belirtmek isterim ki, " lan " bir konuşma tarzıdır ve samimiyet ile alakalıdır, ben seninle konuşurken " lanlı, lunlu " konuşmuyorsam sen bundan benim alanım dahilinde şikayetçi olamazsın. eğer ben haddimi aşmaya başlarsam, moderatöre bildir butonuna tıklarsın şikayetçi olduğunu belirtirsin, gereğinin yapılmasını beklersin.
başkalarını korumak adına, vermiş olduğun çabayı farkediyorum lakin, benim kimsenin tavuğuyla problemim yok, ama bazı arkadaşların anlaşılıyor ki var. veyahut zaafları. kimsenin sorununun altına, baykuş koymuyoruz. kimsenin probleminde tartışmaya çalışmıyoruz, gereksiz topic gördüğümüz de, topicin hakkını vermeden geçememek gibi birşey bu. hani haysiyetsiz olan adamın suratına tükürürler ya, benim ki o hesap, gereksiz olan başlığa yazmak kadar doğalıda olamaz.
forumun kurallarında neler yazıyor neler, ama bir çoğu uygulanmadan es geçiliyor, konu dışı neden var? insanların birbirlerine konu dışı, yani alakasız mesaj atabilmeleri, oyun ile gereksiz olan şeyleri paylaşabilmeleri için var, " filiz sevişelim mi? " oyun ile ilgisi olmadığı için, konu dışında yer almakta.
guild başlığını geçmek zorundasın, mecbursun çünki senin orayı okuyup, yorum yapma hakkın yok, kimseyi rahatsız etmedim sürece, forumda özgürüm değil mi? ben seni rahatsız ettim mi? etmedim, eğer postumu okuyup rahatsız olduysan, benim postuma gelene kadar, loncalar, twi zone, izmir bilmem ne, başlığına tıklayıp, bakmıcaktın. o da senin kendi problemin olmuş oluyor bu durumda.