Revolution UO

Özel loglar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
Özel loglar
« : 09 Ağustos 2010, 21:18:35 »
Günde en az 2 saat log kasıyorum ama şu ana kadar 8 kya yakın log çıkarmama rağmen elimde 20 tane choppa var. Bir problem mi var oranı mı düşürdüler nedir ? Tabiki hep ulrik***uakin çıkmıcak ama eskiden çıkıyodu gene bişeyler  ::)
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
Ynt: Özel loglar
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2010, 21:32:36 »
Yani ilk vurduğunda a log çıkan ağaca birdaha vurmayacaksın .. Tabii ki özel log istiyorsan ..

eğer böyle yapığın halde çıkmıyorsa düşmüştür ..

dün bende çünkü 1 saat falan yaptım . Bana hiç çıkmadı skillim 90 belki ondandır diye düşündüm ..

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2010, 21:33:58 »
Değişik yerlerde kes kımsenın ugramadıgı.Mesela vesper mezar çevresinde güzel çıkıyor.

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2010, 21:41:26 »
Vesper mezan çevresi bankanın çevresi minoc çevresi brit çevresi baya gezdim 37 tane choppa logum var şu anda  >:(
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2010, 21:42:29 »
Yani ilk vurduğunda a log çıkan ağaca birdaha vurmayacaksın .. Tabii ki özel log istiyorsan ..

Valla yenilensinler diye hepsini toplıyorum agaçtakini ama 15 dk dolaşmıyorum ya 2 saat dolandım bikere hiç çıkmadı  :D

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2010, 21:43:04 »
Bence artık böyle başlıklar boşuna açılıyor.

Şans işinden başka bir şey değil.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2010, 21:45:21 »
Tamamda 1 haftadır 37 choppa çıkması pek şans gibi gelmedi bana  >:(

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2010, 21:48:29 »
Sana bir kasıtları mı olduğunu düşünüyorsun staffların,robert'ın falan :)

Yani şans değilse ne ki :)

Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2010, 21:52:25 »
İnsanlara çıkıyor mu merak ettiğim için açtım kime sorduysam çıkmıyor diyor. Sistemde bir hata olabilir belki o yüzden açtım? Gereksiz msjlar atmazsan sevinirim.

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2010, 22:00:49 »
Değişik yerlerde kes kımsenın ugramadıgı.Mesela vesper mezar çevresinde güzel çıkıyor.

Gereksiz olabilir, tabi ben sadece sana şans faktörünün önemli olduğunu söyledim. Yoksa bak burda çıktığını söylüyor. Sana çıkmamış. Anlamadın galiba ama neyse. Kolay gelsin ;)
Atam izindeyiz!!!

Çevrimdışı StretfordEnd

• Üye
  • **
  • 343
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2010, 16:46:10 »
Oranını düşürmüşler!
Godric
Roxanne

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2010, 18:08:39 »
Bende choopa dışında log düşüremedim bir kaç saatlik kesme sonunda  ::)

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2010, 20:46:17 »
Düşürülmüş...
Mage robe kesip krıstallerın dusmesıde dusmus...
Herhangı bowu parcalayıp loglarını almak da dusmus..
Bir hafta önce kadar farketmiştim bende

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Ekim 2010, 21:11:16 »
Yahu zaten mıllet zor cıkıyor dıye kıvranıyor nıye dusurulsun kı artı olarak bu baslık agustosta acılmıs hortlatılmış gibi olmuş biraz.

Ne bileyim playerlar biraz uzun sure maden kazdımı ya da log kastımı hıc ıyı sey dusmedımı hemen dusurulmus oran psıkolojısıne gırıyor.Halbukı şans işi.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2010, 21:20:34 »
Yok bu şans işi değil bayağı bir değişmiş.Eskiden bu kadar maden veya ağaçta illa ki düzgün birşeyler düşerdi ama tık yok.Sıfır yeni diktiğim ice robe'u kestim sadece hardening yine sıfır fire robe kestim sadece fire crystal.Var bir işler ama çözemedim :/