Revolution UO

Forumun cıvıklaşması.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Ynt: Forumun cıvıklaşması.
« Yanıtla #75 : 11 Ağustos 2010, 23:21:10 »
Bazı konulardan çok cıvıklaşsada, adam mantıklı ve kültürlü konuşuyor en azından yazı yazıp dikkat çekeceğim diye yazısını 10 katına çıkartmıyor, sadece Türkçe'yi doğru kullanıyor, gereksiz değil.Son mesajındada gayet mantıklı konuşmuş gardo2 hesabıyla, fakat stizz yine banlamış, bence alınan kararları tek staff yada tek moderatör değil toplu bir grup karar vermeli sonuç olarak adam haklı beyler.
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı Henry shawn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #76 : 12 Ağustos 2010, 00:47:28 »
3 mü geliyor?
ahanda bahsettiğim konu, gardolap ve türevleri işte.

gittikçe itici oluyorsun,farklı bir anlayışın var zannediyordumda mantıksızlıkta easy yok speed yok fanım bozuk diyen tiplerle aynı seviyeye indin

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #77 : 12 Ağustos 2010, 11:34:07 »
bak bundan bahsediyorum işte.

sen bana çocuk deyip "yazılarını beğenmezsem bana olağanüstü otorite sağlayan şu kü*** ban tuşuma basarım" diyorsun, ben sana çocukça davranıyorsun dediğimdede banlıyorsun? madem kurallar var ikimizede aynı şekilde işlemesi gerekmiyormu? hani beğenmiyorsunuz ya ülkenin demokrasisini, "ben başbakan olsam" ayakları varya, işte böyle olur. beğenmediğin adamı hapse falan atarsın sen. otorite kaldırılması zor bir sorumluluk, kişilik zayıf olduğundada sonuçlarını görebiliyoruz. birde başbakan karikatüriste dava açınca konuşursunuz.

anlatmaya çalıştıklarımı kendi kendine kavrayamıyorsun ne yazık ki, açıklamaya çalıştım, özetle ise yaptığın şu şey benim mesajlarımdan daha çocukça.

banlarımın çoğu bu ve benzeri çocukça davranan yetkililerle alakalı zaten, trollük falan yapmıyorum, kendi espri anlayışımda birşeyler yazıyorum gülen gülebilir, beğenmeyende okumaz geçer. kurallar arasında herhangi bir espri anlayışının yasak olduğu hakkında birşey göremiyorum, yanılıyorsam düzeltebilirsiniz. düzeltemiceksiniz, biliyorum.

"abuk sabuk" tanımınada sen karar veremezsin, 60 yaşındaki adam birkaç yeni filme gönderme yapan bir filmi izlerken "abuk sabuk" diyebilir, bu onun olayı kavrayamaması veya bilmemesi ile alakalıdır, yani bu onun sorunudur, filmin değil. sende bu durumdasın "yine ne yazık ki", anlamıyorsun, anlayamıyorsun, senden çok ileride olabilir belkide sen çok gerisindesindir bilemem, sonuçta mesajlarım hakkında yorum yapacak konumda değilsin.

he tabi sen birkaç yerden copy/paste yaptığın kurallar ile "bu kuralları ben yazdım, kral benim" dersen nostalji yapmış olursun, dünya genelinde babadan oğula sistemi emekli edildi, fark etmemişsin, belirteyim dedim.

ya bi git şu forumdan ne yapışkansın yeter gelme.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı AnilAtilla

• Üye
  • **
  • 93
    • bagimsizdusunce.com
« Yanıtla #78 : 17 Ağustos 2010, 14:00:43 »
Bazı konulardan çok cıvıklaşsada, adam mantıklı ve kültürlü konuşuyor en azından yazı yazıp dikkat çekeceğim diye yazısını 10 katına çıkartmıyor, sadece Türkçe'yi doğru kullanıyor, gereksiz değil.Son mesajındada gayet mantıklı konuşmuş gardo2 hesabıyla, fakat stizz yine banlamış, bence alınan kararları tek staff yada tek moderatör değil toplu bir grup karar vermeli sonuç olarak adam haklı beyler.
Caleb haklı bencede. Konu hortladı ama söylemeden edemedim  ::)
'...herkesin tuttuğu kendine, bu dönemde...

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
« Yanıtla #79 : 17 Ağustos 2010, 19:46:56 »
yaklaşık 20 gün kadar öncesinden bi arkadaşım " inci " konulu bir topic açmış, ilgilenicez demişsiniz, 20 gündür bir hareket görmemekteyim.
herhangi bir konuda, insanların saçma sapan yorumlar yapmaları beni çıldırtıyor. forumda bu tipler her geçen gün çoğalmakta.
yok saçma sapan imzalar, saçma sapan nickler, gereksiz gereksiz konuşmalar inci sözlükte popülarite toplayamayan kişiler, burda kendilerirni yüceltmeye falan çalışmakta. bu olaya artık bir son verirseniz, memnun olurum.
gerekirse oyun oynamasınlar, gerekirse foruma girmesinler fakat  şu forumdan uzaklaştırılsınlar.

