Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2010, 02:08:54 »
Bu bile türkçe dersi veriyor..Allah Allah

aynen aynen düşün o kadar  :D :D :D :D :D :D
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 13 Ağustos 2010, 02:10:25 »
2 3 konu actılar aynı konu ..adam teke indirdi  Sorun var mı ?

İsme özel konu acılmaz Dw Böle Bio Söyle diye forum kurallarına bak Kitlese silmek istese silerdi ama bu tartşmalar olmasın diye silmedi...Yanlı mı yanlı değil mi ben anlamadım ..

Beni Banladı ..başka arkadaşlarımızıda uyardı .. Hala bi saldırma çabası ?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #32 : 13 Ağustos 2010, 02:12:38 »
Bunun art niyet aramakla istemenle vs alakası yok.

Cevap vermene birşey diyen yok zaten.Sorun şu ki böyle bir sorunu herkes için ortak bir çözüm arayarak çözemezsin.

Çünkü sen herkesın senın hakkındakı ortak kanısını yalan olarak nitelendırıyorsun hemde bunu tartışma acıcak sekılde  'sen sadece dogruları soyle yeter.iyi anlaşırız'  diyorsun.Bunun çözülcek şeyi yok ki artık herkesçe olayı kişiselliğe bağladın çünkü.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 13 Ağustos 2010, 02:15:53 »
Safi çene bunlar yaf...Göstersene örnek versene...Kapanmaması gereken mensubu olduğu guild ile bir tane topic gösterin.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2010, 02:17:24 »
Mesele konuları sılıp sılmemen degıl.Herkese ne sekılde davranıyorsan herkese o sekılde davranman.Biliyorum sımdı 40 yılda bır forumda uyarı verdıgın dw uyesını ornek verıceksın.

Ama onemlı olan bu degıl.Forumdakı herhangı bır kısı ne yazıp ta uyarı aldıysa dwlerden de format olarak aynı seyı yapana uyarısını verıceksın.

Oku bakalım.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 13 Ağustos 2010, 02:17:30 »
Kişi ismine başlik açilamaz / kilit .

yapilmamiş hayret :)
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 13 Ağustos 2010, 02:18:50 »
Safi çene bunlar yaf...Göstersene örnek versene...Kapanmaması gereken mensubu olduğu guild ile bir tane topic gösterin.

Örnek verin ..

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 13 Ağustos 2010, 02:19:59 »
Afro eee göster işte... Lafla peynir  gemisi yürümüyor

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #38 : 13 Ağustos 2010, 02:21:15 »
Savundugunuz konu hakkında tartışmıyoruz.

Mesele konuları sılıp sılmemen degıl.Herkese ne sekılde davranıyorsan herkese o sekılde davranman.Biliyorum sımdı 40 yılda bır forumda uyarı verdıgın dw uyesını ornek verıceksın.

Ama onemlı olan bu degıl.Forumdakı herhangı bır kısı ne yazıp ta uyarı aldıysa dwlerden de format olarak aynı seyı yapana uyarısını vericeksın.

Bir kez daha okuyun bakalım
Afrodisiak Cuiviene

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 13 Ağustos 2010, 02:23:50 »
tamamda burda bi örnek yok yapılması gerekeni yazmıssın adamda yapıyorum diyo aksini istap gerektirdiğini vurguluyoruz bizde ? Birkez daha okuyup

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 13 Ağustos 2010, 02:26:06 »
Şimdi şöyle diyim karalama veya bir şey gibi bir amacım yok sadece suana kadar gorduklerımı soyleyeyım;

Yaklasık 1-2 ay oncesıne kadar guıldler ıle ılgılı baslıklar açılıyordu.Oncelıklı olarak isim vermeyeyım xx guıldı hakkında baslık acıldı ve bu baslıga bırcok kısı ısım verdı su yaptı bu yaptı ama ben karaben nemsıyı baslıgı ıncelerken gordum sonra baktım bakmıyor baslıga ve baslık devam edıyor. 2-3 sayfaya vurdugunda baslık ve xx guıldınden kımse kendını savunamadan baslıga kılıt atıldı kara ben nemsi tarafından.Bakın sılınmedı kılıt atıldı.Yani herkes bakabılıyor baslıga herkes karalamıs ve xx guıldı hakkında sonra herkes kotu seyler dusunmeye baslıcak.Silinmesi gerekirdi yani.

