ok by denen insanlar banlandı bu forumda?
tekrar söylüyorum fakat sen aynı telden çalıyorsun, söylediği çok değerli olabilir, senin için mühtiş bir bilgi akımı içeriyor olabilir, bunlar inan beni alakadar etmiyor.
benim açtığım konuda, söylediğim konu ile ilgili, yorum yapılıcaksa, yapılır tartışırız burda problem olmaz. fakat benim cümlemin altına, konu ile alakası olmayan, saçma bir cümle yazılıyorsa, benim kafam bu cümleye gider, buda konuyu amacından saptırır ve tartışmaya farklı boyut kazandırır değil mi?
sen veyahut başkası benim forumu ciddiye alıp almadığıma karışabilir mi? keyfimin kahyası olma çabasına girmek niye? ister ciddiye alırım, istersem umursamam. ben ciddiye alıyorum, seviyeli bir ortamda bulunmak istiyorum, gereksiz lakayit mesajlar atarak, ortamı cıvıklaştırıp, zevkten dört köşe olmuş gibi gülmüyorum.
ha diyorsanız ki, herkes her topicde istediği yorumu yapabilir, bundan sonra biz de öyle davranırız.
ps. anlayamadığın farklı bir boyutu belirteyim, burası tartışma için açılmış bir topic değil, şahıs ismi vererek birilerinin suçlandığı yer değil. bu bölüm, forum sorunları tartışma olacaksa, burda olması doğru değil. ben belli bir sorunu dile getiriyorsam, bu benim sorunumdur, sen buna katılırsın, katılmazsın bunları ben sen katılır mısın, katılmaz mısın, diye açmadım sorunumu dile getirdim. eğer osmanın fikirleri benim için çok önemli olsa, anketler bölümünü falan tercih ederdim, derdim ki forum cıvıklaştı mı? evet mi, hayır mı? yetkiliyle muhattap olurum, sorunumu konuşurum, fakat sen gelmiş bana burası forum, tartışırsınız falan dersen, herkes yırtık dondan çıkmış gibi her topice atlamakta özgürdür demiş olursun, buda hoş değil, yanlış yoldasın.