Revolution UO

Serverda tutunabilme taktikleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bentley

• Yeni Üye
  • *
  • 7
  • adebisi , affetmez.
    • E-Posta
Serverda tutunabilme taktikleri
« : 29 Temmuz 2010, 10:40:20 »
Servera başlayalı 1.5 hafta oldu hemen bir pure mage char kastım,craft charda yarım.account almak zor olmadığı için 5 tane acc alıp onların paralarıyla kastım charımı fakat bundan sonrası önemli o yüzden bazı sorular sorucam ;
-Hangi skille para kasmalıyım ? scribe delayı çok uzun burda çok yavaş kasılıyor , alchemyde yüksek delayda.Fisherda da pişirmesi satması için yol yordam nedir?
-Klasslar arasında ki durum nasıl?  warrior, pm, warlock arasında bariz üstünlüğü olan varmı?
-Sw-fenc-mf arasında bariz üstünlüğü olan skill varmı ?
-Spawnların zorluk derecesi nedir? tamer char kasmaya değermi ? kasımı aşırı zor mu ? hiding skili ve kutular iş yapıyor mu ?
-Thief karakterlerin değeri nedir? 50'den kaç saatte 100 lerim thiefi ?
-Plate setler pahalı mı ? Miner hakettiğini kazanıyormu ?
-Gemide itemler kayboluyor mu ? Veyahutta başka birinin bizim gemimize girme ihtimali var mı ?

Oluşturcağım karakterleri verdiğiniz bilgiler dahilinde kasıcam zaman ayırıp yazanlara şimdiden teşekkürler.
Aksemseddin Osmanoğulları.

Devam mı? Tamam mı ?

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
Ynt: Serverda tutunabilme taktikleri
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2010, 10:42:22 »
Valla teknoloji sektorunde bir laf vardır. Read the .... Manual! diye :) bu soruların hepsi forumda var. Ama araştırmak yerine herkesi emrine amade edip cevap beklemen biraz yanlış.
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2010, 10:51:58 »
Servera başlayalı 1.5 hafta oldu hemen bir pure mage char kastım,craft charda yarım.account almak zor olmadığı için 5 tane acc alıp onların paralarıyla kastım charımı fakat bundan sonrası önemli o yüzden bazı sorular sorucam ;
-Hangi skille para kasmalıyım ? scribe delayı çok uzun burda çok yavaş kasılıyor , alchemyde yüksek delayda.Fisherda da pişirmesi satması için yol yordam nedir?
-Klasslar arasında ki durum nasıl?  warrior, pm, warlock arasında bariz üstünlüğü olan varmı?
-Spawnların zorluk derecesi nedir? tamer char kasmaya değermi ? kasımı aşırı zor mu ? hiding skili ve kutular iş yapıyor mu ?
-Gemide itemler kayboluyor mu ? Veyahutta başka birinin bizim gemimize girme ihtimali var mı ?

Oluşturcağım karakterleri verdiğiniz bilgiler dahilinde kasıcam zaman ayırıp yazanlara şimdiden teşekkürler.
Yanıtlar:
1. Scribe çok kazandırmıyor , ama pure mage karakterine kas hem arada scrool yazarsın , hemde bonusu var. Alchemy de kazandırmıyor kendine yapmak için bi 50 den char açıp kasabilirsin ama satıpta para kazanmak değmez. Balıkçı ise aslında iyi para var. Ağ atarsan sos satabilirsin. Ağ atmadan sadece olta ile tutarsanda shellleri satabilirsin. Serverda para kasmak için bir çok yol var.
2. Bence Normal aksiyona çıkacaksan en zayıfı pure mage , zaten aksiyon eve kaçmak ve evden laf atmak üzerine kurulu. Veya gzye kaçmak , pek fark etmiyor :) Benim önerim fenc veya mf warlock kasman.
3. Aslında hepsine biribirine eşit diyebiliriz ama mf silahları daha ucuza gidiyor , ve warlock için mf güzel...
4. Açıkcası pek bilmiyorum bazıları random çıkıyor bazıları sabit spawnda. Geçen bi arkadaş yardım istedi shire ı aldık , hiç zorlanmadık. Ama kasmak zor , ve tek başına sana kolay kolay binek yar etmezler.
5.Hiç uğraşma
6.Black blood pahalı ama gerisi ucuz onlarıda tamamlayana kadar ömür geçiyor. minerdan set yaparak kazancağın para az ama sos çıkıyor onları satabilirsin... Ayrıca bs ile magicalları birleştirip force yapabiliyorsun.
7.Kaybolmuyor. Girme ihtimali yok ama , bir kaç defa gemime girildi kapıyı açık unuttuğumu düşünüyorum bende :)

Kolay gelsin.
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Bentley

• Yeni Üye
  • *
  • 7
  • adebisi , affetmez.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2010, 10:58:00 »
Üşenmeyip cevapladığın için çok teşekkür ederim bowfinger.

Achangel; kimseyi emrime amade etmiyorum zor gelen yazmak istemeyen yazmaz bir yaptırımı yok.Eğer yardımcı olmak isteyen varsa yazar.İki durumada örnek ; bowfinger ile sen.

Devam mı? Tamam mı ?

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2010, 11:05:59 »
Ha bi de ilk geldiğimde benim de benzer sorularıma demişlerdi ki hepsini kasarsın zamanla zaten diye öyle oldu.
Sonuç şu an warlock  , pm . fisher , miner , hazineci , tinker , alchemy ve birkaç ıvır zıvır şey daha var :D
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2010, 12:26:40 »
thief kasıcaksan msnimi ekle: berkaytuna2@hotmail.com

Çevrimdışı Sevenlergeceolur

• Yeni Üye
  • *
  • 18
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2010, 12:33:13 »
Tamingde sabırlıysan 2.5 haftada kasarsın.
ölümcül hastalık verem olsaydında , veren olmasaydın be güzelim..

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2010, 12:58:52 »
scribe çok yavaş doğru. alchemy de cok yavaş ama away olmak istersen güzel oluyor. balıkçı ile sürekli online olman gerekiyor. ama güzel parası var
ben warrior kastım ama warlock hep en iyisidir bence.
bilmiyorum
guild ler işi götürüyor genelde. ama biraz arkadaş edinirsen alırsın binekleri. 65 saatte kasarsın bir tame ama full online 65 saat. denedik :)
oda 65 saat civarı onuda kastım.çok fazla birşey bekleme hırsızdan ama. zaten adam kalmadı serverda. acti lik adam lazım bize.
eskiden kazanıyordu şimdi amele işi oldu iyice.

kaybolmuyor
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2010, 13:20:38 »
tamıng dır hırsızlıktır ıns dır mınıng dır hıc ugrasma actıon charını yap bıde fısher kas yeterlı. bi gun boyunca fısh le ugrassan rahat rahat 1 ayını gecırırsın.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Bentley

• Yeni Üye
  • *
  • 7
  • adebisi , affetmez.
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2010, 13:28:57 »
Evet afrodisiak öyle yapıcam ve tek kişi takılcağım için pure mage char yeterli olur diye düşünüyorum ölmem durumunda çok götürüsü olmasın en azından bir süreliğine.Mining filan kasmıştım bi miktar(75) fakat okuduklarım ve sizin yazdıklarınızdan sonra fisher,tailor craft char ve pure mage char dışında başka birşey kasmıcam.İş-güç varken en uygunu bu olur.

Devam mı? Tamam mı ?