1. postumda da belirttiğim gibi ;
yaklaşık 20 gün kadar öncesinden bi arkadaşım " inci " konulu bir topic açmış, ilgilenicez demişsiniz, 20 gündür bir hareket görmemekteyim.
herhangi bir konuda, insanların saçma sapan yorumlar yapmaları beni çıldırtıyor. forumda bu tipler her geçen gün çoğalmakta.
yok saçma sapan imzalar, saçma sapan nickler, gereksiz gereksiz konuşmalar inci sözlükte popülarite toplayamayan kişiler, burda kendilerirni yüceltmeye falan çalışmakta. bu olaya artık bir son verirseniz, memnun olurum.
gerekirse oyun oynamasınlar, gerekirse foruma girmesinler fakat şu forumdan uzaklaştırılsınlar.
imzalar
nickler
amacı olmayıp, oyunla alakası çok bulunan tiplerin, sırf forumda insanların huzurunu bozmak için bulunması ve bu tiplerin geçmişte 5 ise şimdi 15 olmuş olması.
tekrar söylüyorum, " lan , lun " olmasın diye birşey söylemedim, şikayette bulunmadım. (çünki bu gerek terbiye deyin, gerek konuşma uslubudur gerek yakınlık deyin)
tüm herkesin tabiriyle " forum apaçileri " olmanın forumu kirlettiğini düşündüğümü ve bu insanların aza indirgenmesi gerektiğini söylediğimi belirttim.
başka mesaj atmayı düşünmüyorum, fakat bu durumu değerlendirirseniz sevinirim. teşekkürler.