Revolution UO

RuneBook Ve Spellbook yapımı

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı naturo987

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
RuneBook Ve Spellbook yapımı
« : 17 Eylül 2010, 14:05:32 »
Arkdaslar Runebook ve full spellbook gerekli bana nasıl yapabilirim vede nerden bulabilirim???

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
Ynt: RuneBook Ve Spellbook yapımı
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2010, 14:18:50 »
Runebook bi konu aç 5345415314354 tane cvp gelsin 5 k mı ne tanesi ayrıca full spellbook satanlar vardı 30 k ya ama sen regcilerdekji ins. npclerinden her scrolldan 1 tane al ve kitaba koy

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2010, 17:36:03 »
Runebook bi konu aç 5345415314354 tane cvp gelsin 5 k mı ne tanesi ayrıca full spellbook satanlar vardı 30 k ya ama sen regcilerdekji ins. npclerinden her scrolldan 1 tane al ve kitaba koy
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2010, 11:24:47 »
Rune tası alıyorsun sonra spellbookundaki mark büyüsüyle tasın üstüne tıklıyorsun marklıyor runebookuna ekliyorsun.Rune taslarını mage shoplardan alabilirsin.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2010, 12:56:31 »
Rune tası alıyorsun sonra spellbookundaki mark büyüsüyle tasın üstüne tıklıyorsun marklıyor runebookuna ekliyorsun.Rune taslarını mage shoplardan alabilirsin.

Bende anlatım mage shoplar diğer aıyla regciler e gidiyorsun orda duran npc adamlardan :D Rune adlı küçük bir taş allıyorsun daha sonra spell bookta 5. sf de mark adlı büyüyü çift tıkla alarak rune taşına tıklıyorsun üstünde durduğun yeri kaydetmiş oluyorsun sen bana oyunda ulaş ben sana heryerin marknı verim.

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.