Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #120 : 13 Ağustos 2010, 12:24:26 »
Bakınız, birçok kişi moderatör kadrosu için başvurdu, bu bir forum, bir oyun forumu yani hayatınızda baya baya az yer tutması gereken birşey. Ama başvurusu reddedilince bu kadar saldıran görmemiştim. Biraz sindirin.

Sen bu adamı tanıyor musun? Adamın gururunu nasıl burada iki dakikada tahlil ettin? Burası demokrasinin beşiği değil, ama elimizden geldiğince adil bir şekilde düzen sağlamaya çalışıyoruz, bu kadar kötü niyetli ve taraflı insanlar değiliz emin ol, gurursuz hiç değiliz.

Direk uyarı vermiyorum fakat,

Prototype biraz daha ılımlı yazılar yazmanızı (Yeşil olmasın mümkünse) rica ediyorum,
İlkeg; yeşil yazı kısmı hariç sizden de aynısını rica ediyorum.

Peki. Herkes adil olsun guildindeki adamları kayırmasın ve mesela savant gibi topicleri cıvıklaştırıp mod a eleştiri gelince sahte aslan kesilmesin pembe bile yaparım yazı rengini. Maksat insanlar saydam olsun. içi dısı bir olsun...
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #121 : 13 Ağustos 2010, 12:29:36 »
imzandaki yazim şaka değil ki gerçek olan bir şey ki su sıralar , banlana banlana pek dwdenadam kalmadi staffta .

sıra modluklrda uheu :O

forumun ilk moduyumdur ,ilk alimlarida bana sorulup yapmişlardi övem kendimi az açlik susuzluk falan .

Zaten bende ona dedim, büyük oynuyoruz, GM lik şimdi modluk ileride tüm serverı ele geçirmeyi ve server adını revolutionuodw yapmayıda düşünmüyo değiliz...

Sende kötü övmüyorsun kendini  ;) >:D
Dying Wish

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #122 : 13 Ağustos 2010, 12:31:16 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,77255.msg853719.html#msg853719

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,76976.msg852279.html#msg852279

spinoz bile seni kınarken gelip bana laf edemezsin.  ;)

hatta o kadar gereksiz post attın ki staff yada mod konuyu sildi senin postların yuzunden
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #123 : 13 Ağustos 2010, 14:06:47 »
Konuyu nerden nereye getirdin, benim taraflı olup olmamdan, görevimi iyi kötü yapmamdan, şimdide yetkililere mi saldıracaksın?

Derdin varsa özelden sorumlu adminlere iletirsin. Sonuca en kolay böyle ulaşırsın.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #124 : 13 Ağustos 2010, 14:10:06 »
Olayın "bug" olup olmamasından bahsetmiyorum.

Biz senin arkadaşlarının verdiği bilgiye güvenmek zorunda mıyız?

İster inanırsın, ister inanmazsın. Sonuçta 2. başlığı inceleyip, kapatan Eths.

1. başlık konudan ziyade değil, başka forum kullanıcıların verdiği abuk sabuk, saldırıcı yorumlarından kilitlenmiştir. Olayı kapamak veya önemsizleştirmek için değil.

Bug sanılan olay: (Halen bilmeyenler için.) Guilde üye olan karakterle kapılar açıldı.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #125 : 13 Ağustos 2010, 15:18:32 »
SEn ki verdiğin sözü tutmayıp staff tarafından uyarılmıssın. SEn ki forumda ne kadar cıvıklaşma var dahada destek olmussun. Şimdi mi koydu lafım? Sen kimsin beni uyarıyorsun. Önce kendine çeki düzen ver sonra beni uyar

Sen kimsin peki... Yeşil yazıyor ya adam cool.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #126 : 13 Ağustos 2010, 15:26:59 »
Sen kimsin peki... Yeşil yazıyor ya adam cool.
İçimden bir his banlanan Purple'ın ta kendisi dıyor :) ayın 6 sında kayıt ban donemıne de yakın :)
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #127 : 13 Ağustos 2010, 15:29:34 »
Valla tanımıyorum dikkatimi de çekmedi ama bir saldırı halinde.Ergenlikte olur böyle şeyler , hormonsal tamamen. Geçer

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #128 : 13 Ağustos 2010, 15:31:53 »
Dakmor da dw üyesi ama kimse ondan şikayetçi değil. Bence senin de en azından onun kadar hassasiyet göstermen gerekir kendi guildin ile ilgili konularda. Ha beni rahatsız ediyormu dersen umrumda bile değil. Ama belli ki 9 sayfa olduğuna göre birçok kişi rahatsız oluyor.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #129 : 13 Ağustos 2010, 15:35:03 »
Dakmor da dw üyesi ama kimse ondan şikayetçi değil. Bence senin de en azından onun kadar hassasiyet göstermen gerekir kendi guildin ile ilgili konularda. Ha beni rahatsız ediyormu dersen umrumda bile değil. Ama belli ki 9 sayfa olduğuna göre birçok kişi rahatsız oluyor.

Önemli bir konu olmadığı sürece 8-9 sayfayı rahat buluyor.
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı Lucifer!

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
  • Sabahın Oğlu
    • E-Posta
« Yanıtla #130 : 13 Ağustos 2010, 16:03:46 »
Bence gayet düzgün görevini yapıyor.
edepli insan edebinden susar edepsiz de nasıl susturdum sanar

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #131 : 13 Ağustos 2010, 16:37:41 »
Valla tanımıyorum dikkatimi de çekmedi ama bir saldırı halinde.Ergenlikte olur böyle şeyler , hormonsal tamamen. Geçer

hmm öyle . sen cok bilion ukala herif. Ayrıca evet oyum. hadi savunun adamınızı. Dw ya arka çıkın. 
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 16:39:41 Gönderen: Prototype »
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #132 : 13 Ağustos 2010, 16:40:39 »
Konuyu nerden nereye getirdin, benim taraflı olup olmamdan, görevimi iyi kötü yapmamdan, şimdide yetkililere mi saldıracaksın?

Derdin varsa özelden sorumlu adminlere iletirsin. Sonuca en kolay böyle ulaşırsın.

hala su sasuyu uyarmadın? aynı guillden diye... adam her konuda laf atıyor. ben başlayayım istersen laf atmaya iyice düşsün seviye? görevini yapmıyorsan başlıyorum
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Lucifer!

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
  • Sabahın Oğlu
    • E-Posta
« Yanıtla #133 : 13 Ağustos 2010, 16:49:23 »
kızdırmayın küçük prototypeyi .
edepli insan edebinden susar edepsiz de nasıl susturdum sanar

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #134 : 13 Ağustos 2010, 16:56:50 »
SEn ki verdiğin sözü tutmayıp staff tarafından uyarılmıssın. SEn ki forumda ne kadar cıvıklaşma var dahada destek olmussun. Şimdi mi koydu lafım? Sen kimsin beni uyarıyorsun. Önce kendine çeki düzen ver sonra beni uyar

konu dier yetkiLiLer diiL yanLız şimdi savanta yada başkasına buLaşma boşuna kendini küçüLtüyosun.. adam yazmış orda bi işi çıktını etkinLik saatinde.her neyse konu kara ben nemsi ve yaptıkLarı. ki bu da gayet şikayetçi oLuncak tavırLar ok tüm yetkiLi onu koruyabiLir onLardan biridir savunmasız bırakmak oLmaz zihniyetiyLe ama bu böyLe yani adam davranması gerektiği gibi davranmıyo.
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)