Sen kesin ekşicisin yada uludağcı salarım incicileri üzerine :)
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #80 : 17 Ağustos 2010, 19:58:41 »
Sen kesin ekşicisin yada uludağcı salarım incicileri üzerine :)

http://fizy.com/#s/1ahs0c
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Revenge Of Burn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #81 : 21 Ağustos 2010, 21:08:22 »
Ne kadar özenti sözlük yazarı varmış (:
Madem sözlük yazarısınız gençler biraz kültürünüzü görelim bu foruma sağladığınız tek şey baymış muhabbetler.
İmza; 3. nesil eski bir yazar.
Blackrainbow Ex.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
« Yanıtla #82 : 22 Ağustos 2010, 00:44:11 »
Ne kadar özenti sözlük yazarı varmış (:
Madem sözlük yazarısınız gençler biraz kültürünüzü görelim bu foruma sağladığınız tek şey baymış muhabbetler.
İmza; 3. nesil eski bir yazar.

3.nesil diye hava atıyor hahaha :D tey teyy..
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #83 : 22 Ağustos 2010, 11:49:08 »
Valla 3. nesille hava atacağıma bu forumda, ultima online ile alakalı hava atardım ben olanı yazıyorum. Dejenere olmuş bir topluluk var. Bu forumu eskiden okuduğumda bir seviye vardı ama şimdi nerdeyse. Alt seviye pvp serverlarının forumlar gibi. Burda bence yönetimin hatası, oyun hesaplarını forum hesaplarına bağlama yönetmeliğini bir türlü hayata geçirmemesidir. O ara hatrlar mısınız hakaret veya küfür den banlanan gereksiz yazı yazan çok azdı.
Blackrainbow Ex.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #84 : 22 Ağustos 2010, 19:17:18 »
Genelde aşçı uşağa giriyor bizim moderatörlerimiz ve oyun & forum yetkililerimiz susuyor. veya  Sadece +1 gizli olarak takılıyor. Bu mu korumak istenilen seviye. Yetersiz kalıyorsa moderatör ekibi alım yapın arkadaşım.
Blackrainbow Ex.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 22 Ağustos 2010, 19:43:32 »
Zırt pırt inci stili yazan kısıler çekilmiyor ama hiç yapılmamazlıkda olmaması lazım arada yapınca ne bıleyım guzel.Tabi alakasız başlıklarda yapılabılır.Yani sunucuyla ılgılı onemlı baslıga baslıgı sapıttırmadıgı surece bence yazılabilir.Tabi aşırıya kaçmadıgı surece.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #86 : 22 Ağustos 2010, 19:58:33 »
Meriç inci jargonu veya değil, serverla alakalı herhangi bir başlığın amacından sapması-sapmaması önemli olan.

yoksa oraya "ccc reyiz ccc" yazılmış veya birbirine laf sokma çalışmaları yapılmış, "server gelince pvp yapalım yeaa 2 dkda res kill çekerim sana" muhabbetinin bir farkı yok.

Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 22 Ağustos 2010, 21:05:43 »
Aynen öyle farkı yok zatende işte ceza verilcekse inci jargonlu baslık acıldıysa ya da acıldıktan sonra acmaya devam edıyorsa kişi,Başlığı amacından saptıran şeyler yazılmadıgı surece ben sorun gormuyoroum açıkçası  :)

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #88 : 22 Ağustos 2010, 21:25:15 »
Tek sıkıntı gardolap gibi, gayalad gibi bir türlü gönderilemeyen adamlar ;)

Çaresi : Hesapların en az 100 online saati ve minimum 1 adet 7x karakter içeren oyun hesaplarıyla birleştirilmesi yada 1-2 yada 3 (neyse artık) gün forum online saati olmadan yazı yazamaması.

2sini de yapmak ciddi emek istiyor. Kendini banlatmak isteyen çok çok düşünür.

Yada zebilyon tane moderatör alıcaklar, kimse burnunu kaldıramayacak, ki ben buna karşıyım. Çünkü oyunda da forumda da yetkililer arasında iletişim kopukluğu mevcut, bu da çok başlı ejderhamsı bir durumu yaratıyor.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #89 : 24 Ağustos 2010, 21:48:30 »
Kaan, bence diğer bir sıkıntıda. Forum & Oyun yöneticilerinin veya Forum yöneticilerin bu başlığı takmaması ve sadece Forum sorunlarındaki Uyarı alanlar ve Hesabı kapatılanlar adındaki Başlıkları doldurup diğer bölümlere bakmasıdır.
Blackrainbow Ex.