Revolution UO

Forumun cıvıklaşması.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
Ynt: Forumun cıvıklaşması.
« Yanıtla #60 : 11 Ağustos 2010, 14:49:01 »
Bir birinizi üzüyorsunuz, hiçbirşey olmayacak forumda sizde bunu iyi biliyorsunuz...

Boşverin tartışmayı, artık kim ne ederse etsin forumda, ne yaparsa aynısını bende o şahsa yaparım geçerim... Artık Forum kalitesiymiş felan gereksiz kaldı benim için...
Aynen
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #61 : 11 Ağustos 2010, 15:08:00 »
sana ne zararları var onu anlamıyorum.

inci dediğin yer bu tarz troller ile ünlü oldu, girince eğlenmenin sebebi yine o troller, yani trollerde eğlencelidir, eğlenmiyorsan bile seni yemiyorlar sonuçta (en azından forumda). anlamsız buluyorum bu çabayı.

zaten bahsediLen bu eğer bu şekiLde oLmasından eğLeniLseydi revo forum yerine inci de takıLırdı miLLet. demek sevmiyoLar eğLenmiyoLar orda ki saçma sapan muhabbetLeri, orda takıLmıyoLar..
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #62 : 11 Ağustos 2010, 15:24:29 »
Bu forum kurallarını biz yazdık, değiştirmek için referandum yapmamıza gerek yok sayın "cıvık arkadaşlar". O yüzden kurallar dahilinde yapıyoruz diye sevinirken sizden habersiz bir kural değişir ne olduğunu anlamadan forumdan atılmış olursunuz. Bu forumdan kimler kimler geçti, 2 kurala uyup genel huzuru bozarsanız hesabınız kapandığında kurallara uyuyorduk diye gelip burda konu açmayın.
Yani kısacası ya çocukluktan çıkın forumun hangi amaç ile kullanılması gerektiğini öğrenin, yada çocuk kalın ama burdan uzak durun =). Bu ikisinide yapmıyorsanız artık benden günah gitti, bu konularda artık sıfır tölerans göstereceğim bilginize.

Çevrimdışı osman

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 335
    • E-Posta
« Yanıtla #63 : 11 Ağustos 2010, 15:38:41 »
çocukluktan uzaklaşmamız gerektiğine katılıyorum.

stizz, senden başlayabiliriz belki?

Bu forum kurallarını biz yazdık, değiştirmek için referandum yapmamıza gerek yok sayın "cıvık arkadaşlar". O yüzden kurallar dahilinde yapıyoruz diye sevinirken sizden habersiz bir kural değişir ne olduğunu anlamadan forumdan atılmış olursunuz. Bu forumdan kimler kimler geçti, 2 kurala uyup genel huzuru bozarsanız hesabınız kapandığında kurallara uyuyorduk diye gelip burda konu açmayın.
Yani kısacası ya çocukluktan çıkın forumun hangi amaç ile kullanılması gerektiğini öğrenin, yada çocuk kalın ama burdan uzak durun =). Bu ikisinide yapmıyorsanız artık benden günah gitti, bu konularda artık sıfır tölerans göstereceğim bilginize.

kcomeby, comeby, gardolap, gardolaposman, osman vs.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #64 : 11 Ağustos 2010, 15:44:58 »
Hesabı kapansa ne olacak. bu elemanın hesabı en az 5 kere kapatılmıştır. Onun için 40 saniyelik bir kayıp yaratıyorsunuz. Başka birşey değil. Asıl sorun burda başlıyor.

Schoulzen eskiden bu olaylarla mücadele ederken osman vakasından sonra baş savunucusu olman da biraz garibime gitti. Neyse hayırlı işler, bol güneşler.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #65 : 11 Ağustos 2010, 16:12:44 »
İnanılmaz ya...Tamamen kompleks

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #66 : 11 Ağustos 2010, 16:31:43 »
çocukluktan uzaklaşmamız gerektiğine katılıyorum.

stizz, senden başlayabiliriz belki?

Senden başladım osman.

Bazıları (Bu forum kurallarını biz yazdık, değiştirmek için referandum yapmamıza gerek yok sayın "cıvık arkadaşlar". ) bu cümlemi tüm foruma söylediğimi sanmış. Bu cümle tamamen forumda abuk sabuk davrananlara söylenmiştir, bir genelleme sözkonusu değildir.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #67 : 11 Ağustos 2010, 17:20:00 »
Schoulzen eskiden bu olaylarla mücadele ederken osman vakasından sonra baş savunucusu olman da biraz garibime gitti. Neyse hayırlı işler, bol güneşler.

Bu tip olaylarla hala mücadele ediyorum, yüzden fazla moderatöre bildirdiğim ileti vardır, hatta Msn'de gördüğüm yetkililere bile başlık linkleri atıyorum sık sık.

