Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #60 : 13 Ağustos 2010, 02:53:20 »
O zaman benimle derdiniz başka.    :)

Bende elimden geldiğince yapıyorum. Yapmadığım nerden çıktı?

Haksızlık yapanı tanımam diyorsun ama ben haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bir moderatör'ün konuyu doğru alana taşıması, haksızlık olarak görülmemeli. Konu ne olursa olsun.

Sanırım böle olcaktı.

Bu sadece suanki  olaya endexli açılmış bir konu değil ilk postu okursan aylar öncesinden beri takip ettiğmi yazmışım. Hatta öyle bi durum olmuştu ki benim loncamdaki bir topiği kilitlemiştin ve akabinde kendi lonca bölümünüzden  loncanı savunacak yazı yazmıştın ya mod ol ya normal forum kullanıcısı.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #61 : 13 Ağustos 2010, 02:58:41 »
Dediğin gibi ''bir kaç ay'' önce lonca başlığınıza yorumlar yapmıştım. O zamanlar hem yeniydim görevimde ve loncanızda samimi olduğum bir kaç kişi vardı. Bunlar geçti artık. Forum yöneticileride daha az lonca başlıklarına karışmamı istediler ve bende o şekil başlıklara yazı yazmamak için uğraştım. Oyunumu dürüst oynarım ve bana DW üyesi olduğum için Easyci, Speedci diyen çok oldu. Ama kendimi yazmamak için zorladım ve başardım. Şimdi bir konuyu (görevimden haklı olarak) taşıdığım için böyle bir başlığın açılması beni üzdü.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #62 : 13 Ağustos 2010, 02:59:57 »
Kara ben nemsı zaten Belalım a pm atılmıstı bır kaç kısı tarafından ılla ornektır ıstıyorsan.Sorabılırsın.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #63 : 13 Ağustos 2010, 03:01:03 »
mesela sana su adamı pm attım topici kirletmek alakasız mesajlar atmak suç diye . Bu adam senle aynı guildde olamaz demi? yoksa bu kadar cesareti nereden bulacak ki?

Yeşil yazınca kendini cool sanan arkadaş...
Kirletmek mi şefer vermek mi ?
Yoksa ota mota konu açmak mı ?
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #64 : 13 Ağustos 2010, 03:02:01 »
Örneği vardır elbet. Herkes hata yapabilir, önemli olan o hatadan öğrenmek ve gelecek sefer doğruyu yapmaktır.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #65 : 13 Ağustos 2010, 03:03:54 »
hata 1 gun olur. olayın ustunden kaç gun geçti bak.o gun o adama cok kızdım. sinirlenip birşey yazsam sonra banlansam ne olcaktı. Hadi o gun farketmedin bu adamı sonra niye uyarmadın. Başkası olsa bakmıonuz ama gozunun yasına adalet bulmamız için illa sizin loncadan mı olmak gerek?
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #66 : 13 Ağustos 2010, 03:04:23 »
Forum moderatörlerinin tarafsız objektif olması gerekiyor olamıyorsan bırak bu görevi layıkı ile yapacak kişiler yapsın. Yapmak istiyorsan da  tarafsız olabilme erdemini kazanman gerek. Arkadaşlarını ilgilendiren her konuyu kapıyorsun benlik bir durum yok ama yanlı davranman beni rahatsız ediyor ve umuyorum ki diger forum kullanıcılarını da rahatsız ediyordur. 

İyi forumlar.

İlk postu tekrar yazıyorum nekadar eleştiri içeriği  olsada aslında yapıcı olan bir yazı idi.  Renkli kısımları yerine getireceğine inanıyosan ve yaparım diyosan. Yaptıgın taktirde diğer modları savundumuz gibi senide savunuruz.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #67 : 13 Ağustos 2010, 03:04:51 »
Aynı pm Belalim'a cBlack'e cevapları farklı olacak mı veya yaptırım uygulayacaklar mı görelim hep beraber.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #68 : 13 Ağustos 2010, 03:05:24 »
hata 1 gun olur. olayın ustunden kaç gun geçti bak.o gun o adama cok kızdım. sinirlenip birşey yazsam sonra banlansam ne olcaktı. Hadi o gun farketmedin bu adamı sonra niye uyarmadın. Başkası olsa bakmıonuz ama gozunun yasına adalet bulmamız için illa sizin loncadan mı olmak gerek?

Yazım sana değildi. Gerekeni o gün yaptım.  :)

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #69 : 13 Ağustos 2010, 03:07:04 »

İlk postu tekrar yazıyorum nekadar eleştiri içeriği  olsada aslında yapıcı olan bir yazı idi.  Renkli kısımları yerine getireceğine inanıyosan ve yaparım diyosan. Yaptıgın taktirde diğer modları savundumuz gibi senide savunuruz.

Uğraşıyorum, emin olabilirsin.

Çevrimdışı AnilAtilla

• Üye
  • **
  • 93
    • bagimsizdusunce.com
« Yanıtla #70 : 13 Ağustos 2010, 03:08:55 »
Arkadaşlar bence bir insanın üzerine bu kadar çok gitmeyin. Yıpratmayın. Eğer böyle birşey düşünüyorsanız üstlerine bildirin. Eğer doğruysa incelenir bir yaptırım uygulanır. Adamında şevkini kırmayalım.
'...herkesin tuttuğu kendine, bu dönemde...

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #71 : 13 Ağustos 2010, 03:09:19 »
Ozzy- adlı kullanıcı, başkasının başlığında satışı baltaladığından uyarılmıştır.

Konulara gereksiz ve tartışmaya sebep olabilecek yazı yazmanızdan dolayı ilk uyarınızı aldınız.

bunlar uyarı alanlar mesela. Seninle aynı loncada olmayanlar  ;) sasu dan daha az sorun çıkartanlar

Kendisini uyardım sözlü olarak.

pm atma kardeş bana burdan yaz ne yazacaksan. Herkes görsün. Sonuçta adaletse herkese. Adam banada hakaret etti sayılır bir noktada. Sözlü değil DW ÜYESİ OLMAYANLARA NE YAPILIYORSA O ŞEKİLDE CEZA I İŞLEME TABİ TUTULMASINI İSTİYORUM
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #72 : 13 Ağustos 2010, 03:10:59 »
Tmm dır maksat insanları karalamak değil doğruya yöneltmektir. Konu amacına ulaştığına göre kilitlenebilir. Herkese katılımı için teşekkürler.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #73 : 13 Ağustos 2010, 03:12:13 »
Şunada cevap versinde öyle kitlensin oguzum.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #74 : 13 Ağustos 2010, 03:17:42 »
Jonathan ayrıl gitsin bunlarla mı uğraşacaksın...
Bana cvp versin de öyle kapansın diyor... Bak ya komplekse bak.Hep Osman'ın suçu
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 03:18:19 Gönderen: Sasu »