Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #105 : 13 Ağustos 2010, 05:28:14 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,77056.0.html

Bu başlıktaki rezaletten sonra uzaklaştırılmaması epey garip gelmişti bana.

Tamamını okuyun.

Burda konunun kılıtlenmesının sebebının bug oldugunu bılmesı olarak soylemıs sanırım.

Ancak Bug degılmıs

Doğaldır her türlü şeye hazır olun diyorlar. Mesela 6 aya yakın The Burn'Out loncasında kaldılar canım ciğerim kardeşim olduk. (bazılarını hala severim. şahsi olarak görüşürüm.)
Bir gün tame charımı istediler bende yardım etmek olsun oynamıyorum nasılsa diyerek şifresini verdim Greenberet arkadaşımıza. Oda sağolsun. Adiliğin en büyüğünü yaparak loncanın ev kapılarını açıp adam kesip sonrada cevap veremeyecek kalibreli insanlar olduğundan doğaldır. Greenberet Cui- Motorcu Ali sanadır bu lafım. Tamer chardan önce her gün selamlaşırdık sonra ne oldu ?

Bazıları iyidir hoştur senelerdir tanırım severim sayarım.
Ama bazıları gelip şifre ister veririm.

Yani sanırım kendılerını ele vermemek ıcın o baslık kılıtlenmıs olsa gerek.Yanılıyorumdur inşallah  :-\

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #106 : 13 Ağustos 2010, 05:28:45 »
Sert tavırım herkesin tadında olmayacağını biliyorum ama bağzen biraz açık konuşarak problemleri ortadan kaldırabilirim.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,77056.0.html

Bu başlıktaki rezaletten sonra uzaklaştırılmaması epey garip gelmişti bana.

Tamamını okuyun.

Oyun yetkilisi takip edileceğini açıklamış, konu kapanmış yani ve halen bağzı kullanıcılar kişisel saldırılarda bulunuyorsa konu kilitlenir. Olay bu.

Sonra sizlere öteki başlıkta Bug olmadığını açıkladım o kadar. Eths'de konuyu kapadı. Rezalet nerde?
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 05:29:38 Gönderen: Kara Ben Nemsi »

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #107 : 13 Ağustos 2010, 06:00:38 »
Olayın "bug" olup olmamasından bahsetmiyorum.

Biz senin arkadaşlarının verdiği bilgiye güvenmek zorunda mıyız?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #108 : 13 Ağustos 2010, 06:25:46 »
olayın ne sekılde yapıldıgı acıklanmadımı.Bug degılmıs le mı yetındınız yanı
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #109 : 13 Ağustos 2010, 06:48:43 »
Olay o değil aslında.

Arkadaşlarına soruyor, "böyle bir olay var mı?" diye, arkadaşları "hayır, yok" dediği için konu orada kapanıyor. :D

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #110 : 13 Ağustos 2010, 07:06:33 »
olayın aslını ogrenemedınızmı
Afrodisiak Cuiviene

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : 13 Ağustos 2010, 07:43:57 »
.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 09:19:44 Gönderen: Tyalieva Biohazard »

Çevrimdışı Savant

• Üye
  • **
  • 199
    • E-Posta
« Yanıtla #112 : 13 Ağustos 2010, 07:54:48 »
hala nasıl mod kalabiliyorsun insanda biraz gurur olur  ;)

Haddinden gereksiz yazılar yazıyorsun + kışkırtıyorsun insanları yapma bunları çık açık uyarıyorum seni bak özelden yazma burda uyar demişsinya başkası için, bu senin içinde geçerli ozaman sözlü olarak uyarıyorum seni.

+ Olarak, konu kilitlensin, yok devam etsin, yok efendim bana cevap versin sonra. Çok özür dileyerek soruyorum sen kimsin ? Neye dayanarak bu işi yapmakla yükümlü kişiye emir veriyorsun?

Herkez çizgisini bilsin arkadaşlar. Şunu artık her topicde yazmak zorunda bırakmayın bizi " Revo player'ı eleştirir, bizlerde eleştiriye açığız. Revo player'ı karalamaz, karalayan ancak uzaklaşır."

Şahsım adına Kara ben nemsi isimli forum yetkilisi arkadaşımdan gayet memnunum. İşini layığıyla yapıyor. Burada pro***da ile sadece yetkilimizi yıprattığınızı sanarak kendi egonuzla baş başa laflıyorsunuz. Üzgünüm arkadaşlar Kara Ben Nemsi bizimle birlikte ve görevine devam ediyor. Herşeye rağmen.

İyi Forumlar.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #113 : 13 Ağustos 2010, 09:10:46 »
hala nasıl mod kalabiliyorsun insanda biraz gurur olur  ;)

Bakınız, birçok kişi moderatör kadrosu için başvurdu, bu bir forum, bir oyun forumu yani hayatınızda baya baya az yer tutması gereken birşey. Ama başvurusu reddedilince bu kadar saldıran görmemiştim. Biraz sindirin.

