Revolution UO

Oyuna bağlanabilmek için..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bugatti Biohazard

• Ziyaretçi
Oyuna bağlanabilmek için..
« : 25 Eylül 2010, 19:22:45 »
Selam arkadaşlar ben Pardus işletim sistemi kullanıyorum ve hiçbir bilgim yok ancak böyle devam etmek istiyorum. fakat windows oyunlarını çalıştırmazmış v.s gibi şeyler söylediler.. Bilgisi olan arkadaş varsa çok teşekkür ederim. -pardus .exe dosyalarını çalıştırmıyormuş-

// leusyana

ffrht

• Ziyaretçi
Ynt: Oyuna bağlanabilmek için..
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2010, 21:24:25 »
çalıştırmıyor diye biliyorum ben modemin sürücüsünü kuramamıştım
+gerçi exe için yamaları olabilir bi internette araştır
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2010, 21:24:57 Gönderen: ffrht »

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2010, 00:02:16 »
Bir emülatör ile win uygulamaları açılabiliyor diye biliyorum biraz araştırırsan illa ki bulursun.

Sexy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010, 17:20:26 »
Revoyu kurabildiysen revo dosyası içinde setup exe war oyuna girmek için ona tıklaman gerek

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2010, 17:07:25 »
Zaten şöyle bir olay var Net Framework başlı başına bir Microsoft uygulaması.Bunu Pardusta çalıştırman imkansız gibi benim sana önerim şu olabilir.Windows işletim sistemi de kurup iki işletim sistemi kullanabilirsin.Oyuna bağlanacağın zaman Windows'a geçersin diğer zamanlarda Pardus kullanırsın.Çünkü zaten Linux sürümlerine virüs bulaşmamasının veya çökmemesinin sebebi exe ve benzeri uygulamaların çalıştırılamaması.Aslında emulatör ile de olsa bu tür uygulamaların Linux'ta çalışması bence çok yanlış.Madem o uygulamaları çalıştırmak istiyorsun o zaman Windows kullanacaksın.Linux güzel hoş ama oyun oynayan kesime hitap edecek kadar gelişmedi henüz.

Çevrimdışı Lord Redd

• Üye
  • **
  • 143
  • Gamina Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2010, 22:10:55 »
Linux'un kendi oyunları var ben sırf onun için işletim sistemimi deiştirdim .Minik sevimli böcekler diye bir şey di ;D

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2010, 17:46:12 »
ben de uzun bir süredir pardus kullanıyorum. pardusda oyun oynamak için iki yol var.

ya  emulator bulacaksın.  oyun emulator genelde gönüllü programcılar tarafından her oyun için ayrı olarak yapılıyo. bu nedenle her oyun linux\pardusta oynanmıyor. genelde ya çok bilinen veya yeni çıkmış oyunlara emulator bulabiliyorsun. bazende bir oyun için hazırlanan emulator diğer bir oyunu çalıştırabiliyo.

yada windowsu pardus üzerinden sanal olarak çalıştırıyorsun. pardus içinde windows ayrı bir program gibi çalışıyor. ancak bunun için çok sağlam bir bilgisayarının olması lazım. hem pardus çalıştıracak hem win çalıştıracak  hemde oyunu çalıştıracak

ultima için bende baya uğraştım. ama ultima oynanmıyor . emulator için uğraşacak adam yok :) . bunun için pardus geliştirici birisi ile de görüştüm ama zamanının olmadığını söyledi. sanal windows üzerinden oynuyayım dedim çok kasıyo ben bir adım atarken etrafımdakiler 10 adım atıyo :) . en mantıklısı iki işletim sistemini ayrı ayır kurup kullanmak, oyun oynamaycağın zaman pardus oyun için windows