Revolution UO

Para Kasmak

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
Para Kasmak
« : 11 Ağustos 2010, 19:01:53 »
Arkadaşlar ,
Aslında yardım amaçlı değil ama tartışma amaçlı açıyorum ama oyuna yeni girenlerede faydalı olabileceği için bu konuyu buraya açma gereği duydum. 3 gündür bilgisayarımdaki problem nedeniyle actiona çıkmıyorum pek. Para da bitmişti zaten para kasayım dedim. Aklınıza gelebilecek nerdeyse çoğu şeyi yaptım.Bazıları:
  • hazine
    dragon kesmek
    drake kesmek
    scroll yazmak
    keg yapmak
    tp yapmak
    bolt toplamak
    shell toplamak
    balık pişirip satmak
    skillim ona yettiği için sadece at panther ve cougar tamelemek
    studded set yapmak

3 gün sonunda toplam kazancım 3 m e bile değil. Oysa ben bunların bi kısmını makroda yapmış olsamda madende , ağaç keserken vs. saatlerimi harcadım. Bu 3 m 'in 1m 'i ztn dragondan çıkan vanq sayesinde. Bir keg yaptığım süre içerisinde 3 dragon öldürebiliriz 3 kişi olarak. Düşünüyorum da sadece dragon keserek mi zengin olunabilir burada yoksa easy ile mi ? Benim britte evim yok. 20-25 m diyorlar evlere. Ve insanlar bunları ödeyebiliyor. Easy'den banlanan kişiler hala msn'den revo'da m satılır diyebiliyor. Hani ben şu kadar m'im olsun hava atayım düşüncesinde değilimde sadece rahat rahat güzel güzel actionımı yapayım diyorum. Şimdi bakıyorum valo set bile 125k ediyor. Ben kaç saatimi madende geçirdim bilmiyorum. Toplam online süresi belki bir gün eder ama hala bırakın blackrock bloodrock bir valo set'lik ingot çıkmadı. Ama 125 k kolay scribe ile 1.15 saat. Ama ne bileyim ben maden kazmaktan , birşeyler yapıp ticaret yapmaktan hoşlanıyorum ama kendimi aptal gibi hissediyorum o zamanda. Ben şunu demiyorum her class eşit seviyede para kasabilsin. Tabi ki hayır , tabi ki farkı olacak. Ama şu an bazı şeyler o kadar kolay değil gibi. Ağ sistemi değişmeden önce shell satarak bile güzel paralar elde edilebiliniyordu ama artık o da değişti. Sizden öneriler tavsiyeler bekliyorum hem ben aydınlanırım hemde oyuna yeni girecek arkadaşlar. Mesela keg yapmak mı scrool yazmak mı ? Ben hesapladım , sanki keg daha mantıklı gibi 70 k dan bile satsan ama hebalarla süre çok daha uzuyor. Ayrıca sanki daha pahalıya mal oluyor. Ne düşünüyorsunuz.

Mantıklı yorum / öneri / yardım / tavsiyeleriniz için şimdiden bu bilgilerden yararlanacak herkes adına teşekkür ediyorum.
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
Ynt: Para Kasmak
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2010, 19:05:58 »
delirirsin kas kas boşver.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2010, 19:08:05 »
bu işin sonu yok en iyisi para kasıp actide bitircen sonra tekrar kas tekrar bitir bu boyle gitçek kardeş
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2010, 19:10:42 »
Zaten öyle gidiyorda , yani ben gidipte 5 tane vanq katana alınacaktır diyemiyorum forumda. 3 gündür kasıyorum işte sonuç :)

Çevrimdışı Molecule

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 91
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2010, 19:11:51 »
Arkadaşlar ,
Aslında yardım amaçlı değil ama tartışma amaçlı açıyorum ama oyuna yeni girenlerede faydalı olabileceği için bu konuyu buraya açma gereği duydum. 3 gündür bilgisayarımdaki problem nedeniyle actiona çıkmıyorum pek. Para da bitmişti zaten para kasayım dedim. Aklınıza gelebilecek nerdeyse çoğu şeyi yaptım.Bazıları:
  • hazine
    dragon kesmek
    drake kesmek
    scroll yazmak
    keg yapmak
    tp yapmak
    bolt toplamak
    shell toplamak
    balık pişirip satmak
    skillim ona yettiği için sadece at panther ve cougar tamelemek
    studded set yapmak

