Revolution UO

Ultimada daha iyi olabilmek için neler yapabilirim ?

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
Ynt: Ultimada daha iyi olabilmek için neler yapabilirim ?
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2010, 16:50:46 »
süresi, etkisi vs.. detay, scriptlere göre değişir fakat temelde alacağın fiziksel hasarı azaltıp bir kısmınıda sana saldıran kişiye vermeni sağlıyor. flam sanct sız çıkmamak lazım.

peki bu flam sanct ı biraz anlatsanıza ya, ne işe yarıyor, süresi nedir vurunca geçiyor mu ?

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2010, 19:18:25 »
tuşların amacı koşmak değil, pot içmek vs..

yani sağa doğru koşuyosun diyelim, sağ oka basılı tutucaksın bir süre, yani hem mouse hemde ok a basıcaksın, sonra mouse u bırakıcaksın, karakterin aynı yöne koşmaya devam edicek, sende çantandaki potları içiceksin, bandajları kullanıcaksın.

yani sadece tek yöne koşabiliyoruz mesela saga gidiyorum hiç durmadan yukarı dogru yön tuşlarıyla kaçamam demi?

örneğin bir silahın 1 saniyelik vurma hızı var: adama yaklaşıp 0,5 saniye durursan silah havaya kalkar, daha sonra adam senden uzaklaşsa bile tekrar yaklaştığında tam olarak olmasada teorik olarak 0,5 saniye beklersen silahla vurabilirsin. silahın havada olma durumuna deniliyo sarj. şarj poison büyüsü yersen bozulur.

Onu görüyorsun demi yani adama bakınca anlaşılıyor yani? [/color]
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 19:18:58 Gönderen: Purple »
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2010, 19:34:10 »
yön değiştirirsen duraksarsın, mouse varken yön tuşlarının bir anlamı yok zaten.

silahın kalktığını görebilirsinde görmeyebilirsinde, birşekilde anlaşılıyor o bir süre sonra.

yani sadece tek yöne koşabiliyoruz mesela saga gidiyorum hiç durmadan yukarı dogru yön tuşlarıyla kaçamam demi?

Onu görüyorsun demi yani adama bakınca anlaşılıyor yani?

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Lykastos

• Üye
  • **
  • 190
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2010, 19:38:05 »
bir de o yön tuşlarını kullanırken yazı yazmamış olmaya dikkat et altta yazı varsa yön tuşları işe yaramaz. entera basıp tekrar yön tuşlarını kullanman gerekir. pek anlatamadım umarım anlamışsındır.
Gilthanas Ex'Burn

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2010, 19:38:46 »
cok sagolun arkadaslar ya. İnşallah daha az yatacagım :)
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2010, 02:00:39 »
süresi, etkisi vs.. detay, scriptlere göre değişir fakat temelde alacağın fiziksel hasarı azaltıp bir kısmınıda sana saldıran kişiye vermeni sağlıyor. flam sanct sız çıkmamak lazım.

bi kere vurulduktan sonra büyünün etkisi gidiyor mu ?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2010, 02:24:33 »
flam sanct olmasa mage ın bı anlamı olmazdı.oyle dusun. bu arada bence pvm yapıp ınnox ve corporun delaylarını cok ıyı ogrenmelısın daha sonra pk olmalısın bence cunku pk oldugunda herkes sana dalıcak ve sende her zaman antreman yapmıs olucaksın.

Acıkcası buraya yazanların hiçbirisi uo yu tamamen bılmıyor uo yu tamamen bılen hıc kımse olamaz.sadece oynamalısın her gun yenı bırseyler ogrenmelısın daha sonra bunları uygulamaya gecırceksın zaten.Ben mesela 8 yıldır oynuyorsam hala bılmedıım cok sey vardır rahat. o yuzden oyunun farklılıgı. lvl 564564 gelıpte bıtmıyor oyun.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #22 : 31 Temmuz 2010, 02:26:46 »
bi kere vurulduktan sonra büyünün etkisi gidiyor mu ?
hayır gıtmez ama bı 4 5 dk da bır tazelemek gerek ayrıcada sadece flam sanct degıl ustune uus sanct da atmalısın
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 31 Temmuz 2010, 03:38:04 »

Acıkcası buraya yazanların hiçbirisi uo yu tamamen bılmıyor uo yu tamamen bılen hıc kımse olamaz.sadece oynamalısın her gun yenı bırseyler ogrenmelısın daha sonra bunları uygulamaya gecırceksın zaten.Ben mesela 8 yıldır oynuyorsam hala bılmedıım cok sey vardır rahat. o yuzden oyunun farklılıgı. lvl 564564 gelıpte bıtmıyor oyun.

Buna katılmıyorum...
Ultima çok basit bir oyun öğrenmek kolay.Pvp biraz karmaşık onun nedenide teoiryle pratik arasında fark var.
Çünkü sphere serverda oynuyoruz ve herşey 2x2 = 4 şeklinde değil.
Bilmemekten değil yani.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #24 : 31 Temmuz 2010, 03:57:17 »
pvp bilmedıklerın olabılır senın ama ben buna katılmam.Pvp dısındakı kımse ultımayı yuzde 100 olarak bılemez.
Afrodisiak Cuiviene

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 31 Temmuz 2010, 04:23:52 »
bencede pwpde bilmedigi war herkezin +15 barcid 40 hp mi alcak 70 mi bilemezsin sonucta ? vurudmu ölme sansın war

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2010, 04:32:14 »
pvp bilmedıklerın olabılır senın ama ben buna katılmam.Pvp dısındakı kımse ultımayı yuzde 100 olarak bılemez.

49 tane skill var neyini bilmeyeceksin ki...

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 31 Temmuz 2010, 14:33:05 »
flam sanct olmasa mage ın bı anlamı olmazdı.oyle dusun. bu arada bence pvm yapıp ınnox ve corporun delaylarını cok ıyı ogrenmelısın daha sonra pk olmalısın bence cunku pk oldugunda herkes sana dalıcak ve sende her zaman antreman yapmıs olucaksın.

Flam sanet belirli bir süre haricinde silahın vuruşuylada kırılabiliyor.

Ultimayı kimse iyi bilmiyor kısmına ise katılıyorum, ama onu yanlış tabir etmişsin bence. Aksiyon sırasında, yada herhangi bir oyun durumu sırasında aklını kullanarak farklılıklar yaratabileceğin bir oyun olduğu için yazmışsın bunu sanırım. Bu şekildeyse eğer haklısın, ama burası sphere server olduğu için aklını ne kadar kullanırsan kullan bir sınırın oluyor her zaman.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • 1473
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2010, 15:46:34 »
serverdaki çoğu kişi gibi speed açabilirsin,easy kullanabilirsin,havada ceset kesebilirsin daha sonra dahada iyi olabilmek için sadece stafflara yakalanmamaya çalışman kalır.
reyiz

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2010, 16:32:10 »
peki kılıcın flam sancti kırdığını anlayabilir myz ?