Sen bu adamı tanıyor musun? Adamın gururunu nasıl burada iki dakikada tahlil ettin? Burası demokrasinin beşiği değil, ama elimizden geldiğince adil bir şekilde düzen sağlamaya çalışıyoruz, bu kadar kötü niyetli ve taraflı insanlar değiliz emin ol, gurursuz hiç değiliz.

Direk uyarı vermiyorum fakat,

Prototype biraz daha ılımlı yazılar yazmanızı (Yeşil olmasın mümkünse) rica ediyorum,
İlkeg; yeşil yazı kısmı hariç sizden de aynısını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 09:13:20 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #114 : 13 Ağustos 2010, 10:53:30 »
Sorunu ben hala anlamadım, Genel bölümünde ki başlığı kitlediği için mi bu başlık açıoldı?

Kompğle okudum ama anlayamadım hiçbirşey...
Dying Wish

Çevrimdışı AnilAtilla

• Üye
  • **
  • 93
    • bagimsizdusunce.com
« Yanıtla #115 : 13 Ağustos 2010, 11:05:31 »
Arkadaşlar bence bir insanın üzerine bu kadar çok gitmeyin. Yıpratmayın. Eğer böyle birşey düşünüyorsanız üstlerine bildirin. Eğer doğruysa incelenir bir yaptırım uygulanır. Adamında şevkini kırmayalım.
İki sayfa önce yazmıştım  ;)
'...herkesin tuttuğu kendine, bu dönemde...

Ashriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : 13 Ağustos 2010, 11:48:12 »
Kara Ben Nemsi.Yani jonathan.Yeri geldimi forumdaki tavrını beğeniyorum ama bazı durumlardada hiç beğenmediğimi söyleyebilirim.1 mod'un loncaya mensup olması otomatıkman laf yemesine neden oluyor(haklı veya haksız).Şuanki forum modlarına bakıcak olursak Dakmor Kara Ben Nemsi online olan modlar.Neden 2 mod'da DW lonca üyesi?Neden başka loncalardan modlar yok?Bu haksızlık değilmi?Lafa gelince başvurulara açığız deniyor ama herkes reddediliyor.Misal bi Twilight Zone bi Exburn bi FellowShip vs loncasından hiçbir mod yokta neden sadece dwden var?Ben eminimki örnek verdıgım loncalardan çok iyi ve her konuda objektif olucak insanlar var.Bence böyle bişey denenmeli.

Not:Fellowdan osman olmasın yeter ;D

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #117 : 13 Ağustos 2010, 11:50:48 »
Hacı zamanında vardı, DW den yoktu her loncadan vardı, Biodan da vardı, twiden de vardı her lonmcadan vardı ama elene elene bu hale geldi modlar, Burnden de vardı, noldu bir iki hafta sonra bitti modluğu adamın.ç..

Demem şu ki, imzamda da yazıyor büyük oynuyoruz :) şaka bir tarafa, alımlarda bu kişiler denk geldi ha bu arada Kara Ben Nemsi bizim guilde girmeden öncede mod idi hatırladığım kadarı ile.
Dying Wish

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #118 : 13 Ağustos 2010, 12:14:02 »
imzandaki yazim şaka değil ki gerçek olan bir şey ki su sıralar , banlana banlana pek dwdenadam kalmadi staffta .

sıra modluklrda uheu :O

forumun ilk moduyumdur ,ilk alimlarida bana sorulup yapmişlardi övem kendimi az açlik susuzluk falan .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #119 : 13 Ağustos 2010, 12:22:36 »
Haddinden gereksiz yazılar yazıyorsun + kışkırtıyorsun insanları yapma bunları çık açık uyarıyorum seni bak özelden yazma burda uyar demişsinya başkası için, bu senin içinde geçerli ozaman sözlü olarak uyarıyorum seni.

+ Olarak, konu kilitlensin, yok devam etsin, yok efendim bana cevap versin sonra. Çok özür dileyerek soruyorum sen kimsin ? Neye dayanarak bu işi yapmakla yükümlü kişiye emir veriyorsun?

Herkez çizgisini bilsin arkadaşlar. Şunu artık her topicde yazmak zorunda bırakmayın bizi " Revo player'ı eleştirir, bizlerde eleştiriye açığız. Revo player'ı karalamaz, karalayan ancak uzaklaşır."

Şahsım adına Kara ben nemsi isimli forum yetkilisi arkadaşımdan gayet memnunum. İşini layığıyla yapıyor. Burada pro***da ile sadece yetkilimizi yıprattığınızı sanarak kendi egonuzla baş başa laflıyorsunuz. Üzgünüm arkadaşlar Kara Ben Nemsi bizimle birlikte ve görevine devam ediyor. Herşeye rağmen.

İyi Forumlar.

SEn ki verdiğin sözü tutmayıp staff tarafından uyarılmıssın. SEn ki forumda ne kadar cıvıklaşma var dahada destek olmussun. Şimdi mi koydu lafım? Sen kimsin beni uyarıyorsun. Önce kendine çeki düzen ver sonra beni uyar
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav