Revolution UO

Üyelik ile ilgili

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kazaryus

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
Üyelik ile ilgili
« : 06 Ekim 2010, 20:03:35 »
Merhaba,

Üye olmaya çalıştım ama Çin'de oturuyorum. Cep telefonu numaram da doğal olarak bir Çin hattı. Cep telefonu yazmadan üyelik kabul edilmiyor , dahası cep telefonu yazmak için 10 hane boşluk bırakmışsınız. Bu işe cep telefonunu karıştırmasak olmaz mı diye soracaktım :o)

labak

• Ziyaretçi
Ynt: Üyelik ile ilgili
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2010, 20:04:40 »
yanlış yaz.

crawlers

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2010, 21:07:25 »
10 tane boşluğa sığacak şekilde yaz sende.

Sonuç olarak şifreni unuttuğunda, cep telefonuna şifreni sms ile isteme gibi bir sistem olmadığı için, ilerde account ile ilgili problem yaşadığında, o cep telefon numarası işine yarayacaktır.
O yüzden yaz.

Çevrimdışı Kazaryus

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2010, 12:10:23 »
Arkadaşlar ben yeterince açık yazamadım herhalde Çin'de cep telefonları kod dahil 12 hane ve kimsenin bana çin telefonuma mesaj atacağını filan zannetmiyorum. Açıkçası bir yetkilinin cevap yazacağını ummuştum ama sanırım bu server da ilgisizlikten nasibini almış.  Neyse ben başka bir server bulayım kendime. iyi oyunlar.

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2010, 12:37:46 »
arkadaşlar gayet tatmin edici açıklamada bulunmuş.

illa adam yerine koymak için yetkilinin yazmasımı gerekiyor?

crawlers'in dediği gibi. telefon istemenin maksatı birgün bilgilerini unutman. hacklenmen durumunda sana sorulacak numara. telefonunun ilk 10 yada son 10 hanesini yazman yeterli. size telefon numaranız ne dediğimizde bunu hatırlayabilmen esas olan.