Revolution UO

Hmm kankama mal dedim banlandım.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

REVENGE

• Ziyaretçi
Hmm kankama mal dedim banlandım.
« : 16 Ekim 2010, 14:15:31 »
biz hayvan sever insanlarız diyen bir mal vardı ahauhuahauhauh ne acı kendi buldukları bineği kesmek :'^^+%&//(() asdasd

banlanmam umrumda değil sadece bir soru sorcam  ben kime laf attım? kime hareket peki c black 2.hakaretten diyor hmmmmmmmm  şimdi şahsa veya topluluğa hakaret edilir demi 6.sınıf türkçe bilgilerini yokluyalım ve cümleye soralım kim vardı? kimler vardı?   biz hayvan sever insanlarız diyen bir mal vardı
şimdi kim peki bu biliniyomu hayır peki kime hakarett ettim alın kankam yazmış ben buna hergün mal diyorm sizene oda şikayetçi değil

Biz hayvansever insanlarız. ;)

bakın :) hee eğer c black sende biz hayvansever insanlarız demişsen günün birinde affola bilmiyodum :)  evet kime hakaret ettim benim suçum ne? benim suçumu bulabilirsek fatmagülü belki çözebilirik asdfaasdasdasdada neyse kestim gırgırı evet yorumlar.[/b]

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
Ynt: Hmm kankama mal dedim banlandım.
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2010, 14:18:12 »
Bahsedilen hayvanı tanık olarak çağırmak istiyorum  >:D

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2010, 14:19:15 »
En saçma uyarı alan kısı benım benı kımse geçemez dimi breaker :D

bknz:
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,45682.msg882765.html#msg882765

İtiraz bile etmeye gerek yokki güldüm sankı normalde boyle konusuyormus yerıne koyuldum orda ufak bir şaka yaptık diye  :)
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2010, 14:21:15 Gönderen: Tyalieva Biohazard »

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
  • Acıma Duygusundan Yoksun. Cellat De Lure
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2010, 14:22:56 »
yazik :)...  ne deyim be abi abartmislar :D
Ballymac

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2010, 14:33:50 »
Harbiden tyalieva kadar saçma uyarı alan insan evladına denk gelmedim.Ama bu da top 5 listesine bu hafta 5 numaradan giriş yapabilir  >:D

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 16 Ekim 2010, 14:40:37 »
Şimdi 'lafı kime attım, ben masumum' ayakları çekme bana.

Not: Ben şikayet etmedim, sonra taraflı Mod., vs. tartışmaları çıkarmayın. Bende gördüm ama sırf yine yaygara çıkarmak istediğiniz için, muhattap olmadım, uzak durdum.

cBlack kendisi görmüş ve gerekeni uygulamış. 'Mal' kelimesi hakarettir. Uyarınız yerinde.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 16 Ekim 2010, 14:45:07 »
En saçma uyarı alan kısı benım benı kımse geçemez dimi breaker :D

bknz:
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,45682.msg882765.html#msg882765

İtiraz bile etmeye gerek yokki güldüm sankı normalde boyle konusuyormus yerıne koyuldum orda ufak bir şaka yaptık diye  :)

Biraz sert tepki ama yanlış bir uyarı değil. Tavsiyem bir daha böyle yazarsan, altına (şakadır.) gibisinden bir not geç.  ;)

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2010, 14:48:34 »
Yok zaten itiraz etmedimde biraz komigime gitti o uyaruyu gorunce sadece şaka olarak yazıldıgının anlasılabılmesı gerekıyordu bence.Cok bariz bir şekilde takılma amaçlı yazıldıgı bellı oluyor herkes tarafından oknuursa anlasılır.Zaten alttak ıyorumlarada bakılırs*** stayla felan gıbı yazılar var.Takılmak ıcın yazdıgım bellı oluyordu.