1 hafta sonra felan bu sefer kendı mensup oldugu guıld hakkında baslık acıldı.Acıldıgı sırada onlıne degıldı.Baslık 2. sayfaya yenı gectıgınde kara ben nemsı dırek baslıgı sıldı.Yani takıp ettım baslıgı tek forumdakı onlıne mod o idi.Yani baska yetkılı yoktu konuyu kılıtleyebılcek vs.

Her neyse bu seferde bizim hakkımızda acıldı baslık hani baslıgın sılınmesı gerekırken kara ben nemsiden ornegın xx biohazard açıyor easy fılan gıbı bır yorum geldi.Bir moderetorun ısım vermesı bıraz garıbıme gitti.Hani 3-4 gun edıtlemedı heralde uyarıldıgında ısım vermek yok denıldıgı ıcın edıtlendı.

Yani bunlar yapıldı dıye taraflı demem zatende bence bıraz dıkkat etmesı lazım.Cunku tum gozler kendı ustunde bu tur seyler yaparak kendısıne laf ettırmemesı lazım.Yanlıs anlama kotuleme karalama gıbı bır amacım yok.Yani bu tur seylere dıkkat etmen ıcın soyluyorum.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #41 : 13 Ağustos 2010, 02:27:52 »
edıt

« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 02:28:30 Gönderen: jackal numenor »

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : 13 Ağustos 2010, 02:30:39 »
Bunun art niyet aramakla istemenle vs alakası yok.

Cevap vermene birşey diyen yok zaten.Sorun şu ki böyle bir sorunu herkes için ortak bir çözüm arayarak çözemezsin.

Çünkü sen herkesın senın hakkındakı ortak kanısını yalan olarak nitelendırıyorsun hemde bunu tartışma acıcak sekılde  'sen sadece dogruları soyle yeter.iyi anlaşırız'  diyorsun.Bunun çözülcek şeyi yok ki artık herkesçe olayı kişiselliğe bağladın çünkü.

Olayı kişiselliğe bağladın diyorsunda, bu başlığı ben açmadım ki. Kimseyede kişisel olarakda bakmıyorum. Sadece doğru olmayan iftiralara karşı kendimi savunmaktayım. Konu kapatıyorsun dediniz, elbet bir, iki tane kapamışımdır. Ama başka Moderatör olsa oda kapatırdı.
Üyelere eşit davranmıyorsun diyorsunuz ama en çok kendi loncamın üyelerini uyardım, hesaplarını kapadım. Kendi loncam hakkındaki başlıklardan artık olduğunca uzak durmaya çalıştım, tek bir cevap yazmadım. Lonca üyelerimin yazdıklarına çok daha titizce bakıyorum, gerekince kendilerini uyarıyorum. Sonra bir bulunduğum lonca hakkında konuyu taşıdığım için direkt başlık açılıyor, adam taraflı diye. Şimdi olayı ben mi kişiselleştirmiş oluyorum?

Yani biraz sakin olun. Başka bir lonca hakkında açılsaydı o başlık, onuda taşırdım, öncelerdende taşıdım. Ayrı muamele görmüyorsunuz. Bunu bilmenizi istiyorum.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 13 Ağustos 2010, 02:31:05 »
Tylieva teşekkürler.
Anlamış adam kendince hatasını somut olarak söylemiş...
Şuanda bakın kaç tane DW ile ilgili başlık var hiç birine dokunmuyor.Ama o başlıklar X guildine ait olsaydı o taraflı dediğiniz adam silerdi  kitlerdi vs vs.
Bizde bunu diyoruz.Dw başlıklarına dokunurken emin olun bin defa düşünüyordur.Hatta çoğunda dokunamıyor.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #44 : 13 Ağustos 2010, 02:31:38 »
Kişi ismine başlik açilamaz / kilit .

yapilmamiş hayret :)

Misal.