0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum moderatörlerinin tarafsız objektif olması gerekiyor olamıyorsan bırak bu görevi layıkı ile yapacak kişiler yapsın. Yapmak istiyorsan da tarafsız olabilme erdemini kazanman gerek. Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun benlik bir durum yok ama yanlı davranman beni rahatsız ediyor ve umuyorum ki diger forum kullanıcılarını da rahatsız ediyordur. İyi forumlar.
Sakin ol sinir yapmana gerek yok bari eleştirlere açık ol. Aynı konuya kac kere post attın ve son postun ılk posta yanıt gelıyor okumuyomusun yoksa baslıga göremı kanıya vardıyosun?
Sen yalan yerine doğruları söyle yeter. İyi anlaşırız.
Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun
adamLar aşmış artık kendiLeri inanıyo yaptıkLarının doğru oLduna ne denir ki bunLara..neyse
Sen halen anlayamadın diye düşünüyorum. Konumuz şu an benim dahil olduğum lonca ve yapmış oldukları değil. Benim tarafsız veya taraflı olmam.
Sinirlenmem gereken bir nokta yok ki sinirleneyim. Sen yalan yerine doğruları söyle yeter. İyi anlaşırız.
türkçe iyi diiL gaLiba burda asıL bahsettiğim kişi sensin zaten anLam karmaşası oLmuş aLıntıLadığım yerede dikkat edersen bahsettiğim tamamen sensin adamLar derken ki kastım meseLa siz demek gibi bişey nasıL anLatıLır biLmiyorum ki sen tarafLısın yaptıkLarına da gerçek gibi inanıyosun...
İkili tartışmayı başlatan sensın format geregı ozelden devam etmemız gerekecek dıyen de sensın.?