Revolution UO

Hangi Skill Nasıl Kasılır?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı naturo987

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
Hangi Skill Nasıl Kasılır?
« : 17 Eylül 2010, 13:23:10 »
Herkeze Merhaba Arkadaslar... :)Ben oyuna yenı basladım ancak hangi skillin tam olarak nasıl kasıldıgını, makrolarını ve hangı skıllerle kombine oldugunu bilmiyorum ???.. Yardımlarınız beklıyorum.. ( bu arada Ethsin actıgı revolutıon hakkında herseyın yeraldıgı konular cok ısıme yaradı cok tesekkur ederım ::) )

Çevrimdışı blackened

• Üye
  • **
  • 395
  • [D-W] Quantum-Nereidler [-Cuiviene-]
    • E-Posta
Ynt: Hangi Skill Nasıl Kasılır?
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2010, 13:40:26 »
hangi skill i kasmayı düşünüyosun söyle bildiğim kadarıyla yardım edebilirim

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2010, 14:20:34 »
30 40 arasi protection ile 7000,
40-60 arası greater heal ile 7000 ya da 7500,
60-65 arasi magic reflection ile 7500 ya da 8000,
65-70 arasi paralyze ile 7500 ya da 8000,
70-80 arasi energy bolt ile 8000 ya da 8500,
80-85 arasi energy field ile 9000,
85-90 arasi flame strike ile 9000,
90-100 arasi Earth Elemental ile 12000 ya da 13000 delay ile çalışabilirsiniz.

Paylaşımı için belalim’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2010, 14:22:00 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,65495.0.html ayriyetten revolution uo ile ilgili herşey burda herşeyi incele hangi skilin nasıl kasılacağı makro ayarları revolution sözlük vb ...

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
  • 1889
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2010, 15:34:48 »
ins  kasarken poıson scroolu ıle kasacaksın zaten tameye gelince gördüğün sahipsiz hayvanları tameleyeceksin.
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı blackened

• Üye
  • **
  • 395
  • [D-W] Quantum-Nereidler [-Cuiviene-]
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2010, 07:28:36 »
Orda magery kasımı var yanlız ıns yok yada anımal tamıng vs cogu skıll yok onları nerden bulabılırız nasıl kasılacagını???

nereden bulabilirsin bilmiyorum ama inscripton u 100 e kadar poi scroll yazarak yapabilirsin...

Taming ise inek kuş  vs vs ne bulursn tame le o şekilde kasabilirsin ama çok zordur haberin olsun

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2010, 12:58:30 »
Evet animal lore and taming serverin en zor skilleri çünkü pc başında olmanı gerektiriyor ve herhangi oh yada makrosu yok :D

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2010, 20:02:23 »
Bow craft ile yay ve ok üretebilirsin.Kasarken log'a (odun) bıçakla çift tıklayarak açılan menüden shaft yaparak kasabilirsin.Ağaçlardan çıkardığın normal ve renkli loglarla bowlar yapıp satabilirsin.Eskiden karlı ve eğlenceli bir skilldi ama artık pek aranan bir skill değil.

Carpentery için ise çantanda olması gerekn saw'a (testere) çift tıklayarak açılan menüden barrel lid (varil kapağı) yaparak kasabilirsin.Daha sonra loglarla çeşitli ev eşyaları ve diğer charlar için gerekli bazı eşyaları üretebilirsin.Ayrıca yanında bs (blacksmith,demirci) ve tailor (terzi) kasarsan değişik eşyalar yapma şansında var.

Şu an için açtığın ve ilerlediğin yola bakarsak sanırım crafter (üretici) olacaksın.Serverda crafter olarak çok para kazanma şansın yok.Ama zevk almak ve Sosaria gibi bir dünyada kendi evini döşemek ve oyunun havasına girmek istiyorsan kesinlikle crafter vazgeçilmezdir.Gerçi artık evlere sabitlenebilen eşya sayısı düştüğü için crapentery ile pek bir şey yapamazsın gibi görünüyor.

Baltayı Britain'in üst kısmında bulunan vendorlardan (satıcı) temin edebilirsin.Zaten ön tarafında forge (demir dövmek için gereken şey) ve anvil (örs) var.Oranın içindeki vendorda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Sormak istediğin başka bir soru varsa yardımcı olabilirim.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #8 : 19 Eylül 2010, 20:21:35 »
Şimdi her birini yazmam çok uzun sürer.Merak ettiklerini sen sor ben bildiğim ölçüde cevaplarım.