Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
Kara Ben Nemsi.
« : 13 Ağustos 2010, 01:12:32 »
Forum moderatörlerinin tarafsız objektif olması gerekiyor olamıyorsan bırak bu görevi layıkı ile yapacak kişiler yapsın. Yapmak istiyorsan da  tarafsız olabilme erdemini kazanman gerek. Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun benlik bir durum yok ama yanlı davranman beni rahatsız ediyor ve umuyorum ki diger forum kullanıcılarını da rahatsız ediyordur. 

İyi forumlar.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2010, 01:13:05 »
Forum moderatörlerinin tarafsız objektif olması gerekiyor olamıyorsan bırak bu görevi layıkı ile yapacak kişiler yapsın. Yapmak istiyorsan da  tarafsız olabilme erdemini kazanman gerek. Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun benlik bir durum yok ama yanlı davranman beni rahatsız ediyor ve umuyorum ki diger forum kullanıcılarını da rahatsız ediyordur. 

İyi forumlar.

Sonuna kadar katılıyorum.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Deviltry

• Üye
  • **
  • 208
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2010, 01:14:27 »
katılmamak elde değil

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2010, 01:15:15 »
Geçiniz.
İki konu var birini kitledi diğeri açık..
O sizin hüsnü kuruntunuz yani...

Çevrimdışı AnilAtilla

• Üye
  • **
  • 93
    • bagimsizdusunce.com
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2010, 01:16:29 »
Örnek veriniz ki bizde bilelim neyden bahsettiğinizi.
'...herkesin tuttuğu kendine, bu dönemde...

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2010, 01:17:21 »
Geçiniz.
İki konu var birini kitledi diğeri açık..
O sizin hüsnü kuruntunuz yani...

Adaş önce sizin uyarmanız gerekiyor bizi savunma  biz kendimizi savunuruz demeniz gerekiyor. Sizin guild içi sorunalrınzı beni veya bi başakasını ilgilendirmez ama sizinle olan konuları da bi başka moderatör kapasın artık forum modaratörü mü ? Dw avukatımı ben kararsız kaldım .

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2010, 01:19:12 »
Açık söyleyeyim, bu başlığın açılmasını bekliyordum.

Bende bir DW üyesiyim, tanıyanlar bilir. Forumda tartışılan olayla alakam olmadı, daha arkadaşlarımlada görüşecek vakit bulamadım. Taraflı davranıyorsun derken, konuları doğru yere çekmemi kastediyorsanız, bu benim görevim. Hemen art niyet ile bakmayın. Konuyu silseydim şikayetleriniz tamamen haklı olurdu. Ama böyle sadece bir karalama kampanyası daha yürütmeye çabalıyorsunuz.

Konuyu doğru yere taşıdım. İsteyen herkes oradan takip edebilir. Bir konu yeterli, 2.cisi açılırsa, açan kişi uyarılır, konu kilitlenir veyahut silinir. Prosedür budur.

Benim hakkımda olumsuz görüşleriniz varsa, Forum adminlerimize (cBlack, Stizz, Eths) ulaşabilirsiniz.

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2010, 01:22:43 »
Ben bu kanıya aylar önce varmıştım ama senin zamana ihtiyaç duyduğunu düşünmüştüm ama onca zaman geçmesine rağmen moderatör hesabınla gerek lonca bölümünde gerek lonca bölümü dışında yanlı yazılar yazmaya devam ettin daha fazla zamana ihtiyaç oldugunu sanmıyorum  üstlerin tarafından uyarılman gerekiyor uyarlmadığın sürece biz playerlar
( forum kullanıcıları ) tarafından uyarılcaksın.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 01:23:20 Gönderen: jackal numenor »

Çevrimdışı AnilAtilla

• Üye
  • **
  • 93
    • bagimsizdusunce.com
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2010, 01:23:59 »
Örnek veriniz ki bizde bilelim neyden bahsettiğinizi.
Gerçekten örnek gösterinde bizde ona göre işin ucundan tutalım. Ya da adamı rahat bırakalım.
'...herkesin tuttuğu kendine, bu dönemde...

Çevrimdışı Revenge Of Burn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 65
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2010, 01:24:20 »
Yoo biz foruma taşımak istiyoruz. Stizz Eths veya Prometheus'dan ziyade senin ayrıca mükellef olduğun kişi Belalımdır.
Blackrainbow Ex.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2010, 01:24:52 »
Mesele konuları sılıp sılmemen degıl.Herkese ne sekılde davranıyorsan herkese o sekılde davranman.Biliyorum sımdı 40 yılda bır forumda uyarı verdıgın dw uyesını ornek verıceksın.

Ama onemlı olan bu degıl.Forumdakı herhangı bır kısı ne yazıp ta uyarı aldıysa dwlerden de format olarak aynı seyı yapana uyarısını verıceksın.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2010, 01:28:48 »
Forum moderatörlerinin tarafsız objektif olması gerekiyor olamıyorsan bırak bu görevi layıkı ile yapacak kişiler yapsın. Yapmak istiyorsan da  tarafsız olabilme erdemini kazanman gerek. Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun benlik bir durum yok ama yanlı davranman beni rahatsız ediyor ve umuyorum ki diger forum kullanıcılarını da rahatsız ediyordur.  

katıLmayan biri oLucağını sanmıyorum anca dw guiLdinden oLur  :D :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 01:29:13 Gönderen: iLkeegg (: »
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2010, 01:34:09 »
Onlarda katılır kos koca guild tanıdıgım arkadaşlar var çoguda çok zeki insanlar sanmıyorum  kendilerini bir modaretörin savunmasına sessiz kalsınlar.  Eminim onlarda  bizi savunma artık işini yap dicekler.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 01:35:16 Gönderen: jackal numenor »

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2010, 01:36:09 »
Mesele konuları sılıp sılmemen degıl.Herkese ne sekılde davranıyorsan herkese o sekılde davranman.Biliyorum sımdı 40 yılda bır forumda uyarı verdıgın dw uyesını ornek verıceksın.

Ama onemlı olan bu degıl.Forumdakı herhangı bır kısı ne yazıp ta uyarı aldıysa dwlerden de format olarak aynı seyı yapana uyarısını verıceksın.

Her zaman, her konuda yazıyorum. Bana her zaman özel mesaj atabilirsiniz. Her birini okurum, her mesaja cevap yazarım, uyarılması gereken kişiler uyarılır.

Ama bu olanaktan faydalananlar az, taraflı diyenler çok.  

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 13 Ağustos 2010, 01:37:52 »
Her zaman, her konuda yazıyorum. Bana her zaman özel mesaj atabilirsiniz. Her birini okurum, her mesaja cevap yazarım, uyarılması gereken kişiler uyarılır.

Ama bu olanaktan faydalananlar az, taraflı diyenler çok.  

özeL mesaj atarsam kendini de uyarır mısın  :D :D :D :D :D gayet gerekLi geLdide..
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)