bak bundan bahsediyorum işte.
sen bana çocuk deyip "yazılarını beğenmezsem bana olağanüstü otorite sağlayan şu küçük ban tuşuma basarım" diyorsun, ben sana çocukça davranıyorsun dediğimdede banlıyorsun? madem kurallar var ikimizede aynı şekilde işlemesi gerekmiyormu? hani beğenmiyorsunuz ya ülkenin demokrasisini, "ben başbakan olsam" ayakları varya, işte böyle olur. beğenmediğin adamı hapse falan atarsın sen. otorite kaldırılması zor bir sorumluluk, kişilik zayıf olduğundada sonuçlarını görebiliyoruz. birde başbakan karikatüriste dava açınca konuşursunuz.
anlatmaya çalıştıklarımı kendi kendine kavrayamıyorsun ne yazık ki, açıklamaya çalıştım, özetle ise yaptığın şu şey benim mesajlarımdan daha çocukça.
banlarımın çoğu bu ve benzeri çocukça davranan yetkililerle alakalı zaten, trollük falan yapmıyorum, kendi espri anlayışımda birşeyler yazıyorum gülen gülebilir, beğenmeyende okumaz geçer. kurallar arasında herhangi bir espri anlayışının yasak olduğu hakkında birşey göremiyorum, yanılıyorsam düzeltebilirsiniz. düzeltemiceksiniz, biliyorum.
"abuk sabuk" tanımınada sen karar veremezsin, 60 yaşındaki adam birkaç yeni filme gönderme yapan bir filmi izlerken "abuk sabuk" diyebilir, bu onun olayı kavrayamaması veya bilmemesi ile alakalıdır, yani bu onun sorunudur, filmin değil. sende bu durumdasın "yine ne yazık ki", anlamıyorsun, anlayamıyorsun, senden çok ileride olabilir belkide sen çok gerisindesindir bilemem, sonuçta mesajlarım hakkında yorum yapacak konumda değilsin.
he tabi sen birkaç yerden copy/paste yaptığın kurallar ile "bu kuralları ben yazdım, kral benim" dersen nostalji yapmış olursun, dünya genelinde babadan oğula sistemi emekli edildi, fark etmemişsin, belirteyim dedim.
Senden başladım osman.
Bazıları (Bu forum kurallarını biz yazdık, değiştirmek için referandum yapmamıza gerek yok sayın "cıvık arkadaşlar". ) bu cümlemi tüm foruma söylediğimi sanmış. Bu cümle tamamen forumda abuk sabuk davrananlara söylenmiştir, bir genelleme sözkonusu değildir.