Bana komik gelen şikayetçi oldugu durumdan iki post sonra şikayetçi olduğu durumu uygulaması.

Yoksa başlığın konusuna tamamıyla katılıyorum.

Bu arada uzamasın bence de, konudan devam edelim.

Ashriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 11 Ağustos 2010, 17:42:27 »
Foruma üye olunma kapatılsın.Cidden.Banlandıkca yeni hesapla geliyor adam.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #69 : 11 Ağustos 2010, 18:32:41 »

Hakikaten ya, Ayda bir kere 1 saat açık kalır forum hesabı almak, banlanan adam da ziyaretci bölümüne istediğini yazar...
Dying Wish

Çevrimdışı gardo

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 1
    • E-Posta
« Yanıtla #70 : 11 Ağustos 2010, 20:09:02 »
bak bundan bahsediyorum işte.

sen bana çocuk deyip "yazılarını beğenmezsem bana olağanüstü otorite sağlayan şu küçük ban tuşuma basarım" diyorsun, ben sana çocukça davranıyorsun dediğimdede banlıyorsun? madem kurallar var ikimizede aynı şekilde işlemesi gerekmiyormu? hani beğenmiyorsunuz ya ülkenin demokrasisini, "ben başbakan olsam" ayakları varya, işte böyle olur. beğenmediğin adamı hapse falan atarsın sen. otorite kaldırılması zor bir sorumluluk, kişilik zayıf olduğundada sonuçlarını görebiliyoruz. birde başbakan karikatüriste dava açınca konuşursunuz.

anlatmaya çalıştıklarımı kendi kendine kavrayamıyorsun ne yazık ki, açıklamaya çalıştım, özetle ise yaptığın şu şey benim mesajlarımdan daha çocukça.

banlarımın çoğu bu ve benzeri çocukça davranan yetkililerle alakalı zaten, trollük falan yapmıyorum, kendi espri anlayışımda birşeyler yazıyorum gülen gülebilir, beğenmeyende okumaz geçer. kurallar arasında herhangi bir espri anlayışının yasak olduğu hakkında birşey göremiyorum, yanılıyorsam düzeltebilirsiniz. düzeltemiceksiniz, biliyorum.

"abuk sabuk" tanımınada sen karar veremezsin, 60 yaşındaki adam birkaç yeni filme gönderme yapan bir filmi izlerken "abuk sabuk" diyebilir, bu onun olayı kavrayamaması veya bilmemesi ile alakalıdır, yani bu onun sorunudur, filmin değil. sende bu durumdasın "yine ne yazık ki", anlamıyorsun, anlayamıyorsun, senden çok ileride olabilir belkide sen çok gerisindesindir bilemem, sonuçta mesajlarım hakkında yorum yapacak konumda değilsin.

he tabi sen birkaç yerden copy/paste yaptığın kurallar ile "bu kuralları ben yazdım, kral benim" dersen nostalji yapmış olursun, dünya genelinde babadan oğula sistemi emekli edildi, fark etmemişsin, belirteyim dedim.

Senden başladım osman.

Bazıları (Bu forum kurallarını biz yazdık, değiştirmek için referandum yapmamıza gerek yok sayın "cıvık arkadaşlar". ) bu cümlemi tüm foruma söylediğimi sanmış. Bu cümle tamamen forumda abuk sabuk davrananlara söylenmiştir, bir genelleme sözkonusu değildir.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #71 : 11 Ağustos 2010, 20:30:41 »
bak bundan bahsediyorum işte.

sen bana çocuk deyip "yazılarını beğenmezsem bana olağanüstü otorite sağlayan şu kü*** ban tuşuma basarım" diyorsun, ben sana çocukça davranıyorsun dediğimdede banlıyorsun? madem kurallar var ikimizede aynı şekilde işlemesi gerekmiyormu? hani beğenmiyorsunuz ya ülkenin demokrasisini, "ben başbakan olsam" ayakları varya, işte böyle olur. beğenmediğin adamı hapse falan atarsın sen. otorite kaldırılması zor bir sorumluluk, kişilik zayıf olduğundada sonuçlarını görebiliyoruz. birde başbakan karikatüriste dava açınca konuşursunuz.

anlatmaya çalıştıklarımı kendi kendine kavrayamıyorsun ne yazık ki, açıklamaya çalıştım, özetle ise yaptığın şu şey benim mesajlarımdan daha çocukça.

banlarımın çoğu bu ve benzeri çocukça davranan yetkililerle alakalı zaten, trollük falan yapmıyorum, kendi espri anlayışımda birşeyler yazıyorum gülen gülebilir, beğenmeyende okumaz geçer. kurallar arasında herhangi bir espri anlayışının yasak olduğu hakkında birşey göremiyorum, yanılıyorsam düzeltebilirsiniz. düzeltemiceksiniz, biliyorum.

