Servera başlayalı 1.5 hafta oldu hemen bir pure mage char kastım,craft charda yarım.account almak zor olmadığı için 5 tane acc alıp onların paralarıyla kastım charımı fakat bundan sonrası önemli o yüzden bazı sorular sorucam ;
-Hangi skille para kasmalıyım ? scribe delayı çok uzun burda çok yavaş kasılıyor , alchemyde yüksek delayda.Fisherda da pişirmesi satması için yol yordam nedir?
-Klasslar arasında ki durum nasıl? warrior, pm, warlock arasında bariz üstünlüğü olan varmı?
-Sw-fenc-mf arasında bariz üstünlüğü olan skill varmı ?
-Spawnların zorluk derecesi nedir? tamer char kasmaya değermi ? kasımı aşırı zor mu ? hiding skili ve kutular iş yapıyor mu ?
-Thief karakterlerin değeri nedir? 50'den kaç saatte 100 lerim thiefi ?
-Plate setler pahalı mı ? Miner hakettiğini kazanıyormu ?
-Gemide itemler kayboluyor mu ? Veyahutta başka birinin bizim gemimize girme ihtimali var mı ?
Oluşturcağım karakterleri verdiğiniz bilgiler dahilinde kasıcam zaman ayırıp yazanlara şimdiden teşekkürler.
Yanıtlar:
1. Scribe çok kazandırmıyor , ama pure mage karakterine kas hem arada scrool yazarsın , hemde bonusu var. Alchemy de kazandırmıyor kendine yapmak için bi 50 den char açıp kasabilirsin ama satıpta para kazanmak değmez. Balıkçı ise aslında iyi para var. Ağ atarsan sos satabilirsin. Ağ atmadan sadece olta ile tutarsanda shellleri satabilirsin. Serverda para kasmak için bir çok yol var.
2. Bence Normal aksiyona çıkacaksan en zayıfı pure mage , zaten aksiyon eve kaçmak ve evden laf atmak üzerine kurulu. Veya gzye kaçmak , pek fark etmiyor
Benim önerim fenc veya mf warlock kasman.
3. Aslında hepsine biribirine eşit diyebiliriz ama mf silahları daha ucuza gidiyor , ve warlock için mf güzel...
4. Açıkcası pek bilmiyorum bazıları random çıkıyor bazıları sabit spawnda. Geçen bi arkadaş yardım istedi shire ı aldık , hiç zorlanmadık. Ama kasmak zor , ve tek başına sana kolay kolay binek yar etmezler.
5.Hiç uğraşma
6.Black blood pahalı ama gerisi ucuz onlarıda tamamlayana kadar ömür geçiyor. minerdan set yaparak kazancağın para az ama sos çıkıyor onları satabilirsin... Ayrıca bs ile magicalları birleştirip force yapabiliyorsun.
7.Kaybolmuyor. Girme ihtimali yok ama , bir kaç defa gemime girildi kapıyı açık unuttuğumu düşünüyorum bende
Kolay gelsin.