Revolution UO

Hmm?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
Hmm?
« : 03 Eylül 2010, 22:59:20 »
öncelikle Postumu okuyan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

Şimdi bend eöle bir sorun varki nasıl anlatsam.. Şimdi bilirisniz Bir buyuye tıkladıgınızda yada bandaja tıkladınızda secme yuvarlıgı gelir, Benim sorunumda Bu yuvarlak işte. Targetimdeki buyuler yada baska seylere tıklasamda  tek seferde Atmıyor yada işlem yapmıyor direk bu nalet olası yuvarlak geliyor bu yuzden Buyuler olsun yada Diğer seylerde macrosuna 2 3 kere basmak zorunda kalıyorum. en kotusude misal pot içiceğimde yada bandaja tekrardan tıklayacagımda ESC tusuna basmak zorunda kalıorum.. acaba bu durumu duzeltme Sansı varmı? yani bu pis yuvarlak cıkmadan tek seferde buyulerin cıkmasını Saglayacak birşley varmı?

Şimdiden Tşkler :D

Çevrimdışı Atahan Twilight

• Üye
  • **
  • 158
  • www.kareart.net
    • E-Posta
Ynt: Hmm?
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2010, 01:53:43 »
öncelikle Postumu okuyan arkadaşlara şimdiden tşk ederim..

Şimdi bend eöle bir sorun varki nasıl anlatsam.. Şimdi bilirisniz Bir buyuye tıkladıgınızda yada bandaja tıkladınızda secme yuvarlıgı gelir, Benim sorunumda Bu yuvarlak işte. Targetimdeki buyuler yada baska seylere tıklasamda  tek seferde Atmıyor yada işlem yapmıyor direk bu nalet olası yuvarlak geliyor bu yuzden Buyuler olsun yada Diğer seylerde macrosuna 2 3 kere basmak zorunda kalıyorum. en kotusude misal pot içiceğimde yada bandaja tekrardan tıklayacagımda ESC tusuna basmak zorunda kalıorum.. acaba bu durumu duzeltme Sansı varmı? yani bu pis yuvarlak cıkmadan tek seferde buyulerin cıkmasını Saglayacak birşley varmı?

Şimdiden Tşkler :D

Bu sorun guilddeki bikaç dostumuzun başınada gelmekte. Nedenini bizde merak ediyoruz. Bendede sürekli Clumsy makrosu bozuluyor.
Atahan Twilight
Sakatat Twilight

Benim pc ısınınca speed açıyor.

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2010, 02:06:11 »
cast spell xxxxx
waitfortarg
lasttarget şeklinde dene
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı SlvdR

• Üye
  • **
  • 284
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2010, 02:09:49 »
eyerki sunucuda bir değişiklik varsa ( bu lag olabilir ve ya sistem değişikliği yada sistemlerle uğraşırken boyle saçma bug meydana gelmiş olabılır) oyunun clienti bile mevcut olmadığı için su an nedir ne değildir bilmiyorum.. bunun dısında...

ilk defa makro yapıyorsan vs vs.. aşadaki linkteki konuyu baştan sona okursan sorunun neden olduğunu anlar ve haletmiş olursun..

Kod: [Seç]
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,75861.0.html

kolay gelsin..
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2010, 02:11:20 Gönderen: SlvdR »

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2010, 02:28:39 »
ilk Defa macro yapmıyorum.  2 senelik macolarım. hep aynı macroalrımı kullanıyorum. sonucda Pc imde Yedekli durumda oldugumdan ne oynarsam Kopyala yapıstır Yapıorum.. Ve Bu sorun Craft yada işte actona cıkmadıgım charlarda Yok ama gel gellim action charlarımın hepsinde aynı problem var :S