olmalısın bence cunku pk oldugunda herkes sana dalıcak ve sende her zaman antreman yapmıs olucaksın.Acıkcası buraya yazanların hiçbirisi uo yu tamamen bılmıyor uo yu tamamen bılen hıc kımse olamaz.sadece oynamalısın her gun yenı bırseyler ogrenmelısın daha sonra bunları uygulamaya gecırceksın zaten.Ben mesela 8 yıldır oynuyorsam hala bılmedıım cok sey vardır rahat. o yuzden oyunun farklılıgı. lvl 564564 gelıpte bıtmıyor oyun.