Revolution UO

Forumun cıvıklaşması.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Ynt: Forumun cıvıklaşması.
« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2010, 17:52:33 »
evet post çok dolu, anlamlı ve manalı. konuyla alakası var mı? yok, demek ki anlamsız. isterse hayat hikayesini yazsın, benim konum ile alakasız olduktan sonra, beni bağlamasını bekleyemez ve bana hoş gelmesini bekleyemezsiniz. bunu idrak etmenizi beklerdim, fakat hayal kırıklığına uğradım.
bunun gibi milyonlarca topic gösterebilirim, böyle cümleler insanları tartışmaya iter, tartışma yaratıncada, aa tartışma yaptınız uyarı verdik gibi cümle kurmanız hoş karşılanmaz. sevgi cümlelerine maruz kalırsınız, bilginize.

konuyla alakası var. bu kadar ciddiye alıp takmayın diyor, burası bu kadar ciddi olunması gereken bir yer değil demek istiyor. forum demek eğlenme, muhabbet etme, tartışma alanı demektir. tüm oyuncular bizi eleştirme hakkına sahip, her şey hoş, siz kendi yazılarınızda niye tartışmaya açık olamıyorsunuz? demek ki sizin görüşünüze katılmıyor. hem bizim yaptıklarımızı, hemde kendi içinizde tartışmanız için var bu forum. saygı çerçevesi içersinde yapıldığı taktirde hiçbir problem yok. bu çerçevenin dışına çıkıldığında da biz elimizden geleni yapıyoruz. veya siz şikayet ediyorsunuz öyle yapıyoruz.

ama şu yukarıda cıvıtma olarak gösterdiğiniz örneğe hiçbir şekilde katılmıyorum. genelleme yapıp herkesten bahsetmiyorum ancak, bunun gibiyse yine onlara da katılmam söz konusu değil..

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2010, 18:21:07 »
ok by denen insanlar banlandı bu forumda?
tekrar söylüyorum fakat sen aynı telden çalıyorsun, söylediği çok değerli olabilir, senin için mühtiş bir bilgi akımı içeriyor olabilir, bunlar inan beni alakadar etmiyor.
benim açtığım konuda, söylediğim konu ile ilgili, yorum yapılıcaksa, yapılır tartışırız burda problem olmaz. fakat benim cümlemin altına, konu ile alakası olmayan, saçma bir cümle yazılıyorsa, benim kafam bu cümleye gider, buda konuyu amacından saptırır ve tartışmaya farklı boyut kazandırır değil mi?
sen veyahut başkası benim forumu ciddiye alıp almadığıma karışabilir mi? keyfimin kahyası olma çabasına girmek niye? ister ciddiye alırım, istersem umursamam. ben ciddiye alıyorum, seviyeli bir ortamda bulunmak istiyorum, gereksiz lakayit mesajlar atarak, ortamı cıvıklaştırıp, zevkten dört köşe olmuş gibi gülmüyorum.
ha diyorsanız ki, herkes her topicde istediği yorumu yapabilir, bundan sonra biz de öyle davranırız.

ps. anlayamadığın farklı bir boyutu belirteyim, burası tartışma için açılmış bir topic değil, şahıs ismi vererek birilerinin suçlandığı yer değil. bu bölüm, forum sorunları tartışma olacaksa, burda olması doğru değil. ben belli bir sorunu dile getiriyorsam, bu  benim sorunumdur, sen buna katılırsın, katılmazsın bunları ben sen katılır mısın, katılmaz mısın, diye açmadım sorunumu dile getirdim. eğer osmanın fikirleri benim için çok önemli olsa, anketler bölümünü falan tercih ederdim, derdim ki forum cıvıklaştı mı? evet mi, hayır mı? yetkiliyle muhattap olurum, sorunumu konuşurum, fakat sen gelmiş bana burası forum, tartışırsınız falan dersen, herkes yırtık dondan çıkmış gibi her topice atlamakta özgürdür demiş olursun, buda hoş değil, yanlış yoldasın.
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2010, 18:25:39 Gönderen: -Thurndike- »
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2010, 19:11:13 »
Çok boş adam var örnek osman. Hergün konu dısında farklı saçmalıkta topic açıyor. Birde kuş resmi koyan birisi var paso banlanıyor. Böylece forum kalitesi git gide düşüyor. Elbet hiçbir mod elini taşın altına sokmak istemiyor. Sonuçta herşeyde kuralda yazmaz. Biraz düşünmek gerek.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2010, 19:44:10 »
her kuralın her staff tarafından tamamen aynı şekilde uygulanmasını bekleyemezsin.

5-6 kez banlandım fakat sadece 1'inde gerçekten banlanmamın anlamlı olduğunu düşünüyorum. yani o mesajları 5 staff okudu ve birşey yapmadı fakat 6. staff beğenmedi yada beni sevmiyordu ve banladı. kullanıcı banlamaktan eğlenen stafflerde var o ayrı bir konu. ok by olayıda böyle olmuştur büyük ihtimalle.

ok by denen insanlar banlandı bu forumda?

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 09 Ağustos 2010, 20:35:52 »
her kuralın her staff tarafından tamamen aynı şekilde uygulanmasını bekleyemezsin.