3 gün sonunda toplam kazancım 3 m e bile değil. Oysa ben bunların bi kısmını makroda yapmış olsamda madende , ağaç keserken vs. saatlerimi harcadım. Bu 3 m 'in 1m 'i ztn dragondan çıkan vanq sayesinde. Bir keg yaptığım süre içerisinde 3 dragon öldürebiliriz 3 kişi olarak. Düşünüyorum da sadece dragon keserek mi zengin olunabilir burada yoksa easy ile mi ? Benim britte evim yok. 20-25 m diyorlar evlere. Ve insanlar bunları ödeyebiliyor. Easy'den banlanan kişiler hala msn'den revo'da m satılır diyebiliyor. Hani ben şu kadar m'im olsun hava atayım düşüncesinde değilimde sadece rahat rahat güzel güzel actionımı yapayım diyorum. Şimdi bakıyorum valo set bile 125k ediyor. Ben kaç saatimi madende geçirdim bilmiyorum. Toplam online süresi belki bir gün eder ama hala bırakın blackrock bloodrock bir valo set'lik ingot çıkmadı. Ama 125 k kolay scribe ile 1.15 saat. Ama ne bileyim ben maden kazmaktan , birşeyler yapıp ticaret yapmaktan hoşlanıyorum ama kendimi aptal gibi hissediyorum o zamanda. Ben şunu demiyorum her class eşit seviyede para kasabilsin. Tabi ki hayır , tabi ki farkı olacak. Ama şu an bazı şeyler o kadar kolay değil gibi. Ağ sistemi değişmeden önce shell satarak bile güzel paralar elde edilebiliniyordu ama artık o da değişti. Sizden öneriler tavsiyeler bekliyorum hem ben aydınlanırım hemde oyuna yeni girecek arkadaşlar. Mesela keg yapmak mı scrool yazmak mı ? Ben hesapladım , sanki keg daha mantıklı gibi 70 k dan bile satsan ama hebalarla süre çok daha uzuyor. Ayrıca sanki daha pahalıya mal oluyor. Ne düşünüyorsunuz.

Mantıklı yorum / öneri / yardım / tavsiyeleriniz için şimdiden bu bilgilerden yararlanacak herkes adına teşekkür ediyorum.

Dediklerinin hepsini bende yaptım.Senin kadar kazancım oldu.Serverda kafayı yiyen insanlar var.Craft char sayesinde oyuna kilitlenen ve milyonlar kasan insanlar.Ha çoğuda macro ve easy orası ayrı.Heleki madenle ugrasanlar cidden alkışı hakediyolar ama abaranlarda var ki hayret edici.

Ama çoğu zaman 1-2-3-4-5m hatta 250-500k ile idare ettim kendimi.İstesem bende başka yollara başvurabilirdim.Ama değmiyor cidden.Zombiye dönüşmek istemiyorum tanrım !

bu aralar action yok zaten serverda britte eve kaçan apaçi bi guild var in por yazısı görünce haliyle oyun sarmıyo karı gibi oyun oynayanlarla oynıyacağımıza kapata

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2010, 19:21:46 »
valla zombie olsakta değişeceğini sanmıyorum. Ben hava sıcak diye gündüz dışarı çıkmıyorum bütün gün dizi izliyorum arka planda makroda ama değmez yani.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2010, 17:55:56 »
HAcım çok fazla afk oluyor, işin gücün oluyorsa ben derim sadece keg kas, bir zahmeti olmuyor iyide kazanıyorsun, sadece reg topla, hemende satarsın kegleri, yok kardeş ben scrull kasarım diyorsanda orası ayrı mesele... Yok zamanım diyorsan kasa takip et, bir tane +15 kullanılır silah çıkarttın mı en az 1m. O da günlük kazancın olur en kötüsü, dragon vs dersende iki kişi gideceksin öylelikle işin zevkini alırsın... ( Tame kasıp binekte satmak para kazandırıyor ama onun içinbde günlerini harcaman lazım)
Dying Wish

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2010, 18:02:19 »
HAcım çok fazla afk oluyor, işin gücün oluyorsa ben derim sadece keg kas, bir zahmeti olmuyor iyide kazanıyorsun, sadece reg topla, hemende satarsın kegleri, yok kardeş ben scrull kasarım diyorsanda orası ayrı mesele... Yok zamanım diyorsan kasa takip et, bir tane +15 kullanılır silah çıkarttın mı en az 1m. O da günlük kazancın olur en kötüsü, dragon vs dersende iki kişi gideceksin öylelikle işin zevkini alırsın... ( Tame kasıp binekte satmak para kazandırıyor ama onun içinbde günlerini harcaman lazım)

Ben birşey söyleyeyim mi bu serverda bu sistemlerle herşey boş. Para bir tek vanq power silahta o da niye çünkü birleştirme ile yapılamıyor çok az çıkıyor. Ama para onda olduğundan ve eski playerların hepsinde bolca para olduğundan problem olmuyor...

