Revolution UO

Forumun cıvıklaşması.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
Forumun cıvıklaşması.
« : 09 Ağustos 2010, 12:03:35 »
yaklaşık 20 gün kadar öncesinden bi arkadaşım " inci " konulu bir topic açmış, ilgilenicez demişsiniz, 20 gündür bir hareket görmemekteyim.
herhangi bir konuda, insanların saçma sapan yorumlar yapmaları beni çıldırtıyor. forumda bu tipler her geçen gün çoğalmakta.
yok saçma sapan imzalar, saçma sapan nickler, gereksiz gereksiz konuşmalar inci sözlükte popülarite toplayamayan kişiler, burda kendilerirni yüceltmeye falan çalışmakta. bu olaya artık bir son verirseniz, memnun olurum.
gerekirse oyun oynamasınlar, gerekirse foruma girmesinler fakat  şu forumdan uzaklaştırılsınlar.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Ynt: Forumun cıvıklaşması.
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2010, 12:23:00 »
inci yazarı veya değil biz kuralları uygularken bunlara göre uygulamıyoruz. sizde buna göre ayırmazsanız iyi olur.

"adam haklı beyler" gibi kendi şablonlarını yazıyorlar diye yasaklayacak halimiz yok. ancak seviyesizlik, hakaret, küfür gibi durumlarda inci yazarı veya başka biri bu bizim için fark etmez gerekli müdahaleyi yaparız.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2010, 12:27:38 »
şöyle bir forumda dolaşırsanız gözünüze bir sürü konu çarpar kanımca, bizim sorunları paylaştığımız topiclerde, adamların gelip alakasız yorumlar yapması hoş mu?
bir sorun dile getiriyoruz, adamlar gelip baltalıyor, amaçları bu ve siz buna göz yumuyorsunuz gibime geliyor.
önemli olan incici oldukları v.s değil, bu olayı buraya yansıtıp, her bölümde sanki burası inci sözlükmüş gibi konu ile ilgi ve alakası bulunmayan yazılar yazmaları.
hesap nasıl olsa fake hesap, kim olduğu belli değil kafalarına göre takılmaktalar. yoksa inciciymiş, elmascıymış beni bağlamaz.
Thurndike Twi.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2010, 12:55:41 »
Bunları bu sistemle engellemek biraz zor. Fazla abartanların hesaplarını direkt kapatıyoruz ama aynı kişi 1 gün içerisinde 3 yeni hesap ile geliyor.

Oyundaki hesaplara bağlı olsa forumdaki hesaplar, sorun çözülür bence. Sadece küçük bir sorunumuz kalır: Yeni oyuncuları 200 saat bekletmemiz gerekir. Ama bence daha olumlu olur.

Çevrimdışı Henry shawn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2010, 13:03:11 »
Forumda ciddi olmanız gerekiyor seklınde bir yer göremedim ben?

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2010, 13:10:50 »
şöyle bir forumda dolaşırsanız gözünüze bir sürü konu çarpar kanımca, bizim sorunları paylaştığımız topiclerde, adamların gelip alakasız yorumlar yapması hoş mu?
bir sorun dile getiriyoruz, adamlar gelip baltalıyor, amaçları bu ve siz buna göz yumuyorsunuz gibime geliyor.
önemli olan incici oldukları v.s değil, bu olayı buraya yansıtıp, her bölümde sanki burası inci sözlükmüş gibi konu ile ilgi ve alakası bulunmayan yazılar yazmaları.
hesap nasıl olsa fake hesap, kim olduğu belli değil kafalarına göre takılmaktalar. yoksa inciciymiş, elmascıymış beni bağlamaz.

Sorunlarınızı baltalayanları alıntı yapıp bana yada başka yetkili arkadaşlarımıza özel mesaj yolu ile gönderirseniz bu gibi durumlarda direk müdahale edebiliriz. Kimseye göz yumma gibi bir durumumuz olamaz.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2010, 13:13:00 »
Forumda ciddi olmanız gerekiyor seklınde bir yer göremedim ben?

ciddi olmanı istemedim, sadece lakayit davranışlardan kaçınılsın diyorum.
kendi başınıza yaptıklarınız, açtığınız topicler umrumda değil, okumadan geçerim, fakat benim sorunlarıma gereksiz yorumlar yapılırsa ve bunlar baltalanırsa, bu durumdan şikayetçi olmakta haksız olduğumu kimse idda edemez.
Thurndike Twi.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2010, 16:14:49 »
Forumda Seviye hakikaten eskiye kıyasla çok düştü, ben bir kaç başlık açmıştım bu konu hakkında ama sistemin yavaşlığından dolayı olmuyor felan denmişti, artık hesap alma işi kolay olduğundan herkes herkese rahat küfür hakaret edebiliyor, fake hesap çok fazla, kimseyi kısıtlayın demiyoruz sadece seviyeyi biraz arttırılması için önlemler alınmasını istiyoruz...
Dying Wish

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2010, 16:26:29 »
pardon? dünyayımı kurtarıyorduk?

sanırım yanlış yerdeyim.

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2010, 16:32:38 »
Topik Başlığı :  Forumun cıvıklaşması.

Konu ile ilgili yanıt gönderilen cevap..

pardon? dünyayımı kurtarıyorduk?

sanırım yanlış yerdeyim.

İşte sayın moderatörler bizde bunu dile getirmeye çalışıyoduk... Siz bu ve bunun gibi playerları forumdan uzaklaştırsanız ne olacak ki? Gidecek tekrar hesap alacak... Neyse, nasıl biliyorsanız öyle yapın...
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2010, 16:34:04 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2010, 16:34:32 »
tipe bakar mısın? bahsettiğim nokta ahanda tam burası.
Thurndike Twi.

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2010, 16:55:39 »
her anlamadığınız şeyi cıvık olarak değerlendirmemelisiniz.

bahsettiğim şey forumda yazılanları bukadar ciddiye almamanız gerektiği.

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2010, 17:01:17 »
Bazı ciddi yerlerde bile farklı estantenelerden dolayı tartışma çıkıyor, bunun sende farkındasın, oyunu ciddiye alan asla yok sadece seviye istedik başka birşey değil ki!
Dying Wish

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos 2010, 17:04:46 »
osman'ın yazdığı cümlede hiçbir yanlış göremiyorum. cıvıklaşmadan kastınız bu ise bence siz biraz abartmış, takıntı duruma getirmiş gibi görünüyorsunuz.

kimse her yazısını gazete yayınlar gibi yazmasına gerek yok. herkesin kendine göre üslubu var. yukarıdaki cümle boş cümlede değil, içinde bir mesajda var. bence üslubuna değil, ne demek istediğiyle ilgilenin daha çok.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2010, 17:20:15 »
evet post çok dolu, anlamlı ve manalı. konuyla alakası var mı? yok, demek ki anlamsız. isterse hayat hikayesini yazsın, benim konum ile alakasız olduktan sonra, beni bağlamasını bekleyemez ve bana hoş gelmesini bekleyemezsiniz. bunu idrak etmenizi beklerdim, fakat hayal kırıklığına uğradım.
bunun gibi milyonlarca topic gösterebilirim, böyle cümleler insanları tartışmaya iter, tartışma yaratıncada, aa tartışma yaptınız uyarı verdik gibi cümle kurmanız hoş karşılanmaz. sevgi cümlelerine maruz kalırsınız, bilginize.
Thurndike Twi.