Bunun art niyet aramakla istemenle vs alakası yok.
Cevap vermene birşey diyen yok zaten.Sorun şu ki böyle bir sorunu herkes için ortak bir çözüm arayarak çözemezsin.
Çünkü sen herkesın senın hakkındakı ortak kanısını yalan olarak nitelendırıyorsun hemde bunu tartışma acıcak sekılde 'sen sadece dogruları soyle yeter.iyi anlaşırız' diyorsun.Bunun çözülcek şeyi yok ki artık herkesçe olayı kişiselliğe bağladın çünkü.
Olayı kişiselliğe bağladın diyorsunda, bu başlığı ben açmadım ki. Kimseyede kişisel olarakda bakmıyorum. Sadece doğru olmayan iftiralara karşı kendimi savunmaktayım. Konu kapatıyorsun dediniz, elbet bir, iki tane kapamışımdır. Ama başka Moderatör olsa oda kapatırdı.
Üyelere eşit davranmıyorsun diyorsunuz ama en çok kendi loncamın üyelerini uyardım, hesaplarını kapadım. Kendi loncam hakkındaki başlıklardan artık olduğunca uzak durmaya çalıştım, tek bir cevap yazmadım. Lonca üyelerimin yazdıklarına çok daha titizce bakıyorum, gerekince kendilerini uyarıyorum. Sonra bir bulunduğum lonca hakkında konuyu taşıdığım için direkt başlık açılıyor, adam taraflı diye. Şimdi olayı ben mi kişiselleştirmiş oluyorum?
Yani biraz sakin olun. Başka bir lonca hakkında açılsaydı o başlık, onuda taşırdım, öncelerdende taşıdım. Ayrı muamele görmüyorsunuz. Bunu bilmenizi istiyorum.