Keg yapmak bi dert satıyorsun ne kadara 70 k ya 80k ya. Günde 10 keg yapsan 800 k ediyor. Zaten masrafını düştün mü kaldı sana işte 700 k. Ki bi yerden sonra satamıyorsun keg fiyatları alt üst etmen gerekiyor. Scroll da aynı kafada. Kasa açmayı hiç söyleme. Dungeonlar yine bir derece ama haritalar rezalet. Bütün gün bi tarafım çatlasa bi tane vanq çıkar mı sanmıyorum!!!

Anca işte bütün gün dragon keseceksin bu serverda 3 kişi. O zaman para kazanırsın bu da ilginç bir sistem tabi ki. Tamer 'ın da o kadar karlı olduğunu sanmıyorum. Aşırı rekabet söz konusu. binek satmak o kadar da kolay değil zaten.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2010, 18:09:53 »
Valla ben şuana kadarkı oynadığım serverlar da sadece Inscriptionla para kastım. Craft charlarımın ozellıklerı sadece rp amaclı kasılmıstı. Benım mantıgım parayı kazan ne ıstıyosan satın alırsın mantıgıydı.

Bu serverdada bu mantıkla ins'e yapışsamda deli husran yaşadım. Sonra balık olayına girdik. Ama balıktada butun asamaları sen yaptımı cok bısey kazanamıyosun. Bu serverın pıyasası anladıgım kadarıyla bır ısın bır kısmını yaparak para kazanmakta.

Mesela biz Minimum 2 char her gece balık macrosuna bırakıyoruz. Pişirmek bize gelmıyor cunku pc basında cok olamıyoruz. Herkes evınden macroya bırakıyor bız cıg satıyoruz. Kimileri çiğ alıyo pişirip satıyo. Bu mantıkta 2 tarafta kazanıyo. Ama tutan pısırmeye kalkarsa zarar ediyor.

Diğer craft olaylarındada genelde o mantık var bırseyı ya toplıcaksın, yada toplanmısını alıp donusturup satıcaksın. 2 aşamasınıda sen yaparsan kar'ın dusuyo.
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2010, 18:17:29 »
Valla ben şuana kadarkı oynadığım serverlar da sadece Inscriptionla para kastım. Craft charlarımın ozellıklerı sadece rp amaclı kasılmıstı. Benım mantıgım parayı kazan ne ıstıyosan satın alırsın mantıgıydı.

Bu serverdada bu mantıkla ins'e yapışsamda deli husran yaşadım. Sonra balık olayına girdik. Ama balıktada butun asamaları sen yaptımı cok bısey kazanamıyosun. Bu serverın pıyasası anladıgım kadarıyla bır ısın bır kısmını yaparak para kazanmakta.

Mesela biz Minimum 2 char her gece balık macrosuna bırakıyoruz. Pişirmek bize gelmıyor cunku pc basında cok olamıyoruz. Herkes evınden macroya bırakıyor bız cıg satıyoruz. Kimileri çiğ alıyo pişirip satıyo. Bu mantıkta 2 tarafta kazanıyo. Ama tutan pısırmeye kalkarsa zarar ediyor.

Diğer craft olaylarındada genelde o mantık var bırseyı ya toplıcaksın, yada toplanmısını alıp donusturup satıcaksın. 2 aşamasınıda sen yaparsan kar'ın dusuyo.

Ağ sistemi değişmeden önce ben bolt ve shell satarak iyi para yapmıştım dediğin gibi , çiğ balıklarıda satıyordum ama şimdi talep azaldı.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2010, 18:23:14 »
Evet para, vanq power silahları satmakta, birde madenlerden çıkan black ve blod setlerde, bunlardan para kazanırsın.
Sonra keg yapacaksan, iş yerinde olacaksın, paso müşteri gelecek ilgileneceksin gibi bir durum olduğunda yapmanı söylemiştim, eminim ki sipariş üstüne bir sürüsipariş alırsın...

Dungenlardaki kasaları tarif etmiştim, yoksa map sisteminden item bekleme bence...

Bütün gün değilde, 3 kişi 2-3 saat uğraşsanız acayip derecede item yaparsınız eminim...
Dying Wish

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 12 Ağustos 2010, 18:25:55 »
her gün 2-3 saat dragon kesiyoruz dediğim gibi en iyisi o en karlısı 2-3 günde bir vanq düşüyor bana en az o da yetiyor. Şu an çalışmıyorum evdeyim ama dizi izlerken fln keg yapıyorum bende , maden deme bana. Skilli 30 dan kastım. Ne kadar kastım bilmiyorum. Nerdeyse her gün girip madenin her karesini dolaşarak bir tur atıyorum. Çıkardığım black blood bi işe yaramaz verite fln desen anca bir setlik onun da ederi belli ztn. Miningde hiç para yok!!! Ha niye kazıyorum zevkine :)