Yürütmede birçok sorunla karşılaşabiliyoruz, o yüzden tavsiyede bulundum. Ama şunu diyeyim ben 100-200 ağ atmadım hiçbir zaman, 5-6k ağ ile çıkıyorum genelde balığa o da ayda bir ve yazılımdaki her hangi bir hata geç fark edilirse bana 100-200 belki daha fazla ağa mal oluyor, ve yürütme komutunda sorunlar olduğu için gemiyi hareket ettirmek daha basit ve sorunsuz, çünkü karakter sola bakarken sağa adım atması için iki kez sağı tıklatman ya sağa gitme tuşuna basman gerekiyor, ve hani dünya kayıdı neyim alınsa da fark olmuyor gemiyi hareket ettirince, hem daha hızlı, 8-10 saniye içerisinde bir ağ silinir silinmez yenisini atıyor. 10 saniye de 4 ağ dersen, 100/4=25*8=200/60=3,bla yani 3 dk'da bitiyor 100lük poşetteki ağlar.
Ha benimki tavsiyedir, karakteri yürütmekten ziyade gemiyi yürütmek daha kolay olduğu için söylenmiştir, yoksa "çok da iyi değil" gibi bir yorum getirilemez çünkü yapılan iş aynı tamamen, biri gemiyi yürütüyor biri karakteri o yüzden "çok da iyi değil" asla diyemezsin, aynı iş sonuçta, Ha Hasan Ali, ha Ali Hasan, aynı tezeğin kahverengisi felan işte, sadece kolaylık ve zaman tasarrufu yönünden kıyaslanabilir. Yoksa yapılan iş tamamen aynı benimki çok da iyi değilse seninki de çok da iyi değildir. =)