5-6 kez banlandım fakat sadece 1'inde gerçekten banlanmamın anlamlı olduğunu düşünüyorum. yani o mesajları 5 staff okudu ve birşey yapmadı fakat 6. staff beğenmedi yada beni sevmiyordu ve banladı. kullanıcı banlamaktan eğlenen stafflerde var o ayrı bir konu. ok by olayıda böyle olmuştur büyük ihtimalle.

kural yazıyordu öyle bir kural vardı.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Henry shawn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2010, 21:56:02 »

:D

ayrıca forumda senın sorunu bir insan cevaplamıyor diye ona kızamasın ki bu konunu baltalama degildir.Senın baslıgının diger baslıklardan bir farkı yok? diger baslıklardakileri okumuyorsan banane diyip gecebiliyorsan kendi sorundakınıde yapabilirsin

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2010, 23:21:56 »

:D

ayrıca forumda senın sorunu bir insan cevaplamıyor diye ona kızamasın ki bu konunu baltalama degildir.Senın baslıgının diger baslıklardan bir farkı yok? diger baslıklardakileri okumuyorsan banane diyip gecebiliyorsan kendi sorundakınıde yapabilirsin

arkadaşım, baykuşu koymakla, altına gülücük atmakla olmaz bu işler.
doğru düzgün cümle kurmayı öğreniceksin, okuduğunu idrak etmeye çalışıcaksın, baktın edemiyor musun, abi diceksin anlatır mısın, ne demiş?
ben de oturup sana anlatıcam, sorumu cevaplamıyor diye birilerine kızdığım yok, sanıyor musun ki, sen benim umrumdasın, dış kapının dış mandalı misalisin gözümde, neyse nerden çıktığınıda bilmemekteyim. benim başlığımın diğer başlıklardan farkı olmadığını görüyorum, bu topici zaten kendi başlığım için değil, forumdaki tüm sorunlar için açmış bulunuyorum, zaten bu problemi açmasam, benim başlığım diye bir kavram olmuş olmıyacaktı. ki takdir edersin ki, benim başlığım olmadığı halde, başka diğer başlıklardan bir farkım olması beklenemezdi.
yazılarımın ne kadarını okudun, ne kadarını anladın bilemiyeceğim fakat, kocaman bir mıknatıs edasıyla, laf sokma çabası ve şevki içinde olduğunu kurduğun daha doğrusu kuramadığın cümlelerden anlamaktayım. ipi kopuk uçurtma gibi ordan oraya savrulmaya devam. birdahakine daha iyi bir türkçe ile karşıma çıkarrsan memnun olurum.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2010, 23:36:49 »

benim başlığımın diğer başlıklardan farkı olmadığını görüyorum

pardonda ne bekLiosun ki sanıomusun şu düşünceye sahip adamLar varken forumun başında

kimse her yazısını gazete yayınlar gibi yazmasına gerek yok. herkesin kendine göre üslubu var. yukarıdaki cümle boş cümlede değil, içinde bir mesajda var. bence üslubuna değil, ne demek istediğiyle ilgilenin daha çok.

bişey oLur bu başLık takıLır :) bence kimse takmaz görüLdüğü gibi. hea ama osman cidden araLarında en iyisi şu baykuş inci oLayLarı warya bazen insanı çiLeden çıkarıyo bakıosun adam bişiLer söLüo anLatıyo hakLıda aLtta bi LiseLi aLert cart curt saçmaLık. ama aLıştım KİMSENİN bu adamLar TAKMAMASINA.. biLdiin umursayan yok hatta utanmasaLar adam hakLı beyLer yazcakLar LiseLi aLert aLtına fLn. bekLiyorum yani yetkiLiLerden bunu :D :D
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

Çevrimdışı Henry shawn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2010, 01:04:18 »
arkadaşım, baykuşu koymakla, altına gülücük atmakla olmaz bu işler.
doğru düzgün cümle kurmayı öğreniceksin, okuduğunu idrak etmeye çalışıcaksın, baktın edemiyor musun, abi diceksin anlatır mısın, ne demiş?
ben de oturup sana anlatıcam, sorumu cevaplamıyor diye birilerine kızdığım yok, sanıyor musun ki, sen benim umrumdasın, dış kapının dış mandalı misalisin gözümde, neyse nerden çıktığınıda bilmemekteyim. benim başlığımın diğer başlıklardan farkı olmadığını görüyorum, bu topici zaten kendi başlığım için değil, forumdaki tüm sorunlar için açmış bulunuyorum, zaten bu problemi açmasam, benim başlığım diye bir kavram olmuş olmıyacaktı. ki takdir edersin ki, benim başlığım olmadığı halde, başka diğer başlıklardan bir farkım olması beklenemezdi.
yazılarımın ne kadarını okudun, ne kadarını anladın bilemiyeceğim fakat, kocaman bir mıknatıs edasıyla, laf sokma çabası ve şevki içinde olduğunu kurduğun daha doğrusu kuramadığın cümlelerden anlamaktayım. ipi kopuk uçurtma gibi ordan oraya savrulmaya devam. birdahakine daha iyi bir türkçe ile karşıma çıkarrsan memnun olurum.

sana neden laf sokayım nerden girdin böyle sacma salak fikirlere anlamadım ki baykusu yukarıdaki arkadas söyledi diye koydum.senın anlatmak istedigin şeyi idrak ediyorum sen gönlünü ferah tut,tut tutmasınada fikirin sacma die eleştirilince neden bu kadar savunmacı oldun? laf sokmaya calısan yazdıklarını bir okursan farkediceksin puppy

Çevrimdışı Akzenci

• Yeni Üye
  • *
  • 29
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2010, 08:48:32 »
Eşşeğe Altın Semer Vurmuşlar. Eşşek Yine Eşşek.
Time Is Xhelenga Time !

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 216
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2010, 10:31:37 »
@28 adam gol attı.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2010, 10:33:19 »
O değilde baykuş çok sevimli lam :D

Çevrimdışı Insight Hysteria

• Üye
  • **
  • 151
  • Hys.
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2010, 16:16:03 »
gereksiz bir konu
Orjhi Hysteria.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2010, 16:38:24 »
ne çene var arkadaş, koca karı gibisiniz susun lan az. kafa dinliyoruz şurda.

Forum cidden fena cıvıklaştı.