"abuk sabuk" tanımınada sen karar veremezsin, 60 yaşındaki adam birkaç yeni filme gönderme yapan bir filmi izlerken "abuk sabuk" diyebilir, bu onun olayı kavrayamaması veya bilmemesi ile alakalıdır, yani bu onun sorunudur, filmin değil. sende bu durumdasın "yine ne yazık ki", anlamıyorsun, anlayamıyorsun, senden çok ileride olabilir belkide sen çok gerisindesindir bilemem, sonuçta mesajlarım hakkında yorum yapacak konumda değilsin.

he tabi sen birkaç yerden copy/paste yaptığın kurallar ile "bu kuralları ben yazdım, kral benim" dersen nostalji yapmış olursun, dünya genelinde babadan oğula sistemi emekli edildi, fark etmemişsin, belirteyim dedim.

İşte burda çocuklar yetkili oluyor. Hadi sen git başka serverda oyna. Kişiliğimi çok şükür bilen biliyor sen bunlara kafanı yorma. Burası oyun sunucusu forumu, konu dışı bölümümüz var kabul ediyorum fakat bu denli konu dışı mesajlar atarsanız, konu hortlatırsanız, her başlıkta tartışma çıkartmaya çalışırsanız, ABUK SABUK yazılar yazmaya devam ederseniz bende senin dediğin gibi  o küçük ban tuşuma basmaya devam ederim.
Ayrıca kuralları ben yazmadım, kurallar vardı ben uyguluyorum şikayetin varsa bu konu hakkında forum yetkilisi cBlack'e konu hakkında özel mesaj atabilirsin. Genellikle forum kurallarını o belirler.
Yazının içinde stafflara ve bana hakaret olduğu için bu hesabınıda kapatıyorum, yeni bir hesap alıp yine hakaret edersen oyun + forum hesaplarını kapatacağım. Olabildiğince tölerans gösterdik bu konuda ama biz ne kadar tölerans gösterdiysek sizin gibiler o kadar yüz buldu. Şu andan itibaren sizin gibileri bu forumda barındırmayacağım. Forum ortak kullanım alanıdır, babanın malı gibi rahat davranırsan hesapların kapandığında yetkililere çocuk diye suçlama yapamazsın.

Çevrimdışı gardo2

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 1
    • E-Posta
« Yanıtla #72 : 11 Ağustos 2010, 20:45:07 »
bak hala anlayamıyorsun,

burda bir konu hakkında tartışıyorduk sen gelip "çocukluk yapmayın, yapacaksanız başka yerde yapın" dedin, benim çocukluk yaptığımı söyledin. bende buna karşılık sana "çocukluk yapıyorsun" dedim.

bak ne oldu yani:
-ilk olarak sen bana çocukluk yapıyorsun dedin,
-sonra ben sana çocukluk yapıyorsun dedim.

sonuçtada banlandım. ortada bir kural var, sen kurala uymayınca sorun yok, ben uymayınca ise banlanıyorum. nasıl bir dünya bu?

ayrıca mesajımda hakaret yok. "çocukluk" yapmak hakaret ise ilk hakaret eden sensin.

yeterince açıklayıcı oldumu acaba? madde madde yazdım.

İşte burda çocuklar yetkili oluyor. Hadi sen git başka serverda oyna. Kişiliğimi çok şükür bilen biliyor sen bunlara kafanı yorma. Burası oyun sunucusu forumu, konu dışı bölümümüz var kabul ediyorum fakat bu denli konu dışı mesajlar atarsanız, konu hortlatırsanız, her başlıkta tartışma çıkartmaya çalışırsanız, ABUK SABUK yazılar yazmaya devam ederseniz bende senin dediğin gibi  o kü*** ban tuşuma basmaya devam ederim.
Ayrıca kuralları ben yazmadım, kurallar vardı ben uyguluyorum şikayetin varsa bu konu hakkında forum yetkilisi cBlack'e konu hakkında özel mesaj atabilirsin. Genellikle forum kurallarını o belirler.
Yazının içinde stafflara ve bana hakaret olduğu için bu hesabınıda kapatıyorum, yeni bir hesap alıp yine hakaret edersen oyun + forum hesaplarını kapatacağım. Olabildiğince tölerans gösterdik bu konuda ama biz ne kadar tölerans gösterdiysek sizin gibiler o kadar yüz buldu. Şu andan itibaren sizin gibileri bu forumda barındırmayacağım. Forum ortak kullanım alanıdır, babanın malı gibi rahat davranırsan hesapların kapandığında yetkililere çocuk diye suçlama yapamazsın.

Ashriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : 11 Ağustos 2010, 20:47:24 »

Tekrarlamak istiyorum adam 10dkda 2 farklı hesapla geldi.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #74 : 11 Ağustos 2010, 20:51:54 »
3 mü geliyor?
ahanda bahsettiğim konu, gardolap ve türevleri işte.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2010, 20:52:22 Gönderen: -Thurndike- »
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.