Neyse sağlık olsun ama daha problem yaratan kısıler vardı.Senin tabirinle zaten forumun sevıyesını dusuren kısıler dedıgın.Onlar dolasırken rahatça benım gıbı şaka amaçlı takılma yaptıgım barız bellı olan bır yazıma uyarı gelıyorsa komıgıme gıder ama ıtıraz edecek kadar ciddiye almadım komik bir uyarı çünkü.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2010, 14:51:58 »
Ringo gibi abartan kişileri uzaklaştırabildik çok şükür. Başka gördükleriniz varsa, bana her zaman iletebilirsiniz.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2010, 14:54:53 »
Birde şey diyim o q kullanan arkadaşa takıldım felanda cBlack sadece bana uyarı vermıs adama vermemıs.Benım yazıma gozu carpmısta adamınkıne nasıl carpmamıs anlamadım  :) Eths görmüş gerçide cBlack nasıl gorememiş :)

REVENGE

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 16 Ekim 2010, 14:57:20 »
Şimdi 'lafı kime attım, ben masumum' ayakları çekme bana.

Not: Ben şikayet etmedim, sonra taraflı Mod., vs. tartışmaları çıkarmayın. Bende gördüm ama sırf yine yaygara çıkarmak istediğiniz için, muhattap olmadım, uzak durdum.

cBlack kendisi görmüş ve gerekeni uygulamış. 'Mal' kelimesi hakarettir. Uyarınız yerinde.

türkçeyi sökmüşün kurdele taktılar mı?   ''Şimdi 'lafı kime attım, ben masumum' ayakları çekme bana. '' yakışmıyor bir  moda böyle laflar kalbimi kırıyorsun ama :P

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 16 Ekim 2010, 15:01:02 »
Malum Türk değilim, bildiğim, yazabildiğim kadarıyla yetineceksin.   :D

Seni kırmak istemedim, özür dilerim. Göstermek istediğim noktayı anladığına sevindim.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
« Yanıtla #12 : 16 Ekim 2010, 15:17:39 »
Choq qomiqsiniz yhaaa !  >:D

*Şaka amaçlı yazılmıştır yoksa kişilerin ve kurumların gerçek emolarla ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır*

Gibi mi ?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 16 Ekim 2010, 15:23:24 »
Her yaptıgımız sakada felan bunları yazmaya gerek yok bence.Ciddi ciddi "Türkçe" yazım kural ihlali yapan birisi olmadıgımı yazdıgım postlardan gorebılırdı.Ama uyarım sorun olmaz forumda 100 mılyon kere banlanarak yıne yenı hesap alan kısıler mevcut bende yaparım hiç problem değilde asıl problem olan konular varken benım gıbı saka amaçlı yazdıgımı anlayamıcak kısı olmamasına ragmen bu konuda uyarı aldım ya heralde bundan efsane uyarı kımseye gelmez  :)

Çevrimdışı asdasdas

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 16 Ekim 2010, 15:27:48 »
iyide arkadaş hadi ben apaçiyim veya emoyum sizene bundan ? " yahaa aşıq oldum zaaa XD " yazınca kime ne gibi bir rahatsızlık olabilir ? Türkçe bu foruma yazılan 2 satır yazıdan etkilenecek bir dil midir ? O zaman de da ekini ayırmayan veya soru eklerini birleşik yazanlarına uyarı alması gerekmektedir.

Peki bu kadar Türkçe gönüllüsü geçinen insanların neden nickleri hep ingilizcedir ? Neden bu serverın adı revolution dır mesela ?

Ben buraya " imam osurursa cemaat sıçar " diye bir Türk atasözü yazarsam ve bana uyarı verirseniz o halde atasözlerimize hakaret etmiş olursunuz v.s. v.s. Bu tartışma uzar gider çünkü yaptığınız eylemin mantıksal dayanağı yok bir çok konuda.

Üyelere söylemek istediklerim;

1) bu forumda ve bu oyunda demokrasi hakim değildir. Birisi istedi diye banlanabilirsiniz. Bu hep aklınızda olsun.

2) genel olarak yetkililer kişisel egolarına yenik düşerler ve adaletli olamazlar ve bunların yine genellikle geri dönüşü yoktur. Online oyun tarihinde haksız karar vermeyen yetkili yoktur. Bakın yanlış karar demiyorum haksız karar diyorum.

3) Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmadan bu tarz yanlış uygulamalara takılmadan zevk almaya bakın. Aksi halde hem sinir olursunuz, hem de oyun zevkiniz azalır. Ayrıca birtakım egolar daha çok gelişir.

Myth Ex'Burn..